Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Από bb μπορείς να πας μόνο σε νέο bb ή σε iphone ή σε windows phone. Μέσα στο μπατζετ σου είναι μόνο τα windows phone. Τα άσχημα λόγια που δεν ακούς, είσαι σίγουρος ότι προέρχονται από ανθρώπους με παραπλήσιες με τις δικές σου ανάγκες; Κάποιος αν παίρνει φτηνά καλά χαρακτηριστικά είναι ικανοποιημένος. Άλλος θέλει ποιότητα κατασκευής και μηδενικά κολλήματα. Ο τρίτος κοκ..

Από BB σε κινέζικο; Μην το κάνεις αυτό στον εαυτό σου. Δες το 640 που σου πρότειναν και μη συγκρίνεις ευθέως χαρακτηριστικά, το 640 φοράει windows και αυτό είναι και το μεγάλο του πλεονέκτημα.

εγω που πηγα απο iphone και blackberry σε κινεζικο επαθα κατι? ισα ισα ηρεμησα ,τα κανω ολα πολυ καλυτερα απ οτι πρωτα , ακουγα και εγω πολλα και διαφορα αλλα δε μετανιωσα καθολου που πηρα σε κινεζικο

Δημοσ.

εγω που πηγα απο iphone και blackberry σε κινεζικο επαθα κατι? ισα ισα ηρεμησα ,τα κανω ολα πολυ καλυτερα απ οτι πρωτα , ακουγα και εγω πολλα και διαφορα αλλα δε μετανιωσα καθολου που πηρα σε κινεζικο

Ε ναι, αλλά ο καθένας τη γνώμη του και την εμπειρία του μεταφέρει. Κατά τη γνώμη μου για να πας από οποιοδήποτε άλλο λειτουργικό σε οποιοδήποτε android (όχι μόνο κινεζικο) πρέπει ή να χρειάζεσαι εφαρμογή που υπάρχει μόνο εκεί οπότε το κάνεις αναγκαστικά ή να είσαι παραπληροφορημένος.

Δημοσ.

πρέπει ή να χρειάζεσαι εφαρμογή που υπάρχει μόνο εκεί οπότε το κάνεις αναγκαστικά ή να είσαι παραπληροφορημένος.

Απο που το συμπερανες εσυ αυτο και το'χεις και ως κανονα;

Δημοσ.

Ε ναι, αλλά ο καθένας τη γνώμη του και την εμπειρία του μεταφέρει. Κατά τη γνώμη μου για να πας από οποιοδήποτε άλλο λειτουργικό σε οποιοδήποτε android (όχι μόνο κινεζικο) πρέπει ή να χρειάζεσαι εφαρμογή που υπάρχει μόνο εκεί οπότε το κάνεις αναγκαστικά ή να είσαι παραπληροφορημένος.

πριν απο iphone και blackberry ειχα παλι android, γυρισα σε android γιατι καταλαβα οτι μονο αυτο σε προσφέρει τα παντα, οτι και να θελω το εχω με αυτο το λειτουργικο ,απλα και γρηγορα, τι αλλο να ζητησει κανεις? για windows phone δεν εχω αποψη, πρεπει επιτελους να σταματησει αυτη η καραμελα αν δεν ειναι iphone πετα το, η μακρια απο κινεζικο και πολλα αλλα, εχω το honor 6, βρες μου καποιο στην τιμη που εχει να το συγκρινουμε, ουτε λαγκ εχει ουτε τιποτα, ολα κυλανε φυσιολογικα και δεν το εχω δει ακομη να ζεσταινεται με τιποτα ,οπως καινε  καποια iphone και blackberry μετα απο λιγη χρηση, τεσπα ,φιλικα παντα αυτην ειναι η αποψη μου  

• Like 1
Δημοσ.

ολα κυλανε φυσιολογικα και δεν το εχω δει ακομη να ζεσταινεται με τιποτα ,οπως καινε  καποια iphone και blackberry μετα απο λιγη χρηση, τεσπα ,φιλικα παντα αυτην ειναι η αποψη μου  

Εδω τα iphone ζεσταινονται μονο στην τσεπη να τα εχεις...εαν κανουν και τιποτε αλλο χρονο δεν θα κλεισουν.

• Like 1
Δημοσ.

Το 70% της αγοράς που χρησιμοποιεί android κατά τον dialer1453 είτε χρειάζεται εφαρμογή που υπάρχει εκεί, είτε είναι παραπληροφορημένος.

Αδερφέ το τερμάτισες. Υπάρχουν χρήστες που πολύ συνειδητα επιλέγουν το android και απορρίπτουν όλα τα άλλα. Αυτές οι γενικεύσεις είναι ηλίθιες και δεν προσφέρουν σε κανέναν.

Όταν μπαίνει κάποιος εδώ μέσα δεν σε ρωτάει για το τι θα αγόραζες εσύ, αλλά για το τι πιστεύεις πως θα καλύψει τις ανάγκες του, και πως τα λεφτά του θα πιάσουν παραπάνω τόπο. Κούλαρε λιγάκι, και δεν είναι flame war, δεν έχω καμία διάθεση.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

https://www.skroutz.gr/s/6724273/Huawei-P8-Lite-Dual-16GB.html

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=417714

Για πληρης ενημερωση απο ατομα που το πηραν.

πιστευω οτι αυτο που θα μου φερουν τελικα (το Κ3   ->  ΑΥΤΟ ) εχει καλυτερα χαρ/κα απο το Ρ8 Lite.

Αδικο εχω;;

ειδικα στην τιμη που θα το παρουν

(αν και το Ρ8 ειδα οτι ειναι μεταλλικο και αυτο μου αρεσε περισσοτερο)

Επεξ/σία από galistaboy
Δημοσ.

πιστευω οτι αυτο που θα μου φερουν τελικα (το Κ3   ->  ΑΥΤΟ ) εχει καλυτερα χαρ/κα απο το Ρ8 Lite.

Αδικο εχω;;

ειδικα στην τιμη που θα το παρουν

(αν και το Ρ8 ειδα οτι ειναι μεταλλικο και αυτο μου αρεσε περισσοτερο)

ναι,καλύτερα έχει,το p8 lite δεν είναι μεταλλικό 

• Like 1
Δημοσ.

το p8 lite δεν είναι μεταλλικό 

Tοτε μαλλον εγω που το επιασα στα χερια μου θα πρεπει να εχει μεταλλο που να ξεγελα πολυ πειστικα...

Δημοσ.

Tοτε μαλλον εγω που το επιασα στα χερια μου θα πρεπει να εχει μεταλλο που να ξεγελα πολυ πειστικα...

εκτός και αν έπιασες το κανονικό p8 και όχι το p8 lite τότε ναι σε ξεγέλασε 

Δημοσ.

εκτός και αν έπιασες το κανονικό p8 και όχι το p8 lite τότε ναι σε ξεγέλασε

Εγω ειμαι πεπεισμενος οτι επιασα το elite.

Για τσεκαρισε λιγο...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...