Hal9000 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Νέα έκδοση για το Skype το οποίο φτάνει αισίως την έκδοση 6.1 και προσθέτει μεγαλύτερη υποστήριξη για το Outlook, το δημοφιλές πρόγραμμα διαχείρισης email της Microsoft.Η συνεργασία των 2 εφαρμογών περνάει πλέον σε νέο επίπεδο με το Outlook να εμφανίζει το Skype κάθε επαφής σας καθώς και την online κατάσταση της. Μέσα από το Outlook είναι δυνατή η αποστολή άμεσων μηνυμάτων αλλά και έναρξη βιντεοκλήσεων η απλών κλήσεων χωρίς να βγείτε από την εφαρμογή. Τα περισσότερα χαρακτηριστικά είναι συμβατά με την έκδοση Outlook του 2010 και φυσικά με τη νέα που περιλαμβάνεται στο Office 13. Σε άλλα νέα χαρακτηριστικά του Skype 6.1 ξεχωρίζει η πιο εύκολη προσθήκη νέων επαφών αλλά και οι πιο εμπλουτισμένες κάρτες προφίλ μαζί με εργαλεία για τη διαχείριση των πληροφοριών που περιέχουν. Download: http://www.skype.com/go/downloading[/url'>']Skype 6.1 Site: http://blogs.skype.com/en/']Skype Blog
Nick789 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Είναι αυτό που λέμε, αρχίζει και δένει το γλυκό... Μετά την κατάργηση του msn, υποθέτω ότι θα σταματήσει και το app των 8, και τη θέση του θα πάρει το skype. Το θέμα με το skype, είναι ότι δεν εμφανίζει τις ενημερώσεις. Κατέβασα το skype χτες αφού είδα την είδηση του skype, γιατί στο update δεν έβρισκε τίποτα. Κάτι πρέπει να παίζει και με τις εκδόσεις, χτες που έκανα update ήμουν στην έκδοση 6.1.0.129 και σήμερα το πρωί που έκανα clean install (έσβησα ό,τι είχα και δεν είχα από skype), με πήγε στην έκδοση 6.1.59.129. Μου το έχει κάνει και στην 6.0 έκδοση αυτό... (αλλά το ανάποδο ) Κατά τα άλλα, ο νέος τρόπος για προσθήκη επαφών, τα σπάει (αν και θα προτιμούσα να είχε κι άλλα φίλτρα, π.χ. τοποθεσία κλπ, λογικά σε μελλοντικά updates...). Ωστόσο, προσωπικά, θα περιμένω να μας φέρουν καλούδια του msn στις επόμενες εκδόσεις, καθώς και να φτιάξουν και το update.
Dreamcatcher Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Όταν σου ρχεται email στο outlook φαίνεται στο skype όπως στο msn η ακόμα;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 δώστε tabs στο λαό γμτ... 3
kfyros Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 skype ? το έβαλα στο note II μου και το ξήλωσα μετά από 2 μέρες γιατί μου ρούφαγε τη μπαταρία με το μπουρί της σόμπας.. στο desktop είναι σπάνιες οι φορές που μπορώ να συνομιλήσω με κάποιον ικανοποιητικά (ούτε λόγος για voice calls)..
kfyros Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 και όποιος κακομοίρης βάλει καμιά κάρτα στο skype κι αγοράσει credits θα δει ότι το ρημάδι του προτείνει χρεώσιμους τρόπους επικοινωνίας πρώτα στο interface της εφαρμογής,και κάπου υπάρχει και το κουμπάκι της κλήσης skype.
gokuthelegend Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Είναι αυτό που λέμε, αρχίζει και δένει το γλυκό... Μετά την κατάργηση του msn, υποθέτω ότι θα σταματήσει και το app των 8, και τη θέση του θα πάρει το skype. Το θέμα με το skype, είναι ότι δεν εμφανίζει τις ενημερώσεις. Κατέβασα το skype χτες αφού είδα την είδηση του skype, γιατί στο update δεν έβρισκε τίποτα. Κάτι πρέπει να παίζει και με τις εκδόσεις, χτες που έκανα update ήμουν στην έκδοση 6.1.0.129 και σήμερα το πρωί που έκανα clean install (έσβησα ό,τι είχα και δεν είχα από skype), με πήγε στην έκδοση 6.1.59.129. Μου το έχει κάνει και στην 6.0 έκδοση αυτό... (αλλά το ανάποδο ) Κατά τα άλλα, ο νέος τρόπος για προσθήκη επαφών, τα σπάει (αν και θα προτιμούσα να είχε κι άλλα φίλτρα, π.χ. τοποθεσία κλπ, λογικά σε μελλοντικά updates...). Ωστόσο, προσωπικά, θα περιμένω να μας φέρουν καλούδια του msn στις επόμενες εκδόσεις, καθώς και να φτιάξουν και το update. Εγώ που έχω ακόμη την έκδοση 6,0,0,126 και όταν πατάω το check for updates μου λέει ότι έχω ήδη την ποιό πρόσφατη έκδοση, πρέπει να ανυσηχώ;
Nick789 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Nope, οι developers του skype πρεπει να ανησυχούν γιατί δεν μπορεί να δει τη νέα έκδοση... Η λύση για την ώρα είναι να κατεβάσεις τη νέα έκδοση από το site. Ξενέρωμα που δε στο βγάζει στο update i know, αλλά πού θα πάει; Κάποια στιγμή ευελπιστώ να το φτιάξουν.
mikegad Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 ας το κάνουν και με την online εκδοση του outlook
Moderators Gi0 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Moderators Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Nope, οι developers του skype πρεπει να ανησυχούν γιατί δεν μπορεί να δει τη νέα έκδοση... Η λύση για την ώρα είναι να κατεβάσεις τη νέα έκδοση από το site. Ξενέρωμα που δε στο βγάζει στο update i know, αλλά πού θα πάει; Κάποια στιγμή ευελπιστώ να το φτιάξουν. To ωραιο ειναι πως εμφανιστηκε κανονικα σε Mac αλλα σε Windows αρνειται πεισματικα.
jimmy213 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Υπάρχει επιλογή για απενεργοποίηση του Outlook ή θα φαίνεται συνέχεια όπως στις εικόνες παραπάνω; EDIT: Άκυρο δεν αλλάζει τίποτα στην εφαρμογή.
tasosaxl Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 guys δεν μπορω να το ανοιξω καν μετα το update σε Mac OS X Snow Leopard..κανεις το ιδιο προβλημα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα