Προς το περιεχόμενο

Topic Μαγειρικής/Ζαχαροπλαστικής


Snoob

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Super Moderators

Νέο νήμα μαγειρικής. Συνταγές, απορίες, συμβουλές αλλά και το αποτέλεσμα των προσπαθειών μας, όλα είναι καλοδεχούμενα εδώ.

 

Για τη διευκόλυνση όλων μας και για να μπορέσει το νήμα να παραμείνει χρήσιμο σε βάθος χρόνου, οι συνταγές που προτείνονται θα αρχίσουν να συγκεντρώνονται στην αρχή του νήματος, καθώς θα προχωρά η συζήτηση και η έκτασή του θα μεγαλώνει.

 

Θερμή παράκληση, το νήμα να παραμείνει επικεντρωμένο στη μαγειρική, ώστε να διατηρηθεί η πρακτική χρησιμότητά του.

 

Καλή αρχή.

  • Like 2
  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ωραία, λοιπόν θέλω προτάσεις για καλα μαχαίρια (Τι μάρκα, απο πού; ) που φιλετάρεις ψάρια, καθώς και link που να επεξηγεί τέλεια πως να το κάνω;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

πω πω, άργησα να το δω γαμώτο... το λοιπόν, αν κανένας έχει εμπειρία περί κοκορετσίου, tips and tricks για το στήσιμο, το ψήσιμο και οτιδήποτε, έχει 1 ώρα και 40 περίπου λεπτά να μου τα πει. Μετά κλείνω το πισι και φεύγω για το χωριό, όπου αύριο θα να φκιάσω και να ψήσω κοκορετσούμπα για πρώτη μου φορά. Θα παραθέσω πιξ την Τετάρτη.

 

Ευχαριστώωωω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Νέο νήμα μαγειρικής. Συνταγές, απορίες, συμβουλές αλλά και το αποτέλεσμα των προσπαθειών μας, όλα είναι καλοδεχούμενα εδώ.

 

Είσαι ριψοκίνδυνος εσύ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

πω πω, άργησα να το δω γαμώτο... το λοιπόν, αν κανένας έχει εμπειρία περί κοκορετσίου, tips and tricks για το στήσιμο, το ψήσιμο και οτιδήποτε, έχει 1 ώρα και 40 περίπου λεπτά να μου τα πει. Μετά κλείνω το πισι και φεύγω για το χωριό, όπου αύριο θα να φκιάσω και να ψήσω κοκορετσούμπα για πρώτη μου φορά. Θα παραθέσω πιξ την Τετάρτη.

 

Ευχαριστώωωω.

Οταν το σουβλιζεις στις ακρες να βαζεις τις καρδιες,γιατι ειναι ποιο σκληρες και θα το δεσουν.

 

Χωρισε την συκωταρια σε 3 μερη:συκωτια,πνευμονες,λιποι.Ετσι θα κανεις κυκλο με το χερι και καθε φορα θα παιρνεις απο ενα.Βοηθαει πολυ και γινεται γρηγορα.

 

 

Οσο ποιο πολλα εντερα τοσο καλυτερα.

 

Καλο πλυσιμο.

 

Παντα μια μερα πριν το σουβλισμα,ωστε να το αφησεις ενα βραδυ να στραγγιξει.

 

Αμα εχεις δυνατη φωτια,τυλιξε το με αλλομινοχαρτο στη αρχη,ωστε να σιγο-βρασει στα ζουμια του και μην αρπαξει.

 

Το τυλιγμα ειναι λιγο περιεργο,αλλα οχι τιποτα ακατορθωτο.

 

Ελπιζω να βοηθησα.....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ωραία, λοιπόν θέλω προτάσεις για καλα μαχαίρια (Τι μάρκα, απο πού; ) που φιλετάρεις ψάρια, καθώς και link που να επεξηγεί τέλεια πως να το κάνω;

Πως διαλεγεις μαχαρια:

 

 

 

Ποσα θες να χαλασεις? Για τα πιο λιγα χρηματα με καλη αποδοση: fibrox victorinox. http://coozina.gr/store/product.php?productid=536

 

Αλλα δες τα videakia πιο πανω, ενα καλο μαχαιρι που δεν το προσεχεις σωστα δεν κανει τιποτα.

Για το πως να φιλεταρεις:

 

 

 

 

Οσα και να δεις, αν δεν κανεις practice δεν θα καταφερεις τιποτα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

 

Πως διαλεγεις μαχαρια:

 

 

 

Ποσα θες να χαλασεις? Για τα πιο λιγα χρηματα με καλη αποδοση: fibrox victorinox. http://coozina.gr/st...p?productid=536

 

Αλλα δες τα videakia πιο πανω, ενα καλο μαχαιρι που δεν το προσεχεις σωστα δεν κανει τιποτα.

Για το πως να φιλεταρεις:

 

 

 

 

Οσα και να δεις, αν δεν κανεις practice δεν θα καταφερεις τιποτα.

 

 

Χρήματα δίνω μέχρι και 30€ άμα είναι να κάνω καλύτερα την δουλειά μου. Αν όχι παραπάνω δεν πάει το budget.

 

Καλα εννοείται οτι η πρακτική είναι το όλο θέμα. Θα αρχίσω με φτηνά βάρια και μόλις πάρω το κολάι θα πιάσω και τα πιο ακριβά.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παρε αυτο που σου εβαλα και αυτο:

http://coozina.gr/store/product.php?productid=3937&cat=86&page=1

35

 

και αυτα τα 2 για τις καθημερινες δουλειες αν εχεις παραπανω χρηματα

 

http://coozina.gr/store/product.php?productid=513&cat=87&page=1

http://coozina.gr/store/product.php?productid=511&cat=87&page=1

 

43.20 τελικη

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

καλησπερα

 

εχω ψηθει αρκετα τα φτιαξω μπολακια παρμεζανας http://www.oneman.gr/keimena/diaskedash/oneman_food/vash-parmezanas-gia-thn-salata-soy.1755259.html

 

και θελω να βαλω μεσα τους σαλατα του καισαρα. ποια ειναι η αυθεντικη σαλατα του καισαρα; καμια συνταγη παιζει; στο ιντερνετ υπαρχουν δεκαδες συνταγες αλλα δεν ξερω ποια ειναι η αυθεντικη.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Super Moderators

Μια γαμάτη που ειχα δει την ειχε κανει ο Τζ. Ολιβερ, δεν έχω λινκ αλλά σιγουρα θα τη βρεις.

 

Ο Oliver συνήθως κάνει παραλλαγές, όχι τις απολύτως "κλασικές" συνταγές.

 

Προχθές, λ.χ., που τον είδα το Food Escape στη Βενετία, η μινεστρόνε που ετοίμασε (εξαιρετική φαινόταν) δεν ήταν η "κλασική" συνταγή και το είπε και ο ίδιος. Το ίδιο και το tiramisu (παρεμπιπτόντως, είδα ένα εξαιρετικό tiramisu σε μια εκπομπή που δε θα το φανταζόμουν ποτέ, στο Galileo του Αnt1).

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...