Προς το περιεχόμενο

HP USB Flash Drive 8GB

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

σαν τιμή ειναι συμπαθητική αλλα το κακο με αυτού του τύπου τα flash disks ειναι οτι συχνα δεν παίζουν σε ορισμένες usb (αντιστοιχο kingston στο λαπτοπ μου δεν επαιζε, επαιζε μονο πάνω σε hub...)

Δημοσ.

σαν τιμή ειναι συμπαθητική αλλα το κακο με αυτού του τύπου τα flash disks ειναι οτι συχνα δεν παίζουν σε ορισμένες usb (αντιστοιχο kingston στο λαπτοπ μου δεν επαιζε, επαιζε μονο πάνω σε hub...)

Τι να πω, με το ίδιο 4αρι που έχω καθημερινά μαζί μου ποτέ δεν είχα τέτοιο πρόβλημα (και το χρησιμοποιώ αρκετά με pc/laptops/tv συγγενών-φίλων-δουλειά)

Δημοσ.

ναι απο οτι φαινετε ετσι ειναι. αυριο θα παρω τηλεφωνο και εαν δεν θελει εξοδα αποστολης με παραλαβη απο το καταστημα θα το τσιμπισω. (οχι οτι και παλι δεν αξιζει απλος ετσι για το σπασιμο του να πληρωνεις αξοδα χωρις λογο δεν θα το παρω).

Δημοσ.

To getitnow εχει και μεταφορικά ακομα και αν το παραλαβεις ο ίδιος από την αποθήκη!

Αν επιλέξεις παραλάβη από ελτα/ταχυμεταφορές δεν έχει μεταφορικά.

Το παρήγγειλα πριν ποστάρω το θέμα για ένα φίλο.

Αν παραλάβεις από speedex χρεώνει.

Υπ'όψιν πλέον για παραγγελία χρειάζεται χρεωστική/πιστωτική κάρτα.

Δημοσ.

εχτες που μπηκα στην διαδικασια να το παραγγειλω, βαζοντας "παραλαβη απο το καταστημα" μου εβγαζε "κοστος αποστολης 3€" !!

ενω εαν εβαζα "παραλάβη από ελτα/ταχυμεταφορές" δεν θα έιχα μεταφορικά !!!!

θα μας τρελανουν!!!

anyway, τωρα το προϊόν το βγαζει "εξαντλημένο - αναμένεται".

10 κομμάτια ειχαν !!

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν είναι καλή τιμή , εγώ είχα αγοράσει το Kingston DataTraveler Mini Lite 4GB. Μέσα σε 2-3 μήνες είχε λιώσει το πλαστικό στην άκρη με αποτέλεσμα να καταστραφεί. Η χρήση του ήταν pc-dvd player.

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν είναι καλή τιμή , εγώ είχα αγοράσει το Kingston DataTraveler Mini Lite 4GB. Μέσα σε 2-3 μήνες είχε λιώσει το πλαστικό στην άκρη με αποτέλεσμα να καταστραφεί. Η χρήση του ήταν pc-dvd player.

το φλασακι ειναι hp. το kingston που κολλαει;

android.png

Δημοσ.

το φλασακι ειναι hp. το kingston που κολλαει;

android.png

Διαφορετική εταιρία αλλά ίδια φιλοσοφίας κατασκευής (Ultra thin) . Αν το άκρο στο hp είναι από λεπτό πλαστικό τότε και αυτό θα έχει πρόβλημα αντοχής σε αντίθεση με τα κλασσικά φλασάκια. ( Όταν το έβγαζα από το pc ή το dvd player η άκρη ήταν αρκετά ζεστή με αποτέλεσμα μετά από 2 μήνες να σπάσει τελείως το πλαστικό)

Δημοσ.

Διαφορετική εταιρία αλλά ίδια φιλοσοφίας κατασκευής (Ultra thin) . Αν το άκρο στο hp είναι από λεπτό πλαστικό τότε και αυτό θα έχει πρόβλημα αντοχής σε αντίθεση με τα κλασσικά φλασάκια. ( Όταν το έβγαζα από το pc ή το dvd player η άκρη ήταν αρκετά ζεστή με αποτέλεσμα μετά από 2 μήνες να σπάσει τελείως το πλαστικό)

Έχω το 4άρι εδώ και 1μιση χρόνο full χρήσης και η μόνη φθορά του είναι ότι έχει φύγει το λογότυπο της hp που φαίνεται μπροστά.

Δημοσ.

καλα και το δουλευεις χωρις λογοτυπο!!!! πω πω πως μπορεις !!! :confused: (χε χε χε)

ετσι και την ξαναβγαλει την προσφορα το πηρα αμεσως.

εστω και για Boot usb να το κρατησω μου αρκει, που μερικες φορες μου εχει χρειαστει σε εγκατασταση win7 τα οποια δεν χωρανε μεσα σε 4gb για μερικα mb !!!

Δημοσ.

Δέκα μέρες μετά και ενώ έχει χρεωθεί η κάρτα από την πρώτη στιγμή, φτάνει το κάτωθι email

"""

Αγαπητέ πελάτη,

Σας ευχαριστούμε για την υπομονή σας αναφορικά με την παραγγελία σας.

Ζητούμε ειλικρινά συγνώμη, διότι δεν θα μπορέσουμε να παραδώσουμε την παραγγελία σας 500xxxxxxx, καθώς μετά από επικοινωνία με τον προμηθευτή μας το προϊόν MEMORY HP V135W 8GB USB είναι προσωρινά εξαντλημένο. Από την πλευρά μας, σας διαβεβαιώνουμε ότι θα ακυρώσουμε την παραγγελία σας. Παρακαλούμε όπως μας ενημερώσετε με τον τριψήφιο αριθμό της κάρτας σας (CVV) ή εναλλακτικά με αριθμό τραπεζικού λογαριασμού (Τράπεζα & ΙΒΑΝ) ώστε να γίνει η επιστροφή των χρημάτων σας.

Μας συγχωρείτε για την όποια ανησυχία σας προκαλέσαμε.

"""

1. Μονομερής ακύρωση παραγγελίας

2. Ζητάνε να στείλουμε το CVV με ένα απλό email

ΠΟΣΟ ΤΡΑΓΙΚΟΙ???

Δημοσ.

ναι νομιζω μεγαλο ατοπιμα απο μερος τους. αρχικα θα μπορουσαν να αντικαταστισουν το προιον με καποιο αλλο μεγαλυτερου κοστους μονο και μονο για να μην σε αφησουν ετσι.

σχετικα με το CCV νομιζω δεν εχει προηγουμενο αυτο. μην το δωσεις νε τιποτα. οχι για "σπασιμω" προς αυτους αλλα για θεμα ασφαλειας τις καρτας σου...

σχετικα με το flash-ακι υπαρχει κια αυτο Link το οποιο και μικρο ειναι και στην ιδια χωριτικοτητα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...