Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το Chrome OS της Google, φαίνεται ότι αποκτά έναν καινούργιο OEM κατασκευαστή. Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες, έπειτα από την Samsung, την Acer και την πρόσφατη είσοδο της Lenovo, η HP θα είναι ακόμη ένας κατασκευαστής που θα εισέλθει στην αγορά των Chromebook με την πυρετώδη προετοιμάσια του Pavilion Chromebook 14-c010us.Οι πληροφορίες προέρχονται από ένα pdf αρχείο στην επίσημη ιστοσελίδα της HP και το οποίο κατέβηκε λίγες ώρες μετά τη διαρροή.

Όσον αφορά τα τεχνικά του χαρακτηριστικά, θα εξοπλιστεί με οθόνη των 14 ιντσών μαζί με έναν επεξεργαστή της Intel χρονισμένο στα 1.1 GHz, 2 GB μνήμης RAM αλλά και 16 GB SSD, με το βάρος του να αγγίζει τα 1800 γραμμάρια. Σύμφωνα με το pdf, η μέγιστη διάρκεια ζωής της μπαταρίας του αγγίζει μόλις τις 4:15 ώρες. Αυτή τη στιγμή δεν γίνεται λόγος για την πιθανή ημερομηνία διάθεσης του HP Chromebook, ούτε αναφέρεται η τιμή του.

Το περασμένο Σαββατοκύριακο, ο πρόεδρος της Acer, JT Wong, ανέφερε ότι το Chromebook των $199, αποτελέσε μια επιτυχία από την ημέρα της διάθεσής του, τον Νοέμβριο και ότι τα Chromebooks πλέον αντιπροσωπεύουν το 10% των πωλήσεων notebook της εταιρείας στην Αμερική.

Link.png Site: http://www.neowin.net/news/hp-revealed-to-be-the-latest-to-join-chromebook-family[/url]']neowin.net

Δημοσ.

Στην ευρώπη πάντως, οι τιμές τους δεν είναι και τόσο ελκυστικές για αυτά που προσφέρουν. 250 ευρώ για ένα πετσοκομμένο λάπτοπ με μειομένη λειτουργικότητα, όταν με 300 και κάτι ψιλά, βρίσκεις 15άρι κανονικό λαπτοπ.

• Like 1
Δημοσ.

Πλάκα μας κάνουν; 4 ώρες μόνο διάρκεια; Και τι περιμένουν να πετύχουν με αυτό στην αγορά;

Προσωπικά θεωρώ τραγικό το chrome OS για χρήση σε φορητό.

• Like 4
Δημοσ.

Στο amazon το samsung chromebook είναι στην πρώτη θέση των πωλήσεων του εδώ και μήνες, νομίζω από τον Μαιο. 

Με λίγα λόγια πουλάει σαν τρελό και τις τελευταίες μέρες βλέπω συνέχεια ειδήσης από τεχνολογικά site που μιλάνε για την τεράστια εμπορική του επυτηχία.

Προσωπικά αν έρθει το τελευταίο μοντέλο της samsung ελλάδα σίγουρα θα το αγοράσω. 

Και ο λόγος είναι οι 6 γεμάτες ώρες διάρκειας του, το boot σε δευτερόλεπτα και η απίστευτη φορητότητα του για την τιμή των 250-300 ευρώ που έχει.

Δημοσ.

Πιο εύκολα θα έδινα 1000€,για ένα tablet(arm),παρα 250€ για οποιοδήποτε chromebook!

και εγώ ποιο εύκολα θα εδινα 250 από ένα χιλιάρικο για να κάνω την ίδια δουλειά

Δημοσ.

και εγώ ποιο εύκολα θα εδινα 250 από ένα χιλιάρικο για να κάνω την ίδια δουλειά

Αφού ξέρεις ότι δε κανείς την ίδια δουλεια μένα chromebook,γιατί θές να κάνουμε μια τέτοια ανούσια συζήτηση?!

Δημοσ.

Στο amazon το samsung chromebook είναι στην πρώτη θέση των πωλήσεων του εδώ και μήνες, νομίζω από τον Μαιο. 

Με λίγα λόγια πουλάει σαν τρελό και τις τελευταίες μέρες βλέπω συνέχεια ειδήσης από τεχνολογικά site που μιλάνε για την τεράστια εμπορική του επυτηχία.

Προσωπικά αν έρθει το τελευταίο μοντέλο της samsung ελλάδα σίγουρα θα το αγοράσω. 

Και ο λόγος είναι οι 6 γεμάτες ώρες διάρκειας του, το boot σε δευτερόλεπτα και η απίστευτη φορητότητα του για την τιμή των 250-300 ευρώ που έχει.

Το ότι είναι στην πρώτη θέση των πωλήσεων του Amazon δεν λέει τίποτα. Και το Lumia 900 για παράδειγμα ήταν σε αυτή την θέση για κάτι μήνες. Αν ήταν εντυπωσιακές οι πωλήσεις τους θα περίμενα ανακοινώσεις απο Google. Για την ώρα δεν εχω δεί τίποτα.

Δημοσ.

το chrome os δεν είναι μόνο internet. Στην τελευταία του έκδοση προσθέσαν πάρα πολλά χαρακτηριστικά για διαχείριση του φορητού και εκτός σύνδεσης. Για όποιον θέλει να την δοκιμάσει μπορεί να την δει μέσω μια virtual και να κατεβάσει το chromium os

To κλειδί στην επυτηχία του νομίζω ειναι η τεράστια αυτονομία του που σε καλές υλοποιήσεις αγγίζει τις 6 ώρες και η χαμηλή του τιμή.

Δημοσ.

Η HP καλύτερα να παρατήσει τα laptops, όλο προβλήματα είναι, άσε που παρατάει την υποστήριξη τους με drivers πολύ γρηγορότερα απ' ότι άλλες εταιρίες.

• Like 1
Δημοσ.

Το λειτουργικο θα ωριμάσει και τότε θα πουλά σαν ζεστό ψωμάκι..

Ποιο λειτουργικό? ?? Ένας browser είναι όλος κι όλος, όσο και να ωριμάσει, browser θΑ παραμείνει!

Sent from GT-I9300 using Insomnia

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...