galistaboy Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 (επεξεργασμένο) καλησπέρα θα ήθελα την βοήθεια σας σκεφτομαι να παρω νεο κινητο η μεταβαση απο ΒΒ σε αλλο ειναι "δυσκολη" αλλα και η αγορα ΒΒ ακριβη. Σκεφτομαι για 2καρτο ωστε να ξεφορτοθω τη μια συσκευη θα χαρω να δω προτασεις σας. παντα καλοδεχουμενη η βοηθεια σας. ΥΓ ιδανικο θα ηταν το χαμηλο SAR ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Επεξ/σία 23 Ιουνίου 2015 από galistaboy
SIP1995 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 καλησπέρα θα ήθελα την βοήθεια σας σκεφτομαι να παρω νεο κινητο η μεταβαση απο ΒΒ σε αλλο ειναι "δυσκολη" αλλα και η αγορα ΒΒ ακριβη. Σκεφτομαι για 2καρτο ωστε να ξεφορτοθω τη μια συσκευη θα χαρω να δω προτασεις σας. παντα καλοδεχουμενη η βοηθεια σας. ΥΓ ιδανικο θα ηταν το χαμηλο SAR ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Λοιπόν, μέχρι πόσα λεφτά μπορείς να δώσεις και τι απαιτήσεις έχεις....? 1
AntiCambeR Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Πρεπει να γραψεις μεχρι ποσα χρηματα θελεις να δωσεις και τι χρηση θα κανεις κυριως με το κινητο.Απλη χρηση,δηλαδηιντερνετ,φωτογραφιες-βιντεο? Android η Windows?Ιντσες? 1
galistaboy Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 4,7-5,5 ιντσες το κινητο θα ειναι καθημερινης χρησης , τηλεφωνο - μηνυματα - Internet - photo-video ... λιγο απο ολα σαν οριο € εχω σκεφτει καπου στα 200€ ( + - κατι ) δεν εχω θεμα για Android η Windows ετσι κ αλλιως θεωρω θα χρειαστω διαστημα προσαρμογης απο ΒΒ σε οτιδηποτε αλλο ΟS , απλα θαθελα να ειναι 2καρτο για να διωξω τη 2η συσκευη...!!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
darksider13 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Σε αυτα τα λεφτα πας μονο σε windows phone για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο, μια προταση ειναι lumia 640 xl ..
GianniSM Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Moto G 2nd gen δίκαρτο και η καλύτερη επιλογή στα λεφτά του από android. 1
kostas8080 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Android : Moto g dual (160 ευρω) Windows : Lumia 640 dual(130 ευρω)
galistaboy Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 καλησπέρα ποια η αποψη σας για τα "κινεζικα" παραδειγμα ΑΥΤΟ η ΑΥΤΟ η ΑΥΤΟ η ΑΥΤΟ η ΑΥΤΟ και ισως το ακριβοτερο ολων ΑΥΤΟ ;;;; huawei ΖΤΕ lenovo thl πολυ γνωστες εταιρειες . ΥΓ δε ξερω για το SAR τους αλλα απο χαρ/κα μου φαινονται καλες
dialer1453 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Από BB σε κινέζικο; Μην το κάνεις αυτό στον εαυτό σου. Δες το 640 που σου πρότειναν και μη συγκρίνεις ευθέως χαρακτηριστικά, το 640 φοράει windows και αυτό είναι και το μεγάλο του πλεονέκτημα. 1
leo06 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 καλησπέρα ποια η αποψη σας για τα "κινεζικα" παραδειγμα ΑΥΤΟ η ΑΥΤΟ η ΑΥΤΟ η ΑΥΤΟ η ΑΥΤΟ και ισως το ακριβοτερο ολων ΑΥΤΟ ;;;; huawei ΖΤΕ lenovo thl πολυ γνωστες εταιρειες . ΥΓ δε ξερω για το SAR τους αλλα απο χαρ/κα μου φαινονται καλες από αυτά,τα vibe x2 και z9 mini,με προτίμηση στο z9,τα υπόλοιπα δεν θα έπρεπε να μπουν στην σύγκριση με αυτά τα δυο
galistaboy Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Από BB σε κινέζικο; Μην το κάνεις αυτό στον εαυτό σου. αυτο σκεφτομαι και εγω απο τη μια αλλα τα ΒΒ ειναι πανακριβα (δυστυχως) και τοσο τα lenovo οσο και τα zte τα βλεπω "να περπατανε πολυ" χωρις να ακουω ασχημα λογια
dialer1453 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Από bb μπορείς να πας μόνο σε νέο bb ή σε iphone ή σε windows phone. Μέσα στο μπατζετ σου είναι μόνο τα windows phone. Τα άσχημα λόγια που δεν ακούς, είσαι σίγουρος ότι προέρχονται από ανθρώπους με παραπλήσιες με τις δικές σου ανάγκες; Κάποιος αν παίρνει φτηνά καλά χαρακτηριστικά είναι ικανοποιημένος. Άλλος θέλει ποιότητα κατασκευής και μηδενικά κολλήματα. Ο τρίτος κοκ..
galistaboy Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Από bb μπορείς να πας μόνο σε νέο bb ή σε iphone ή σε windows phone. ισως εχεις δικιο αλλα τοοοοοοοοοοοσα €€€ για δαγκωμενο Μηλο δε θα δωσω και επισης μου κανανε δωρο ΑΥΤΟ (το πηραν 151€) ερχεται την αλλη βδομαδα δε ξερω θα μαρεσει η θα μεινω στο "κλασσικο ΒΒ μου" θα το δοκιμασω ομως
GianniSM Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 ισως εχεις δικιο αλλα τοοοοοοοοοοοσα €€€ για δαγκωμενο Μηλο δε θα δωσω και επισης μου κανανε δωρο ΑΥΤΟ (το πηραν 151€) ερχεται την αλλη βδομαδα δε ξερω θα μαρεσει η θα μεινω στο "κλασσικο ΒΒ μου" θα το δοκιμασω ομως Μια χαρά συσκευή είναι, θα την απολαύσεις, ειδικά όταν ανακαλύψεις τον πλούτο των εφαρμογών του android
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα