Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ενδιαφέρονται πολλοί φίλοι σε όλα αυτά που βλέπουμε να ξεπηδούν, με KitKat και ~200€ κόστος..
Αν δεν βοηθήσει το Insomnia, που αλλού..

Σε κάνα δίμηνο λέω να προβώ και εγώ σε αγορά ενός τέτοιου, εφόσον δεν βλέπω να χρειάζομαι κάτι παραπάνω, ώστε να δώσω παραπάνω. Τα επώνυμα έχει προκύψει να μην μου αρέσουν καν (Samsung Galaxies, Appλικά και τα νέα HTC είναι ακριβότερα απ' όσο θα έπρεπε).

Αυτά που έχω δει (Εμφάνιση/specs/price) και προκαλούν ενδιαφέρον είναι τα εξής.

1. Xiaomi Redmi Note

2. Zenfone 5 (2GB Ram Version)

3. Motorola Moto G

4. Lenovo A880

5. Lenovo S860

Ότι λέμε, να το λέμε με σκεπτικό αγοράς και συμβίωσης, όχι μόνο spec-based.. άρα και η μεταφορά μέχρι εδώ συμπεριλαμβάνεται, και το aftersales, και όλα).
Τι θα προτείνατε, και γιατί. Δεν είναι περί ορέξεως (ή έστω εγώ προσωπικά, μόνο το Moto G δεν χωνεύω από τα παραπάνω και αυτό ισχύει για τα αισθητικά), πρέπει να υπάρχει καλύτερη και χειρότερη επιλογή. Αντικειμενικά.

Επεξ/σία από Koritsi_Gia_PC
  • Απαντ. 140
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ότι λέμε, να το λέμε με σκεπτικό αγοράς και συμβίωσης, όχι μόνο spec-based.. άρα και η μεταφορά μέχρι εδώ συμπεριλαμβάνεται, και το aftersales, και όλα).

Απο τι στιγμή που θέτεις θέμα aftersales και υποστήριξης Moto G γιατί απλούστατα στα υπόλοιπα που παραθέτεις είναι ανύπαρκτα. 

• Like 1
Δημοσ.

Μα τω Δημιουργώ, έλεγα πως είναι δυνατόν να αγοράζονται τα iPhone.. Αυτό που μου παραθέτεις κοστίζει μόλις 250€ και είναι ΚΟΜΜΑΤΙΑ τα χαρακτηριστικά του, αλλά ΚΑΙ πανέμορφο..
Το προσθέτω στη λίστα..

Απ' όσο επίσης γνωρίζω, τα κινητά του 2013+ μέχρι το 2017 θα έχουν υποστήριξη από τα Android Updates, εγγυημένα.
Πρέπει να το είχα ξαναναφέρει σε άλλο τόπικ, αλλά δε θυμάμαι την απάντηση.

ΤΙ άλλο να με ανησυχούσε σε τέτοιο κινητό (σαν το S860 λέω). Κομψό, τέλειο Hw και όχι απλά for the money, updatable OS, FULL RMA.
Αντιλέγει κανείς;
Το έχει αγοράσει κανείς;

• Like 1
Δημοσ.

Από μένα το καλύτερο από όσα αναφέρεις είναι το xiaomi redmi note τα άλλα μπροστά του είναι χώμα κοντεύει μήνα που το έχω το τηλέφωνο και απλά τα σπάει σε όλα κάμερα μπαταρία οθόνη gps. Η αγορά έγινε από vickmall 155€ είχε το τηλέφωνο και 20€ τρεις θήκες, tempered glass ακουστικά το aftersale δεν το σκέφτομαι καθόλου δεν χαλάνε τα καλά τηλέφωνα. Μην μπεις στο τρυπακι δεν θα έχω εγγύηση και τέτοιες αηδίες. Πάρε το τηλέφωνο να το χαρείς και δεν θα το μετανιώσεις.

Το s860 έχει 150€

Δημοσ.

^ Δε φαντάζεσαι πόσο θα ήθελα να κάνω αυτό που λες στη τελευταία πρόταση.. αλλά ΕΙΝΑΙ σημαντικό το aftersale. Τι να κάνουμε.
Στο ένα HTC Desire που πέρασε από τα χέρια μου, είχε τύχει αδύνατο GPS.. δεν έπιανε.. είχα αλλάξει Radio, τα πάντα.. δεν έλεγε να νιώσει και να πιάσει τους δορυφόρους.

Τότε το πήγα στην Arvatos Service, δίπλα από το σπίτι μου.. και σε μια εβδομάδα μου κατασχέσαν το (2o) Desire που είχα από αγγελία με ένα καινούριο (ανοιγμένο βέβαια).
Ήμουν οριακά στο ένα έτος.

Η εξασφάλιση των πραγμάτων σου είναι το λιγότερο που πρέπει να κάνεις για να μην προκαλείς την προσωπική σου οικονομική κρίση, one at a time.

