tsipouro Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 @UpToDate_ Υπάρχει το Site: sintagespareas που είναι πολύ αξιοπρεπές forum-site μαγειρικής και συνταγών. Η top συνταγή του site αυτού είναι αυτή η Site: http://www.sintagespareas.gr/sintages/sokolatopita.html">σοκολατόπιτα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 <p><span style="color:rgb(51,51,51);font-family:'lucida grande', tahoma, verdana, arial, sans-serif;font-size:13px;">Για ενα τραπεζι με καμια 20αρια ατομα(ισως 30αρισει), για αρχη, θελω γλυκο, οχι πολυ ακριβο. Κατι κλασσικα πετυχημενο. Σκεφτομουν για σοκολατοπιτα(σιροπι,γλασο) , ειναι κατι που εντυπωσιαζει και φθηνο, αντε στην χειροτερη(κοστολογικα) το σερβιρω με μια μικρη μπαλα παγωτου. Απο την αλλη.. και το προφιτερολ δε μ φαινεται κακο, με κρεμ πατισερι αντι για σαντιγυ ομως. Τι προτεινετε;</span></p> Σ Ο Κ Ο Λ Α Τ Ο Π Ι Τ Α ! ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 σοκολατοπιτα για 20-30 ατομα? Ξεχνα το. Θες 2-3 φουρνους τουλαχιστον, και να ξερεις οτι οι απωλειες θα ειναι αρκετα μεγαλες. Καποιο brownie/blondie? Μπορεις να το φτιαξεις απο την προηγουμενη, και δεν χρειαζεται να ειναι ζεστο. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsipouro Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Απορία για πίτα με χωριάτικο φύλλο. Τα κάτω φύλλα ελαφρώς "παπαριάζουν", δηλαδή δε γίνονται τραγανά. Μήπως θέλει αρκετό λάδωμα το κάθε φύλλο; Εγώ τα λαδώνω ελαφρά. Η γέμιση πάντως δεν είναι καθόλου ζουμερή, ώστε να τραβάει τα ζουμιά της το κάτω μέρος. Ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Θέλει καλό αλουμινένιο ταψί, σινί ακόμα καλύτερα, και κάνα 10λεπτο-15λεπτο ψήσιμο μόνο με την κάτω αντίσταση στο τέλος. Αν ο φούρνος σου δεν έχει επιλογή μόνο κάτω αντίστασης, βάζεις το ταψί τέρμα κάτω, αλλά είναι ρίσκο, θέλει να παρακολουθείς συνέχεια. Επίσης, μπορείς να ψεκάσεις λίγο νεράκι στο πάνω φύλο, έτσι θα αργήσει λίγο παραπάνω να ψηθεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsipouro Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Το θέμα ταψί δεν το είχα σκεφτεί. Την βάζω πάντα στο κανονικό-βαθύ-τετράγωνο default ταψί του φούρνου. Επιλογή κάτω αντίσταση έχω. Την τελευταία πίτα την έβαλα αέρα-κάτω αντίσταση για 10 λεπτά. Στο πάνω φύλλο συνήθως βάζω ένα ποτηράκι σόδα (το ποτό) και στρίβω το ταψί για να πάει παντού. Λες αυτό να μου κάνει τη χαλάστρα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Γιατι βαζεις σοδα? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 ναί όντως, γιατί βάζεις σόδα; Δεν φταίει η σόδα πάντως. Φταίει το λάθος ταψί και ο αέρας. Βάλε αντιστάσεις πάνω κάτω για κάνα μισάωρο (180 ή 200 βαθμούς ξερωγώ, ανάλογα πόσο βαρβάτος είναι ο φούρνος σου) και μετά 10-15 λεπτά μόνο κάτω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsipouro Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Κάνει το φύλλο πιο αφράτο-τραγανό. Κόλπο της γιαγιάς. Θα δοκιμάσω το πάνω-κάτω και θα αλλάξω ταψί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 σινί αλουμινίου, στην διάσταση του φούρνου σου. ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ με τα άλλα Θα το δοκιμάσω το κολπέτο με την σόδα. Φύλλο χειροποίητο; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsipouro Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Χειροποίητο μεν, αλλά όχι σπιτικό. Έχω βρει ένα πολύ τίμιο εργαστήριο που κάνει φανταστικά φύλλα (και χωριάτικο και σφολιάτα και κρούστας). Αν η πίτα που κάνεις είναι τυρόπιτα, μαζί με τη σόδα βάλε και λίγο γάλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
UpToDate_ Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 σοκολατοπιτα για 20-30 ατομα? Ξεχνα το. Θες 2-3 φουρνους τουλαχιστον, και να ξερεις οτι οι απωλειες θα ειναι αρκετα μεγαλες. Καποιο brownie/blondie? Μπορεις να το φτιαξεις απο την προηγουμενη, και δεν χρειαζεται να ειναι ζεστο. Νικ, εγω θελω να βγαλω για 30-35 ατομα εν τελει. Κ επειδη πρεπει να γινουν απο τεταρτη για πεμπτη θα παιξω με brownies/blondie και αν βρω και καμια συμφερουσα συσκευασια παγωτου θα την κοτσαρω με παγωτο. Σκεφτομαι να τα ζεστανω την ιδια μερα παλι με λιγη ωριτσα στον φουρνο. Εχεις να προτεινεις καποια συνταγη συγκεκριμενη για brownies/blondie ; γιατι πρεπει αν κατσω να βγαλω και τις αναλογιες των υλικων και να τεσταρω το γλυκο απο σημερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 http://crepesofwrath.net/2013/01/25/peanut-butter-oreo-blondies/ τα ειχα κανει πριν απο 4 βδομαδες περιπου και ηταν αψογα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
UpToDate_ Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Αυτο ειναι για 8 μεριδες πανω κατω ε;Εκχυλισμα βανιλιας λεω να το αποφυγω μιας κ ειναι πανακριβο.. θελω φθηνα να την βγαλω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 το εχω ξαναπει, απο το ebay βρισκεις πολυ φτηνα. Εγω δεν μπηκα καν στον κοπο να φτιαξω αυτη την φορα, και πηρα μισο λιτρο για 7 ευρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα