Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kαλησπερα παιδια και καλως σας βρηκα!

Eδω και μια βδομαδα το λαπτοπ μου παρεδωσε πνευμα και ψαχνω για καινουργιο... Φανταζομαι μετα απο 5 χρονια, καιρος ειναι! :P

Σας διαβαζω 4μερες τωρα στη συγκεκριμενη ενοτητα και απ οτι βλεπω ολοι (ή οι περισσοτεροι τουλαχιστον) προτεινετε dell ή lenovo. 

Δεν ειχα ποτε υποψιν μου παλιοτερα τις δυο μαρκες αλλα οταν σας διαβασα πηγα στα κοντυνοτερα media markt και ερωτευτηκα τα dell!

Οποτε σε αυτα ή στα lenovo θα κινηθω. 

Χρηματικα ειμαι σχετικα ελευθερος μιας και επειδη λαπτοπ αλλαζω μια φορα στα 4-5 χρονια παιρνω κατι καλο. Αυτο δεν σημαινει οτι μπορω να φτασω και τα 2000 ευρω :Ρ

Τελος με ενδιαφερει αρκετα η ποιοτητα κατασκευης του μηχανηματος.

Εδω ειναι που θελω και την βοηθεια σας..

Ποιοτικα στην dell η σειρα παει ετσι: inspiron<latitude<xps ???

Δεν πολυκαταλαβαινω τις διαφορες inspiron με latitude μιας και τα δυο εχουν σασι αλουμινιου με καποια τμηματα πλαστικου απ οτι διαβαζω. Που ακριβως διαφερουν?

Και επειτα στην lenovo απ οτι καταλαβα η ποιοτικοτερη σειρα ειναι η thinkpad. Aλλα ποια thinkpad??? Βρισκω παρα πολλα thinkpad και καποια ξεκινανε απο τα 600 ευρω..

Ευχαριστω και συγνωμη για το μεγαλο ποστ.

Δημοσ.

Είναι εξαιρετικό , είναι η σειρά special edition και είναι πολύ καλύτερη ποιοτικά από τα inspiron , επίσης από θέμα λεπτομερειών στα θετικά του είναι τα ήχεια που έχει και το ότι μπορείς να προσθέσεις ssd δίσκο , τα xps που αναφέρεις φεύγουν πολύ σε τμή και επίσης δεν βγαίνουν πλέον σε 17''.

Δημοσ.

Ποιοτικα τι λεει? Ποιοτητα τον ενδιαφερει το φιλο...

Εγω παντως θα πηγαινα σε xps. Η στη σειρα Τ της lenovo...

Καλησπερα φιλε karn, να πω την αληθεια ειναι ερωτας η xps σειρα. Την ειδα κ απο κοντα. Gorilla glass και αλουμινιο αντιστοιχο των macbook. Tα lenovo ακουω οτι κ αυτα ειναι πολυ ποιοτικα, για να πω ομως την αληθεια το σχεδιο τους δεν με ενθουσιαζει οσο των dell. Kαι παρα το οτι λενε οτι ειναι carbon κατασκευη απ τις φωτο μου φαινεται σαν πλαστικο κ δεν μου καθεται τοσο καλα στο ματι...

Είναι εξαιρετικό , είναι η σειρά special edition και είναι πολύ καλύτερη ποιοτικά από τα inspiron , επίσης από θέμα λεπτομερειών στα θετικά του είναι τα ήχεια που έχει και το ότι μπορείς να προσθέσεις ssd δίσκο , τα xps που αναφέρεις φεύγουν πολύ σε τμή και επίσης δεν βγαίνουν πλέον σε 17''.

Γεια σου φιλε Ζαχαρια! οι ιντσες δεν ειναι θεμα.

Αυτος παιρνει 16αρα μνημη αν θελω να βαλω?

Και επισης το υλικο του τι ειναι? Το καπακι δεν φαινεται αλουμινιο οπως στα αλλα

Δημοσ.

είναι βουρτσισμένο αλουμίνιο , για μνήμες δεν το έχω ψάξει για 16GB , για ακόμα καλύτερες επιδόσεις αυτό που θα πρέπει να βάλεις είναι ssd δίσκος!

Δημοσ.

Ποιοτικα τι λεει? Ποιοτητα τον ενδιαφερει το φιλο...

Εγω παντως θα πηγαινα σε xps. Η στη σειρα Τ της lenovo...

Καλησπερα φιλε karn, να πω την αληθεια ειναι ερωτας η xps σειρα. Την ειδα κ απο κοντα. Gorilla glass και αλουμινιο αντιστοιχο των macbook. Tα lenovo ακουω οτι κ αυτα ειναι πολυ ποιοτικα, για να πω ομως την αληθεια το σχεδιο τους δεν με ενθουσιαζει οσο των dell. Kαι παρα το οτι λενε οτι ειναι carbon κατασκευη απ τις φωτο μου φαινεται σαν πλαστικο κ δεν μου καθεται τοσο καλα στο ματι...

Δεν ξερω αν η σειρα T thinkpad ειναι carbon.. Δεν ειμαι σιγουρος. Μονο για το χ1 το λεει.Αλλα κ εγω σε dell θα πηγαινα ουτως η αλλως λογω υποστηριξης. Με εναν πωλητη που μιλαγα μου ειπε πως ακομα η lenovo δεν εχει καλο support στην ελλαδα. Φυσικα μπορει να το λεγε για τους δικους του λογους...Η latitude σειρα της dell (επειδη ρωτας παραπανω) απ οτι εχω καταλαβει ειναι αντιστοιχη της thinkpad σε κατασκευη. Δεν διαφερει απ εξω με τη σειρα inspiron αλλα εσωτερικα ειναι ετσι κατασκευασμενο ετσι ωστε οσο κ να καταπονεις τον υπολογιστη κατα τη μετακινηση να μη νιωθει. Αν κανω λαθος ας με διορθωσει καποιος.. Η xps εχει την καλυτερη κατασκευη. Αλλα εσωτερικα δεν πρεπει να ειναι latitude... Ωστοσο η dell την προτεινει κ για επαγγελματιες.
Δημοσ.

σχετικά με τα inspiron δεν είναι όλα τα μοντέλα το ίδιο, ποιοτικότερα σαφώς είναι τα special edition ακολουθουν οι σειρές 55.. και 57.. (17αρια) και τα οικονομικότερα και λιγότερα ποιοτικά είναι οι σειρές 35 και 37 (17αρια)

Δημοσ.

Eυχαριστω παιδια. Θα τους ριξω αλλη μια ματια και θα αποφασισω...

Μ αρεσει παρα πολυ οι special edition  των inspiron αλλα ακομα πιο πολυ τα xps.. Πανακριβα ομως τα ατιμα τα xps. Ειδικα αν θες να παρεις δυνατο μηχανημα... 

Με την εγγυση της lenovo ξερει κανεις τι παιζει? Την υποστηριξη στη ελλαδα κλπ εννοω. Για την dell τα ξερω.

Επισης ισχυει οτι ειναι πιο αθορυβα σαν μηχανηματα σε σχεση με τα dell?

Και τελος καποια dell που βλεπω με οθονες αφης ποια ειναι?  Σαν τα inspiron μοιαζουν...

Δημοσ.

δυστυχώς τα xps ξεφεύγουν πολύ σε τιμή για αυτά που προσφέρουν, το 7720 special edition στα λεφτά του είναι εξαιρετική επιλογή και από παιδιά που το έχουν αγοράσει διαβάζω τα καλύτερα

Δημοσ.

Eυχαριστω παιδια. Θα τους ριξω αλλη μια ματια και θα αποφασισω...

Μ αρεσει παρα πολυ οι special edition  των inspiron αλλα ακομα πιο πολυ τα xps.. Πανακριβα ομως τα ατιμα τα xps. Ειδικα αν θες να παρεις δυνατο μηχανημα... 

Με την εγγυση της lenovo ξερει κανεις τι παιζει? Την υποστηριξη στη ελλαδα κλπ εννοω. Για την dell τα ξερω.

Επισης ισχυει οτι ειναι πιο αθορυβα σαν μηχανηματα σε σχεση με τα dell?

Και τελος καποια dell που βλεπω με οθονες αφης ποια ειναι?  Σαν τα inspiron μοιαζουν...

Αυτοι με τις οθονες αφης ειναι οι inspiron z. (15z κλπ)

Καλη φαση απλα δεν βγαινουν σε μεγαλες αναλυσεις οποτε δεν συμφερει.

Οσον αφορα το θορυβο, εμενα ο γνωστος μου ηταν στο ιδιο διλλημα με εσενα και κατεληξε σε dell. Μια χαρα ειναι απο θορυβο.. Σε απλες εργασιες (browsing κλπ) δεν ακους τιποτα. Μπορει τα lenovo να ειναι πιο αθορυβα αλλα ειναι κ πιο ασχημα! :Ρ

Δες κ αυτο

http://www.skroutz.gr/s/3206594/Dell-XPS-15-i7-3632QM-16GB-1TB-128GB-SSD.html

Ακριβο αλλα...

Δημοσ.

Ναι φιλε karn εχεις δικιο. Πετυχες και μια απ τις επιλογες μου. Αναμεσα σε αυτα ειμαι:

Link.png Site: http://www.skroutz.gr/s/3206594/Dell-XPS-15-i7-3632QM-16GB-1TB-128GB-SSD.html">Dell-XPS-15-i7-3632QM-16GB-1TB-128GB-SSD

Link.png Site: http://www.skroutz.gr/s/2788507/Dell-Inspiron-17R-7720-Special-Edition-i7-3630QM-16GB-256GB-SSD-1TB.html">Dell-Inspiron-17R-7720-Special-Edition-i7-3630QM-16GB-256GB-SSD-1TB

Το δευτερο οκ.. Ειναι νορμαλ η τιμη του. 

Το  πρωτο μ αρεσει πιο πολυ αλλα η τιμη ειναι....

Δημοσ.

Αυτοι με τις οθονες αφης ειναι οι inspiron z. (15z κλπ)

Oι 15z δεν είναι υποχρεωτικά με οθόνες αφής, είναι απλά η σειρά "full-size" ultrabook των Inspiron, βγήκαν μαζί με την προηγούμενη γενιά (5520) ως μια πιό λεπτά και ελαφριά επιλογή.  Τα καινούρια Inspiron (5521) τα πλησιάζουν πάρα πολύ σε διαστάσεις, οπότε δεν υπάρχει λόγος να δώσεις κανείς κάτι παραπάνω και να πάρει 15z.  Ίδιου τύπου επεξεργαστές (U), παρόμοιο πάχος, ίδιες θύρες, κλπ.  Με τη διαφορά ότι τα 15z ως "ultrabooks" δεν δίνουν εύκολη πρόσβαση σε μπαταρία, HDD (στη RAM δίνουν μόνο), ενώ τα 5521 ανοίγουν κανονικά.

Οι οθόνες αφής είναι optional configuration, νομίζω μπαίνει στα 5521, όμως δεν προφέρεται Ελλάδα έτσι κι αλλιώς γιατί τα παίρνουμε "έτοιμα".  Στα z (14z, 15z) ίσως την βάζουν τώρα στα καινούρια μοντέλα, δεν ξέρω.

Δημοσ.

όμως δεν προφέρεται Ελλάδα έτσι κι αλλιώς γιατί τα παίρνουμε "έτοιμα".  Στα z (14z, 15z) ίσως την βάζουν τώρα στα καινούρια μοντέλα, δεν ξέρω.

Eιχα πετυχει στο golden hall στην κηφισσιας ενα παγκο με dell (διαφημιστικος ηταν-οχι καταστημα) και μου ειπαν οτι msystems και cosmodata μπορουν να φερουν και custom κομματια.

Δημοσ.

Ναι φιλε karn εχεις δικιο. Πετυχες και μια απ τις επιλογες μου. Αναμεσα σε αυτα ειμαι:

Link.png Site: http://www.skroutz.gr/s/3206594/Dell-XPS-15-i7-3632QM-16GB-1TB-128GB-SSD.html">Dell-XPS-15-i7-3632QM-16GB-1TB-128GB-SSD

Link.png Site: http://www.skroutz.gr/s/2788507/Dell-Inspiron-17R-7720-Special-Edition-i7-3630QM-16GB-256GB-SSD-1TB.html">Dell-Inspiron-17R-7720-Special-Edition-i7-3630QM-16GB-256GB-SSD-1TB

Το δευτερο οκ.. Ειναι νορμαλ η τιμη του. 

Το  πρωτο μ αρεσει πιο πολυ αλλα η τιμη ειναι....

το δεύτερο που αναφέρεις έχει μόνο 1 χρόνο εγγύηση γιατί λογικά είναι παραεισαγωγής ..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...