Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα παιδια, εχω θεμα με το σταθερο μου και δνε ξερω απο που να αρχισω να ψαχνω. 

σημερα το μεσημερι, ενω δουλευε κανονικα το pc (ειχα να κανω restart κανα 5ημερο) λεω να κανω ενα restart... Ε αυτο ηταν δεν ξαναμπηκε στα windows! συγκεκριμενα εφτανε στο Logo των windows, και με το που εβαζα τον κωδικο κολαγε.. εσβηνε η οθονη, σαν να ειναι σε αναμονη και κολλουσαν τα παντα.. ουτε το πληκτρολογιο ανταποκρινοταν ουτε τιποτα.. τεσπα, μετα απο κανα 5αρι προσπαθειες, λεω θα κανω ενα format μπας και εγινε τπτ βλακεια σε αναβαθμιση.. 

μετα απο καθαρη εγκατασταση, με το που κανω instal τον chrome και τον ανοιγω, κολανε παλι τα παντα και restart μονο του! .. το εχει κανει 2 φορες μετα το format. μια με τον chrome, 1 στα καλα καθουμενα..

εχω ssd, και 3 hdd. (ολοι σε αψογη κατασταση) .. 

τροφοδοτικο 600 corsair, ψηκτρα corsair( υδροψηξη)

απο που να αρχισω να ψαχνω ρε παιδια? 

ειχα ξανανοιξει παρομοιο θεμα πριν αρκετο καιρο εδω.

δεν εχει ξανακανει τιποτα απο τοτε, τωρα το ξαναθυμηθηκε.. 

Edit: κάποιες φορές σημερα μετά από restart, δεν ανάβει καν η οθόνη. Ενώ δείχνει να έχει ξεκινήσει το pc, η οθόνη παραμένει σβηστή σαν σε αναμονή. Μόνο με reset ξανά παίρνει μπρος! 

cpu.JPG

motherboard.JPG

ram.JPG

vga.JPG

Ξεκίνησα λοιπόν τα τεστ: 

1. hdd 3x100%health, ssd 89%health

2. Memtest86, ram φαίνονται κομπλέ. 

20180508_072913~01.jpg

3. Με τι συνεχίζω? 

Επεξ/σία από emperor4her
Δημοσ.

σαν πρωτη ματια καλα μου φενονται τα πραγματα σου...

μηπως καμια καρτα γραφικων ταχει παιξει και μαυριζει η οθονη που λες...

δε δοκιμαζεις μια με την ενσωματωμενη ..τουλαχιστον θα φυγει και ενα απο τα πιθανα σεναρια...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Ghost007 είπε

δε δοκιμαζεις μια με την ενσωματωμενη ..τουλαχιστον θα φυγει και ενα απο τα πιθανα σεναρια...

Αμ δεν βλεπω να φευγει γιατι προς το παρον φαινεται να δουλευει κομπλε με την ενσωματωμενη.. πως μπορω να δω αν φταει η καρτα γραφικων μου? περα απο το να συνδεω-ξεσυνδεω? 

καπου διαβασα και δοκιμασα το FurMark, αλλα δεν εβγαλα ακρη πως δουλευει. εννοω το αφησα να τρεχει, εβλεπα τη θερμοκρασια να ανεβαινει, εφτασε καπου 72, και μετα φοβηθηκα μην καει και το εκλεισα.. μεχρι εκει πηγαινε κομπλε..

επισης, δεν καταλαβαινω το εξης: οταν τρεχω παιχνιδι δεν κρασαρει το μηχανημα.. μου κρασαρει οταν ανοιγω chrome, η οταν βλεπω απλα το desktop..

δεν θα επρεπε να κρασαρει και σε παιχνιδια που στρεσαρεται περισσοτερο?? :unsure:

Επεξ/σία από emperor4her
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
48 λεπτά πριν, emperor4her είπε

Αμ δεν βλεπω να φευγει γιατι προς το παρον φαινεται να δουλευει κομπλε με την ενσωματωμενη.. πως μπορω να δω αν φταει η καρτα γραφικων μου? περα απο το να συνδεω-ξεσυνδεω? 

