maddoctor Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Να 'μαι και εγώ. Λοιπόν το Mi3 το εχω απο τον Μαη και δεν το εχω μετανιωσει ουτε sec. Το συστείνω για τα λεφτά του ανεπιφυλακτα. Και τα 2 ειναι τα πιο αξιόπιστα. Οποιο σου δωσει καλυτερη προσφορα παρτο απο εκεί. Λογικα θα σου βαλουν την multi miui. Οταν το παραλαβεις, βαζεις την ελληνική και εισαι οκ! Εννοειτσι είναι ηδη kit kat και φυσικα θα πσρει Lolipop. Θήκη παρε οτι σε βολεύει. Προστατευτικό φιλμ οθονης να του βαλεις να εισαι σίγουρος. Εγω έχω βάλει της nilkin, ένα ακριβό. Οτι θέλεις όταν το παραλάβεις με βρίσκεις εδώ η στο φορουμ της ελληνικης κοινότητας της miui. Εγώ παντως εκτός του Mi3, αγόρασα mi key, xiaomi mini router και τωρα περιμένω και το mi band από το reportspam. Επεξ/σία 21 Οκτωβρίου 2014 από maddoctor
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Τα είδα τα gadget αλλά ήδη έχω πολλά στη ζωή μου, και λέω να το καταπιέσω αυτό. Δεν είδα και κάποιο να είναι και τόσο απαραίτητο. Εγω έχω βάλει της nilkin, ένα ακριβό. Link;Με βλέπω τελικά για τη πρώτη που πόσταρα, σε καφέ.Οι περισσότερες του Web δείχνουν λίγο το κακό τους το χάλι τελικά. Νταξ οι τύποι δε παίζονται ρε. Φοβόμουν μη διαβάζουν μισάδια πιάνοντας γενικό νόημα. Κανονικά διαβάζουν όλες αυτές τις παραγγελιές, και απαντάνε με το χέρι. High pops φίλε, ανθρώπινα δυναμικά η Κίνα.Επαληθεύστε τώρα..2. Κάποιος μου είχε πει να πάρω την Original και να περάσω την δική μας Official. Άρα σωστά το κάνω, ε; (κάτι θα "χαλάσουν" τον bootloader εκεί πέρα) 3. Έλεγα μήπως να έβγαζε ΟΟΟΟΛΑ τα apps, ότι έχει και δεν έχει.. και του το είπα αλλά αυτό απάντησε. dGB φάση δεν έχει λέτε το MIUI; (ΟΥΤΕ Caller, ΟΥΤΕ Sms, ΟΥΤΕ Calc - αν μου έρθει με τίποτα Opera μέσα πάει θα φουντάρω με τον nicoc)..)7. Δεν κατάλαβα αν το αρνήθηκε ή όχι, αλλά σε περίπτωση που είναι να δίνει ΟΚ σε αυτό, λέτε να έχουν καλύτερες πιθανότητες να γίνει η επέμβαση από μένα; Αυτά τα 2/3/7 δε μου απαντάς όμως, Ντοκ.
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 ΡΕ ΜΗ Μ' ΑΦΗΝΕΤΕ, ΚΟΥΜΠΩΝΩ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΑΥΡΙΟ - ΕΧΩ ΤΡΕΛΑΘΕΙ.
maddoctor Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Νταξ οι τύποι δε παίζονται ρε. Φοβόμουν μη διαβάζουν μισάδια πιάνοντας γενικό νόημα. Κανονικά διαβάζουν όλες αυτές τις παραγγελιές, και απαντάνε με το χέρι. High pops φίλε, ανθρώπινα δυναμικά η Κίνα. Επαληθεύστε τώρα.. 2. Κάποιος μου είχε πει να πάρω την Original και να περάσω την δική μας Official. Άρα σωστά το κάνω, ε; (κάτι θα "χαλάσουν" τον bootloader εκεί πέρα) 3. Έλεγα μήπως να έβγαζε ΟΟΟΟΛΑ τα apps, ότι έχει και δεν έχει.. και του το είπα αλλά αυτό απάντησε. dGB φάση δεν έχει λέτε το MIUI; (ΟΥΤΕ Caller, ΟΥΤΕ Sms, ΟΥΤΕ Calc - αν μου έρθει με τίποτα Opera μέσα πάει θα φουντάρω με τον nicoc)..) 7. Δεν κατάλαβα αν το αρνήθηκε ή όχι, αλλά σε περίπτωση που είναι να δίνει ΟΚ σε αυτό, λέτε να έχουν καλύτερες πιθανότητες να γίνει η επέμβαση από μένα; 9. Δεν μου αρέσουν, καθόλου, και οι δυο θήκες που προτείνει. Τώρα να μου πείτε πως με 10-15$ τι να πάρω από Κίνα, αλλά έλα που θέλω δε θέλω δε μπορώ να βρω κι' απ' αλλού. Εκτός και αν υπάρχουν Universal 5" Flip Cases εδώ Ελλάδα. Παίζει αυτό; Στο Skroutz.gr ότι είδα έδειχνε χειρότερο και υπερτιμημένο. Για την δεύτερη θήκη με βλέπω σε black. P.S. Vickmall το παραπάνω. Το Cooli είναι πιο κουλ, δεν έχει απαντήσει - μετράει 1 εργάσιμη. P.S 2: Όλα τα παραπάνω κοστίζουν συνολικά 301$ (236€). 1) Ποτέ δεν κυκλοφόρησε σε χρυσό. Είχαν βγει κάτι φωτό σε κίτρινο μόνο 2) Τους λες να σου βγάλουν ότι κινέζικη εφαρμογή υπάρχει και να στο κάνουν root το κινητό. Όταν έρθει θα μου στείλεις pm να σου πω πως να βάλεις την ελληνική rom που δεν έχει τίποτα κινέζικο μέσα και έχει εβδομαδιαία ανανέωση 3) Ότι στο 2 7) Ότι στο 2 9) Κοίτα ebay. Εγώ από εκεί έχω πάρει τις θήκες μου. Τα είδα τα gadget αλλά ήδη έχω πολλά στη ζωή μου, και λέω να το καταπιέσω αυτό. Δεν είδα και κάποιο να είναι και τόσο απαραίτητο. Link; Με βλέπω τελικά για τη πρώτη που πόσταρα, σε καφέ. Οι περισσότερες του Web δείχνουν λίγο το κακό τους το χάλι τελικά. Αυτά τα 2/3/7 δε μου απαντάς όμως, Ντοκ. http://www.ebay.com/itm/Screen-Protector-For-Xiaomi-mi3-M3-Nillkin-Anti-Explosion-9H-Glass-Tempered-Hard-/321416497897?pt=US_Cell_Phone_Screen_Protectors&hash=item4ad5ea8ae9 1
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 (επεξεργασμένο) ^ Θεούλης.Περιμένετε νέα μου όταν με το καλό έρθει...edit: ...επίσημα το No.1 Smartphone των διακοσίων, και ο ομόφωνος νικητής του τόπικ. edit 2: ...και αυτό ήταν το 3k post μου στο insomnia ρε φίλε - δεν μπορεί να είναι & δεν είναι τυχαίο.edit 3: ...φαντάσου ιστορίες που θα έχετε αποκομίσει από μένα να λέτε στα παιδιά σας.edit 4: ...όχι, παρακαλώ. Επεξ/σία 21 Οκτωβρίου 2014 από Koritsi_Gia_PC 1
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Δεν άντεξα.. παρήγγειλα και το MiKey μαζί.Μου φάνηκε κάργα πρακτικό πλάκα πλάκα με 5-6 (έως 10) προγράμματα στη σειρά για combo πατημάτων. (3 πατήματα = GPS) = με έκανε και το παρήγγειλα.Το MiBand απ΄ ότι κατάλαβα: σε ξυπνάει σα γκόμενα αν ακούς διαπασών μουσική σου δονάει το χέρι για να νιώσεις δεν χρειάζεται ξεκλείδωμα το κινητό σου στην οθόνη επιστροφής του, εάν το φοράς / έχεις στην εμβέλεια Δεν είδα κάτι άλλο στις δυνατότητές του, και ακόμη και αν δεν έλεγα όχι σε τίποτα από τα 3 παραπάνω conveniences.. δεν αξίζει 20-30€ και κυρίως ένα ακόμη αξεσουάρ μαζί με τα άλλα 100 που είμαι εξαρτημένη και κουβαλάω μαζί μου καθημερινά.Σε 15-30 ημέρες λέει το Vickmall, άρα κάπου τότε αναμένετε το Personal Review μου για το MI3.
Moderators stormrain Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 το MiKey Το MiBand Ναι αλλα δεν ξηγιεσαι σωστα. Λινκ πληζ.
maddoctor Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Ναι αλλα δεν ξηγιεσαι σωστα. Λινκ πληζ. Mikey (το έχω ) -> http://www.report me for spam/original-xiaomi-mikey-mi-key-quick-button-dustproof-plug-earphone-jack-plug-for-xiaomi-smartphone-g-33858 Miband (το περιμένω) -> http://www.report me for spam/original-xiaomi-waterproof-bluetooth-smart-bracelet-for-xiaomi-mi3-mi4-g-33839 Xiaomi Mini Router (το έχω) -> http://www.report me for spam/original-xiaomi-router-mini-ac-mi-intelligent-dual-band-24ghz5ghz-router-g-34351και παρουσίαση στο ελληνικό φόρουμ της miui -> https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/6801-Xiaomi-Router-MINI-AC-Mi-Intelligent-Dual-band-2-4GHz-5GHz/?pageNo=1 Όλα αγορασμένα από το reportspam, όχι χαρισμένα.....
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Καλά ε, εν τω μεταξύ μου έπαιξε μεγάλη π__στιά το Paypal.Ψάχναμε να δούμε γιατί δε χωράει το Tempered Glass (πήγα να το κάνω μετά - ξεχωριστά παραγγελία γιατί δεν έμπαινε στο package εξ αρχής), και τελικά στο Θεό σας: Google says: 301 US Dollar equals 237.56 Euro όπου με αυτό το τρόπο έβλεπα το currency όλη μου τη ζωή.. PayPal says: Oct 22, 2014 Currency Conversion Completed -€247.82 EUR Oct 22, 2014 Currency Conversion Completed $301.97 USD Oct 22, 2014 Express Checkout Payment Sent Completed ... -$301.97 USD Original Authorization: Total Payment: -$301.97 USD -$301.97 USD Είχα βάλει 250€ να περισσέψει τίποτα και για κάνα παπά.. και τελικά το τσίμπησαν το 250ρι οι κ00φάλες. Δε βαριέσαι, σε καλή μεριά. Θα παραγγείλουν στάνταρ φίλοι μετά από μένα, και θα πάρω και το Tempered.Για 2 μήνες στάνταρ θα το κοντρολλάρω με αγάπη, προτέκτορ και θήκη, σιγά μην πέσει. Είναι και οι πρώτοι του ενθουσιασμού, ας το χαρώ μαμά για λίγο.
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Ο νταής το Paypal είπε πως τα 301$ κάνουν 247€. Τι να κάνω; Να του πάω κόντρα;Έκανα και τα math, για αυτό που λέει πως αξίζει το Αμερικάνικο δολάριο. Τόσο βγαίνει.Απλά ο Google καραδιαφωνεί.
Iris_89 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Α ναι, τώρα το κατάλαβα.. Σκίζω στα Μαθηματικά Μήπως το κάνουν σύστημα να τσιμπάνε ευρώπουλα? Λέω γω τώρα. Αν τους έστελνες κάποιο mail? No? Okay 1
Moderators stormrain Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Οφφτοπικ αλλα καπου στο paypal εχει ρυθμιση περι ισοτιμιας. Μη με ρωτησετε περισσοτερα tbts, αλλα εχει αναφερθει στο φορουμ καποιες φορες.
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 ^ Δε σε ρωτάω περισσότερα.Τι μπορεί να εννοείς "ρύθμιση" όμως; Είναι ευρέως γνωστό ότι βγάζει τα κέρατά του. Τι να έκανα δε ξέρω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα