anrim27 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 φιλε ρουταρε το κινητο και βαλε καποια custom.προσεχε βεβαια τις οδηγιες και το τι θα κατεβασεις γιατι εγω κατεβασα τα απαραιτητα απο ενα Link αλλα λογω ελλατωματικου clockwork δεν μπορουσα να κανω τιποτα.αφου μετα απο πολες δοκιμες φλασαρα αλλο clockwork εγινε η δουλεια μου και περασα την cyanogen-rc1.σταθεροτατη και το κινητο εκτοξευτηκε.βρες τον οδηγο για root σε 2.3.4 κανε οτι σου λεει και μετα φλασαρε την rom ειτε απο το rom manager ειτε απο το recovery.εχει και αλλες ρομ βεβαια τις οποιες δεν εχω δοκιμασει ακομα οποτε επελεξε οποια θες εσυ χαχαχαχ...Κινεζικα μου φαινονται ολα αυτα που λες. custom rom,ρουταρισμα,φλασαρε...Τι ειναι ολα αυτα? Δεν πολυκαταλαβαινω, ειναι δηλαδη σα να εγκαθιστω καινουργιο λειτουργικο για το κινητο ολη αυτη η διαδικασια ωστε στη συνεχεια να μπορω να εγκαταστησω την καταλληλη εφαρμογη για να κανω την δουλεια μου? Εξηγειστε μου λιγο,οποιος θελει..
georgiflux Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Γεια χαρά, μιας και είμαι καινούριος στο Nexus και με ενδιαφέρει το συγκεκριμένο θέμα (μια γραμμή Wind και μια Q), παρακαλώ αν μπορεί κάποιος να με ενημερώσει. Ευχαριστώ
anrim27 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Ρε παιδια,μπορειτε να μου προτεινετε καποια custom rom που να εχει οπωσδηποτε sim toolkit,το οποιο να δουλευει σωστα με μια καρτα sim 2in1.(...αυτος ειναι και ο λογος που ασχοληθηκα με root κλπ...) Φλασαρα αυτη τη rom http://forum.xda-dev...d.php?t=1423404 (με την βοηθεια καποιων παιδιων του foroum και τους ευχαριστω πολυ) αλλα με το sim toolkit που εχει, δεν μπορει να δουλεψει μια καρτα sim 2in1. Μπορει να βοηθησει καποιος? (Φιλε georgiflux,δεν νομιζω να μπορεις καν να φτιαξεις καρτα sim 2in1 απο δυο διαφορετικες εταιριες αλλα και εγω που εχω καρτα 2in1...βλεπεις οτι δεν εχω καταφερει ακομα κατι...) εχω ποσταρει και αλλου το ιδιο μηνυμα, αλλα επειδη δεν μου απαντησε κανεις το εγραψα εδω μπας και ακουσω καποια προταση...
georgiflux Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Φίλε anrim27, έχεις κάτι νεότερο; δεν ασχολήθηκα από τοτε με το θέμα, αλλα με ενδιαφέρει και ποια rom φλάσαρες. Στο εμπόριο έχει πολλές multisim κάρτες, είτε με κλωνοποίηση είτε με "κοψίματα και χειροτεχνίες". Το θέμα είναι, χρειάζεται όντως custom rom ή γίνεται και με απλό ρουτάρισμα δουλεύοντας το DualDial (απ' το AndroidMarket). Δεν έχω σκοπό να πάρω 2in1 από την εταιρία (κάνοντας το Q, Wind), αλλά να κλωνοποιήσω. Θέλει απλά προσοχή, να μην ανοίξεις ΠΟΤΕ και τις 2 συσκευές, αν έχεις βάλει και την αυθεντική και την κλων. κάρτα σε λειτουργία. Η εταιρία θα καταγράψει τον αριθμό ως κλεμμένο και θα τον κλειδώσει. Αν σε ενδιαφέρει...
anrim27 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 georgiflux δεν εχω καταφερει τιποτα ακομα. Το sim toolkit που απαιτειται ειναι ενα system app(απο οτι εμαθα) το οποιο δεν υπαρχει στο nexus s. ΜΑΛΛΟΝ ειναι θεμα λειτουργικου αυτο,και αν φτιαχνοταν ποτε μια καταλληλη custom rom θα λυνοταν. Δεν ξερω ομως.ΜΑΛΛΟΝ. Η custom rom που εβαλα ειναι αυτη http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1138755 αλλα οπως ειπα,αν και γραφει οτι εχει sim toolkit(...και φαινεται οτι τρεχει εφαρμογη στο κινητο μου που λεγεται sim toolkit),δεν γινεται τιποτα... Εγκατεστησα μολις τωρα,το dualdial αλλα η εφαρμογη δεν τρεχει με τιποτα. Ενω εγκατασταθηκε κανονικα,δεν φαινεται να τρεχει.Παταω στο εικονιδιο dualdial που εμφανιζεται μετα την εγκατασταση και απλως αναβοσβηνει η οθονη χωρις να γινεται τιποτα παραπανω. Παντως,αν καταφερεις με οποιδηποτε τροπο να κανεις το nexus s να δουλεψει με μια καρτα με δυο αριθμους,σε παρακαλω πεστο μου. edit: Επισης,εχω βρει και αυτο σε ενα foroum: ...According to conversation on XDA developer (http://bit.ly/et4ATy) seems that problem is even deeper - its just not only SIM Toolkit what is missing. At first glance there is lower level protocol (RIL) that does not even pass anything to upper level SIM Toolkit. So even if you compile and install SIM Toolkit it is still not going to work.... Αν ισχυει αυτο,τοτε μαλλον ειναι δυσκολα τα πραματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα