Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Eιχα πετυχει στο golden hall στην κηφισσιας ενα παγκο με dell (διαφημιστικος ηταν-οχι καταστημα) και μου ειπαν οτι msystems και cosmodata μπορουν να φερουν και custom κομματια.

Αν ισχύει αυτό, μου έφτιαξες τη μέρα.

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

το δεύτερο που αναφέρεις έχει μόνο 1 χρόνο εγγύηση γιατί λογικά είναι παραεισαγωγής ..

Αυτο ημουν ετοιμος να ρωτησω... Και το xps δεν λεει τιποτα για εγγυηση.... :/

Δεν ορκιζομαι αλλα ετσι μου ειπε. Συγκεκριμενα οταν ζητησα εναν καταλογο τιμων μου ειπαν οτι δεν εχουν επειδη δεν ειναι καταστημα αλλα μπορουν να μου πουν για τον καθενα που κυμαινεται και επισης να μου δειξουν και τα καταστηματα που εμπορευονται dell. Κ οταν μου τα εδειχνε για cosmodata και msystems μου ειπε αυτολεξει ''αυτα εδω εχουν κ τη μεγαλυτερη ποικιλια και φερνουν και custom''

Δημοσ.

όλα τα εξουσιοδοτημένα μαγαζιά δέχονται παραγγελίες για custom συνθέσεις laptop, το θέμα είναι πόσες μέρες και πόσο θα σου κοστίσει η παραγγελία για να σου έρθει http://www1.euro.dell.com/content/topics/topic.aspx/emea/topics/gr_new_retail?c=gr&l=el&s=gen

Δημοσ.

Παιδια επαναφερω το θεμα γιατι εχουμε εξελιξεις.

Μου δινει ενας φιλος μου μεταχειρισμενο αυτον:

Link.png Site: http://www.toshiba-greece.com/laptops/qosmio/x870/qosmio-x870-14m/

Moυ τον αφηνει στα 1700 και το εχει δυο μηνες το μηχανημα. Αξιζει? Να προχωρησω?

Επισης να σας ρωτησω... Αυτα τα δυο μοντελα που ακριβως διαφερουν ?

http://www.toshiba-greece.com/my-comparisons/

Δημοσ.

όλα τα εξουσιοδοτημένα μαγαζιά δέχονται παραγγελίες για custom συνθέσεις laptop, το θέμα είναι πόσες μέρες και πόσο θα σου κοστίσει η παραγγελία για να σου έρθει http://www1.euro.dell.com/content/topics/topic.aspx/emea/topics/gr_new_retail?c=gr&l=el&s=gen

δεν νομιζω οτι δεχονται  για ιδιωτες απο την dell. αν καποιος ξερει ας μας ενημερωσει

Δημοσ.

Παιδια επαναφερω το θεμα γιατι εχουμε εξελιξεις.

Μου δινει ενας φιλος μου μεταχειρισμενο αυτον:

Link.png Site: http://www.toshiba-greece.com/laptops/qosmio/x870/qosmio-x870-14m/

Moυ τον αφηνει στα 1700 και το εχει δυο μηνες το μηχανημα. Αξιζει? Να προχωρησω?

Επισης να σας ρωτησω... Αυτα τα δυο μοντελα που ακριβως διαφερουν ?

http://www.toshiba-greece.com/my-comparisons/

Παρτο οσο προλαβαινεις!  :-D

Υγ. Τα δυο μοντελα που συγκρινεις μαλλον δεν εχουν καμια διαφορα...

Δημοσ.

δεν νομιζω οτι δεχονται  για ιδιωτες απο την dell. αν καποιος ξερει ας μας ενημερωσει

αυτό που λεω είναι πως μπορείς να απευθυνθείς σε αυτά τα καταστήματα να τους πεις την σύνθεση που επιθυμείς και να στην παραγγείλουν, το θέμα είναι ότι πρέπει να πας μέσω αυτών και όχι απευθείας εσύ ο ίδιος να το παραγγείλεις από την dell

Δημοσ.

αυτό που λεω είναι πως μπορείς να απευθυνθείς σε αυτά τα καταστήματα να τους πεις την σύνθεση που επιθυμείς και να στην παραγγείλουν, το θέμα είναι ότι πρέπει να πας μέσω αυτών και όχι απευθείας εσύ ο ίδιος να το παραγγείλεις από την dell

+1

Eπισης πρεπει να τους δωσεις το 50% της τιμης του υπολογιστη μπροστα.

Δημοσ.

εστειλα μυνημα στο mysystem και περιμενω απαντηση. θα ενημεωσω μολις εχω απαντηση

+1

Eπισης πρεπει να τους δωσεις το 50% της τιμης του υπολογιστη μπροστα.

αυτο το γραφει καπου σε καποιο απο τα καταστηματα? εχεις κανει αγορα απο καποιο με αυτον τον τροπο σαν ιδιωτης?

• Like 1
Δημοσ.

εστειλα μυνημα στο mysystem και περιμενω απαντηση. θα ενημεωσω μολις εχω απαντηση

αυτο το γραφει καπου σε καποιο απο τα καταστηματα? εχεις κανει αγορα απο καποιο με αυτον τον τροπο σαν ιδιωτης?

Πριν δυο μερες ρωτησα στα media markt κ μου το ειπαν. 

Ενημερωσε μας και για msystems... Καλο θα ηταν να τους ρωτουσες αν θελουν κ αυτοι πριν μπει η παραγγελια το 50%.  

Απ οτι καταλαβα ομως εχεις στειλει mail ηδη...

(Παντως το 50% που ζητανε ειναι παρα πολυ... Δηλαδη αν παρω λαπτοπ που κανει 1500 θα πρεπει να τους δωσω τα 750? Με 300 δηλαδη τι σημαινει? Οτι μπορει να τους κρεμασω? πφφφ)

Δημοσ.

Πριν δυο μερες ρωτησα στα media markt κ μου το ειπαν. 

Ενημερωσε μας και για msystems... Καλο θα ηταν να τους ρωτουσες αν θελουν κ αυτοι πριν μπει η παραγγελια το 50%.  

Απ οτι καταλαβα ομως εχεις στειλει mail ηδη...

(Παντως το 50% που ζητανε ειναι παρα πολυ... Δηλαδη αν παρω λαπτοπ που κανει 1500 θα πρεπει να τους δωσω τα 750? Με 300 δηλαδη τι σημαινει? Οτι μπορει να τους κρεμασω? πφφφ)

τους εστειλα ακριβως το μοντελο που βρηκα να υπαρχει στο αγγλικο site της dell και τους ρωτησα αν μπορουν να το φερουν η να κανουν customise σε ενα μοντελο που κυκλοφορει εδω αλλα με τα χαρακτηριστικα που εχει το συγκεκριμενο.

:

Θα ήθελα να σας ρωτήσω το εξής. Με ενδιαφέρει η αγορά αυτού του συγκεκριμένου λαπτοπ της DELL υπάρχει στο αγγλικό site.

http://configure.euro.dell.com/dellstore/config.aspx?oc=sbns4647&model_id=vostro-3460&c=uk&l=en&s=bsd&cs=ukbsdt1

Εδω δεν ξέρω αν το φέρνει η dell. αν δεν το φέρνει μπορω να το παραγγέιλω μέσω εσάς απο την ελληνική αντιπροσωπία ή υπάρχει δυνατότητα να ζητήσετε εσείς με τα συγκεκριμένα χαρακτηριστικά? και αν ναι σε τιμη θα είναι?

Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας.

απαντηση

Καλημέρα σας !

Το μοντέλο που μας στείλατε είναι μεν πολύ ωραίο ….αλλά όπως και παλιότερα που είχαμε φέρει την προηγούμενη σειρά της Vostro – η Dell μας ζήτησε ποσότητα 100+ τεμαχίων για να το εισαγάγουμε L …οπότε προσφορά για 1 τεμάχιο δε βγαίνει πλέον .

Θα πρέπει να περιμένετε να κλείσουμε κάποια συμφωνία με τη Dell για να έρθει ποσότητα – με λογική τιμή κτήσεως από το τελικό πελάτη . (προς το παρόν δεν έχουμε κανονίσει κάτι να έρθει μιας και υπάρχουν ακόμα πολλά Notebook σε στοκ στην Ελλάδα )

Δημοσ.

εγώ παλιότερα που έψαχνα για dell built to order είχα στείλει στο e-laptops και μου απάντησαν σε 2 εργάσιμες για τιμή και πόσες μέρες κάνει να έρθει, αν έχει αλλάξει κάτι από τότε δεν γνωρίζω 

Δημοσ.

τους εστειλα ακριβως το μοντελο που βρηκα να υπαρχει στο αγγλικο site της dell και τους ρωτησα αν μπορουν να το φερουν η να κανουν customise σε ενα μοντελο που κυκλοφορει εδω αλλα με τα χαρακτηριστικα που εχει το συγκεκριμενο.

:

Θα ήθελα να σας ρωτήσω το εξής. Με ενδιαφέρει η αγορά αυτού του συγκεκριμένου λαπτοπ της DELL υπάρχει στο αγγλικό site.

http://configure.euro.dell.com/dellstore/config.aspx?oc=sbns4647&model_id=vostro-3460&c=uk&l=en&s=bsd&cs=ukbsdt1

Εδω δεν ξέρω αν το φέρνει η dell. αν δεν το φέρνει μπορω να το παραγγέιλω μέσω εσάς απο την ελληνική αντιπροσωπία ή υπάρχει δυνατότητα να ζητήσετε εσείς με τα συγκεκριμένα χαρακτηριστικά? και αν ναι σε τιμη θα είναι?

Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας.

απαντηση

Καλημέρα σας !

Το μοντέλο που μας στείλατε είναι μεν πολύ ωραίο ….αλλά όπως και παλιότερα που είχαμε φέρει την προηγούμενη σειρά της Vostro – η Dell μας ζήτησε ποσότητα 100+ τεμαχίων για να το εισαγάγουμε L …οπότε προσφορά για 1 τεμάχιο δε βγαίνει πλέον .

Θα πρέπει να περιμένετε να κλείσουμε κάποια συμφωνία με τη Dell για να έρθει ποσότητα – με λογική τιμή κτήσεως από το τελικό πελάτη . (προς το παρόν δεν έχουμε κανονίσει κάτι να έρθει μιας και υπάρχουν ακόμα πολλά Notebook σε στοκ στην Ελλάδα )

Aρα συμφωνα με την dell, custom δεν δεχονται... Μυστηρια πραγματα... Εγω αυτο που βλεπω ειναι οτι αν θες να ψωνισεις δυνατο dell λαπτοπ δεν υπαρχει πουθενα ετοιμο εκτος απο καταστηματα που δεν αναφερονται ως επισημοι συνεργατες της dell και δεν δινουν 2 χρονια εγγυηση αλλα 1. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...