καπου διαβασα και δοκιμασα το FurMark, αλλα δεν εβγαλα ακρη πως δουλευει. εννοω το αφησα να τρεχει, εβλεπα τη θερμοκρασια να ανεβαινει, εφτασε καπου 72, και μετα φοβηθηκα μην καει και το εκλεισα.. μεχρι εκει πηγαινε κομπλε..

επισης, δεν καταλαβαινω το εξης: οταν τρεχω παιχνιδι δεν κρασαρει το μηχανημα.. μου κρασαρει οταν ανοιγω chrome, η οταν βλεπω απλα το desktop..

δεν θα επρεπε να κρασαρει και σε παιχνιδια που στρεσαρεται περισσοτερο?? :unsure:

καλα 72 βαθμοι δεν ηταν τπτ υπερβολικο μια χαρα ηταν σε stress test σχετικα..

τι να σου πω αναθεμα αστο να δεις καταρχας αν στο ξανακανει τουλαχιστον σημερα και αν οχι βλεπεις..

αν δε στο ξανακανει δυο ειναι πιθανα..καρτα η τροφοδοτικο...

Επεξ/σία από Ghost007
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η καρτα, παιρνει εξτρα ρευμα απο το τροφοδοτικο. 

και εγω σε αυτα τα 2 ειχα καταληξει εξ αρχης, η το τροφοδοτικο αρχιζει και παραδιδει πνευμα και επειδη δινει εξτρα ρευμα στην καρτα πεθαινει, ή η vga πεθαινει..

υπαρχει καποιο προγραμμα η καποιος τροπος να τεσταρω το τροφοδοτικο? επισης, το τροφοδοτικο ειναι και το πιο παλιο που εχω στο pc. το ειχα σε προηγουμενο setup, δεν θυμαμαι ποτε ακριβως το ειχα παρει αλλα παιζει να ειναι 7+ χρονων..

Επεξ/σία από emperor4her
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Ghost007 είπε

δες εδω που λεει ο sheo για κατι παρομοιο κλπ και λεει και για τα τεστ...

Κατι αλλο φταει.. τρεχω τωρα κανα τεταρτο και ακομη και τωρα που γραφω τρεχουν απο πισω furmark +prime.. Η vga εχει φτασει στου 72βαθμους και μενει σταθερη.. cpu στο full. κατεβασα και ενα αλλο προγραμματακι που μου δειχνει τις τασεις του τροφοδοτικου..

edit: μετα απο μιση ωρα, συνεχιζει ακαθεκτο.. 

Capture.JPG

Nα σου πω, οταν ο υπολογιστης ειναι κλειστος, νιωθω να με χτυπαει ρευμα ξυπολιτος σε πλακακι. οχι πολυ, ισα που καταλαβαινω κατι στο δαχτυλο. καπου εχω διαρροη? μην γινεται καμια τετοια βλακεια??

Επεξ/σία από emperor4her
Δημοσ.

Δεν καταλαβαινω, ρε μαμ@το.. απο χτες ολα κομπλε, οπως την προηγουμενη φορα που ειχα γραψει στο αλλο θεμα.. εχω απηυδήσει..

Δημοσ.
52 λεπτά πριν, emperor4her είπε

Δεν καταλαβαινω, ρε μαμ@το.. απο χτες ολα κομπλε, οπως την προηγουμενη φορα που ειχα γραψει στο αλλο θεμα.. εχω απηυδήσει..

ε κοιτα αν δεν ειναι η καρτα τοτε παιζουν δυο σεναρια αφου στα κανει και τοσο random μια να ειναι το τροφοδοτικο τπτ και ωρες ωρες τραβαει τπτ σκαλωματα...η παιζει να ειναι και η μητρικη και να κανει τπτ κουλα...τι να σου πω..δυστυχως οταν ειναι τοσο random η φαση ειναι και το ποιο δυσκολο να βγαλεις ακρη....

Δημοσ.

@emperor4her επειδη διαβασα το προβλημα σου και επειδη εδω και αρκετο εχω και εγω το ιδιο προβλημα δηλαδη να freezarei σε random στιγμες πχ στο chrome  ακομα και στην επιφανεια εργασιας κατα 90% φταινε τα windows 10  πολλοι εχουν κανει παραπονα οτι φρεεζαρουν και οτι υπαρχει προβλημα με το chrome  ειδικα με την τελευταια αναβαθμιση που εγινε στις 24 απριλιου.Ακομα και χθες που κανανε παλι update για να διορθωσουν το προβλημα  στο τελος το κανανε ακομα χειροτερο.Αυτο που λες οτι σε χτυπαει λιγο το ρευμα οταν εισαι σε πλακακι και δεν γειωνεσαι ειναι λογικο και σε μενα καμια φορα το ιδιο συμβαινει δεν ειναι τπτ μπορει να φταιει το κουτι σε αυτο το θεμα.Η καρτα σου εφοσον στα τεστ δεν ειχε προβλημα και σε games δεν freezareis τοτε δεν ειναι αυτη το προβλημα..Δοκιμασε το τροφοδοτικο αν θες με ενα αλλο να εισαι σιγουρος αλλα για μενα ειναι θεμα λειτουργικου το ιδιο εχω παθει και εγω εδω και πολυ καιρο και το ιδιο εχουν παθει πολλοι απο οτι βλεπω και σε ολους λενε για το τροφοδοτικο ενω ο κοινος παρονομαστης ειναι τα windwos 10

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, basilisgate13 είπε

@emperor4her επειδη διαβασα το προβλημα σου και επειδη εδω και αρκετο εχω και εγω το ιδιο προβλημα δηλαδη να freezarei σε random στιγμες πχ στο chrome  ακομα και στην επιφανεια εργασιας κατα 90% φταινε τα windows 10  πολλοι εχουν κανει παραπονα οτι φρεεζαρουν και οτι υπαρχει προβλημα με το chrome  ειδικα με την τελευταια αναβαθμιση που εγινε στις 24 απριλιου.Ακομα και χθες που κανανε παλι update για να διορθωσουν το προβλημα  στο τελος το κανανε ακομα χειροτερο.Αυτο που λες οτι σε χτυπαει λιγο το ρευμα οταν εισαι σε πλακακι και δεν γειωνεσαι ειναι λογικο και σε μενα καμια φορα το ιδιο συμβαινει δεν ειναι τπτ μπορει να φταιει το κουτι σε αυτο το θεμα.Η καρτα σου εφοσον στα τεστ δεν ειχε προβλημα και σε games δεν freezareis τοτε δεν ειναι αυτη το προβλημα..Δοκιμασε το τροφοδοτικο αν θες με ενα αλλο να εισαι σιγουρος αλλα για μενα ειναι θεμα λειτουργικου το ιδιο εχω παθει και εγω εδω και πολυ καιρο και το ιδιο εχουν παθει πολλοι απο οτι βλεπω και σε ολους λενε για το τροφοδοτικο ενω ο κοινος παρονομαστης ειναι τα windwos 10

ναι, αν δεις εδω, εκει ειχα καταληξει και εγω.. τροφοδοτικο αλλο δεν εχω να δοκιμασω, αλλα και να ειχα, ειναι τοσο random που ακρη δεν θα βγαλω! φαντασου την τελευταια φορα, μου ειχε συμβει το νοεμβρη και ξανα μετα πριν 5 μερες! 7 μηνες μετα... εχει τωρα 3 μερες δουλευουν τα παντα κομπλε.. 

θα το ψαξω παντως λιγο αυτο με τη γειωση και το ρευμα, γιατι το στερεοφωνικο μου ειναι συνδεδεμενο με τον υπολογιστη για να ακουω μουσικη, και καθε φορα που κλεινω το pc αν δεν κλεισω το στερεοφωνικο ακουγεται ενας ηχος απο τα ηχειο σαν να κανει παρεμβολες, αρκετα δυνατος και σκεφτομαι μηπως ευθυνεται αυτο. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...