Εάν κάποιος μου πει πως μπορώ να το στέλνω με δικά μου μεταφορικά ΚΑΠΟΥ, και να έρχεται φτιαγμένο.. το κάνω. Διαθέτεις τέτοια λύση τουλάχιστον;

Επίσης, σε MIUI KitKat παίζεις;
Για τον MIUI στο Desire (CROM) έριχνα τρελά ρισπέκτ για τη δομή του.

Με καραβόλευε να μην ξανασχοληθώ με ROMs.

Δημοσ.

Kitkat το redmi note θα πάρει μέχρι τέλος του χρόνου με τον ερχομό του miui v6. Το mi3 την έχει πάρει.

Κοίτα όσα τηλέφωνα και ταμπλετ έχω φέρει από Κίνα (8 κομμάτια) δεν χάλασε κανένα εδώ και 1.5 χρόνο οπότε δεν χρειάστηκε να στείλω πίσω. Τώρα για το vickmall διαβάζω τα καλύτερα

http://www.vickmall.com/original-lenovo-a8-a806-white-smartphone-4g-fdd-lte-wcdma-octa-core-1-7g-5-0-hd-ips-2g-ram-16gb-rom-13-0mp-camera.html

Πολύ καλό τηλέφωνο τούμπανο δηλαδή είναι και αυτό με κάτω από 150€

Δημοσ.

Το Moto g θα πάρει android l και το παλιό και το καινούριο. Εγω δύο φορές Χρειάστηκα την υποστήριξη της Motorola και μιλάμε έπαθα την πλάκα μου. Πλέον όσο η Motorola δίνει updates και όμορφα κινητά μόνο Motorola θα παίρνω. Ήδη γλυκόκοιτάζω το νέο Moto x αλλά δεν έχω λεφτά. Γνώμη μου αν μπορείς δες από κοντά το Moto g και μετά αποφασίσε

Δημοσ.

Το s860 έχει 150€

Κάτσε αυτό δε το 'δα.

Στο μαγαζί το εμπειρικό που λέτε το έχει τόσο ρε αγάπη;

Καρχαρία, πραγματικά έχω ένα δίμηνο ακόμα να αποφασίσω.. θα πεταχτώ μάλλον και θα δω από κοντά αυτά που μπορώ. Πιστεύω στη συσκευή και μονάχα η αισθητική (συγκριτικά με των άλλων) με χαλάει, το έγραψα.

Αν μπορώ να έχω κάτι καλύτερο (με εγγύηση), εκεί θα χάσει γιατί δεν αμφιβάλω πως όλα τα παραπάνω θα πάρουν L.

Που και τα του L περί ART, καλύτερο Lockscreen και λοιπών αλλαγών δε μπορώ να πω πως με κάνουν να τα έχω ανάγκη, με HTC Desire είμαι και τη πάλευα για χρήση GPS/Sites/τέρμα Custom Apps & UI - Menus/Market/"Φωτογραφιούλες"/Φακός/PC Remote. Επιπλέον, ναι μεν ξέρω τι εστί αλλά όχι πως καταλαβαίνω επακριβώς τι μπορεί να επιφέρει το αντικαθιστούμε την Dalvik.

Δε βαριέσαι;

Δημοσ.

Δες εδώ τι κάνουν οι Ρώσοι.
Έχει γεμίσει το μέρος Ινσομνιακούς με Ελληνικές απαιτήσεις τύπου..

My order is: τάδε.

I would appreciate the following:
1. Install Greek language and Play Store 
2. Include the EU charger 
3. Mark them as a gift & low price (below 25$) to avoid any custom taxes
4. Root the phone and delete all Chinese apps 
5. Check the phone for any defects like dead pixels etc
6. My correct zip code is τάδε

Και απ' ότι φαίνεται τους τα κάνουν τα παραπάνω χατήρια, και στην τιμή των 146€ δεδομένου του..

b7madd.jpg

..το οποίο μάλλον θα ισχύει, είναι δελεαστικότατο. Τα μόνα αρνητικά που βρίσκω είναι το 1GB μνήμης RAM (που έχουν μπερδέψει τα μπούτια τους και δεν ορκίζομαι - διορθώστε με αν είναι).
Όσον αφορά την οθόνη, που συγκριτικά με ένα HTC One έχει χαμηλή ανάλυση και χαμηλότερα dpi.. φαντάζομαι και όλες οι άλλες επιλογές θα έχουν maximum αυτά. Το Xiaomi λ.χ. έχει τα ίδια.

Τι λέτε;
Που βασικά τι να λέτε.. το ότι κάθομαι και κουβεντιάζω 8core και 4core Snapdragon και Mediatek-based κινητά για 150€-200€.. μου μυρίζει ή απάτη ή ξεφτύλα.

Υ.Γ: Οι Arvatoι που γνώρισα (@Κηφισού Αιγάλεω), ήταν άριστοι σε όλες τις 3 βαριές υποθέσεις που τους χρειάστηκα. ΠΡΙΝ πάω σε αυτούς, θυμάμαι εποχές Froyo έτρεχα σε κάτι άλλους με πιο κλασάτο όνομα, τους οποίους τους κλείσαν γιατί δεν ήξεραν τι έκαναν εκεί μέσα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...