guardianx71 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Και για να μην ξεχνιομαστε εχουμε και Μεντιουμ αναμεσα μας Ξαναρωτησα αλλα δεν πηρα απαντηση. Πως ηξερε την υπερασπιστικη γραμμη ΠΡΙΝ το email και μαλιστα απο τα μεσανυχτα. Φατε τις δικαιολογιες και το κοινωνικο προσωπο της VisionStudio στην μαπα τωρα P.S. Μας εκλασε Αν και δεν θέλω να ποστάρω σε τέτοιου είδους thread , το κάνω μόνο και μόνο για να σε ενημερώσω ότι αυτό έχει ξαναγίνει 2-3 φορές και είχαν βγάλει και ανακοίνωση στην κεντρική τους σελίδα. Οπότε δεν το βρίσκει λογικό κάποιος να υποθέσει ότι και σε αυτή την περίπτωση το ίδιο συνέβει (δικαιολογία ή αλήθεια άσχετο)? Το μόνο που θα συμφωνήσω είναι ότι κάποια στιγμή (σύντομα) Θα πρέπει να αλλάξουν κάτι ή να αποκλείσουν τον τύπο που μπαίνει ώστε και αυτοί και εμείς να έχουμε την ηρεμία μας. Εγώ αυτό που θα ήθελα να ρωτήσω είναι άλλο . Γιατί κατά την διάρκεια τις μέρες αλλάζουν οι τιμές ήτε προς τα πάνω ήτε προς τα κάτω και συνέχεια κάποια προϊόντα? Γιατί στα μάτια μας αυτό φένετε ότι με το που βλέπετε κάτι να πουλάει το ανεβάζετε για μεγαλύτερο κέρδος και μάλιστα σε προΙόντα που ήτε είναι διαθέσιμα ήτε σε 1 μέρα άρα στην αποθήκη σας , για να έλεγα ότι σας την κάνει ο προμηθευτής. Αλλά και αυτό να λέγατε , δεν ισχύει καθώς είμαι του χώρου , έχω δουλέψει και μιλήσει με πολλούς προμηθευτές και ξέρω πώς τιμολογουν και με τί περιθόρια
Ntinaras Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 δεν ειναι η πρωτη φορα που γινεται αυτο αλλα ειμαι σιγουρος οτι ουτε η τελευταια θα ειναι
terry308 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Περιμενω απαντηση απο τον Terry308 εκτος αν εισαι το Alter Ego του ή δικηγορος του οποτε παω πασο. (Σαν πολλοι γνωστοι του VisionStudio δεν μαζευτηκαν στο Thread;) Δεν κατάλαβα τι υπενισεσαι αλλά θα σου απαντήσω , δεν είμαι δικηγόρος κανενός, ανήκω σε σώμα ασφαλείας εδώ και 8 χρόνια , έχω τρέλλα με την πληροφορική (λόγω των σπουδών μου) και τα τελευταία 2 χρόνια το 1ο κατάστημα στην επιλογή (μου) hardware ήταν και είναι το Visionstudio λόγω της ΑΨΟΓΗΣ συμπεριφοράς των παλικαριών και των τιμών... Αν πας σχεδόν κάθε 2 εβδομάδες στο κατάστημα για παραλαβή υλικών , λογικό είναι να συνομιλήσεις με 1 από τα 3-4 άτομα της επιχείρησης και να καταλάβεις ότι είναι ΑΝΘΡΩΠΟΙ και δεν κοιτάζουν να σε εκμεταλλευτούν (τη τσέπη σου βασικά) αυτό σου φαίνεται περίεργο ??? Πόσες φορές έχουν βγει ευκαιρίες από το πλαίσιο και άλλα καταστήματα ήταν up η σελίδα για ώρες ? Έκανες τη παραγγελία και έτρωγες άκυρο ? λόγω λάθους ... ??? Τα ξεχνάτε αυτά ? Μόνο μια φορά με την οθόνη του getitnow δώθηκε στη τιμή εκείνη και πιστεψέ με , δεν έχασε καθόλου το κατάστημα... Τις επόμενες μέρες το μοντελο των 22" (της προσφοράς) ήταν σε 2 και 3 παλέτες στα Mediamarkt με 30-40Ε επάνω από την τιμή της προσφοράς ... ΤΥΧΑΙΟ ??? Έδω η σελίδα δέχεται ΧΑΚΑΡΙΣΜΑ , μην τα μπερδεύεται. Από κει και πέρα μέσα από το συγκεκριμένο forum αλλά και σε διπλανά έχει ξαναναφερθεί , ότι η συγκεκριμένη σελίδα δέχεται επιθέσεις από @@@@@@@@@ που είτε θέλουν να (")βλάψουν(") το κατάστημα σαν κατάστημα ή σαν "πρόσωπο" είτε ζηλεύουν την αποδοχή που έχει το συγκεκριμένο κατάστημα τον τελευταίο καιρό, λόγω των πολύ καλών τιμών που έχει. Επειδή όπως έχω ξαναγράψει πιστεύω ότι δεν θέλουν να κερδίσουν στο κομμάτι , αλλά ποντάρουν στον ευχαριστημένο πελάτη βγάζοντας 3-4Ε/τεμ όπως δήλωσε ο υπεύθυνος του καταστήματος. Δεν έχουν διαφημίσεις (banners κτλ) και άλλα μεγάλα λειτουργικά έξοδα όπως τα "μεγάλα" καταστήματα , ποντάρουν στη διαφήμιση από στόμα με στόμα και τους ευχαριστημένους πελάτες. Επιθέσεις σε άτομα που δεν γνωρίζεις μη κάνεις ... και μη πετάς @@@@@@@@ Και εγώ έκανα παραγγελία για 2 τεμάχια ... οπότε τις @@ και τους χαρακτηρισμούς σου στα κολλητάρια σου , εδώ είναι δημόσιο forum όχι η παρέα σου @ Sotosgl τι περιμενεις δηλαδη να σου πει ο Terry308; Οτι ειναι γνωστος τους; Σε γενικες γραμμες δεν διαφωνουμε. Μπορεις ομως να δειξεις και σε εμας τα σημεια της νομοθεσιας που μας καλυπτουν απο τετοιες περιπτωσεις ωστε να την χρησιμοποιουμε και εμεις; Φανταζομαι μιας και την χρησιμοποιεις θα την εχεις προχειρη. Ευχαριστω εκ των προτερων. Κι εσύ εναντίων μου ? χαχαχα ευχαριστώ πολυ .... και προς απαντηση σας ... με μια αναζητηση στο google μπορειτε να με βρειτε.
runner69 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Κι εσύ εναντίων μου ? χαχαχα ευχαριστώ πολυ .... και προς απαντηση σας ... με μια αναζητηση στο google μπορειτε να με βρειτε. το αν τρωει ή οχι επιθεσεις το καταστημα δεν το γνωριζω και δεν εχει τυχει να το διαβασω καπου αλλου. Ειναι λογικο επακολουθο λοιπον οταν βλεπω εναν χρηστη να ενημερωνει πριν την επισημη ενημερωση του site, να θεωρω και εγω οτι μπορει να ειναι καποιος γνωστος του. Αλλιως πως γνωριζε οτι αυτη ηταν η αιτια του λαθους και οχι καποια αλλη πχ. λαθος στην πληκτρολογηση; Που το θεωρεις παραλογο αυτο που λεω; Το αν τελικα εισαι γνωστος τους ή οχι δεν με απασχολει και δεν θα το ψαξω γιατι εξεταζω το τι λεει ο καθενας και δεν κολλαω μονο στο ποιος τα λεει.
terry308 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Είχαν δεχθεί γύρω στα Χριστούγεννα αν δεν κάνω λάθος και πολλές φορές μετά τα μεσάνυχτα "έριχναν" τη σελίδα για να τον/τους αποφύγουν ... κι όποιος έχει όρεξη ας με ψάξει ανάμεσα στους 3889 static.diavgeia.gov.gr/doc/4ΙΦΜ6-6 (pdf)
kostantisgr Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Η σελίδα έχει ξαναδεχθεί επίθεση,είχε γραφτεί κιόλας σε διπλανά φόρουμ όπως επίσης είναι γνωστό πως το site έχει κάποια κενά ασφαλείας όπως είχα διαβάσει πριν καιρό. Για αυτό τον λόγο υποθέτω το ήξερε ήδη ο terry όπως θα το καταλάβαίνα και εγώ εάν το έβλεπα πρωτού βγει κάποια ανακοίνωση. Όχι δεν είμαι ούτε αδερφός,ούτε ξάδερφος,ούτε μπατζανάκης,ούτε δικηγόρος κάποιου υπεύθυνου του visionstudio για αυτό coolάρετε μερικοί cowboys.
terry308 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Όχι δεν είμαι ούτε αδερφός,ούτε ξάδερφος,ούτε μπατζανάκης,ούτε δικηγόρος κάποιου υπεύθυνου του visionstudio για αυτό coolάρετε μερικοί cowboys. ούτε δικός μου
kostantisgr Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 ούτε δικός μου Ούτε δικός σου. Είμαι απλά ένας ευχαριστημένος πελάτης και τίποτα παραπάνω.
ArisG88 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Πλέον μιας και έχω παρατήσει το eshop, αγοράζω από τα παιδιά εκεί. Μέχρι τώρα δεν είχα κανένα πρόβλημα, ούτε με το service (σε αντικατάσταση δίσκου χωρίς απόδειξη κιόλας). Το μόνο που με χαλάει είναι ότι δεν βρίσκω ποτέ Parking εκεί κοντά
Sotosgl Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 · Κρυμμένο από Hal9000, 23 Ιουλίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από Hal9000, 23 Ιουλίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος N.2251/1994 Σε κάθε περίπτωση, καταχρηστικοί είναι ιδίως οι όροι που: ε΄) επιφυλάσσουν στον προμηθευτή το δικαίωμα μονομερούς τροποποίησης ή λύσης της σύμβασης χωρίς ορισμένο, ειδικό και σπουδαίο λόγο, ο οποίος να αναφέρεται στη σύμβαση, Aυτο ειχα προχειρο στα Emails μου απο την ΓΓΚ αν δεις τον νομο ομως λεει οτι δεν μπορει να γινει μονομερης και αδικαιολογητη ακυρωση συμβασης απο αποσταση χωρις ενημερωση και την αποδοχη του καταναλωτη. Oποτε απο οτι λετε το καταστημα ειναι κομπλε μονο αν εισαι στην γειτονια του ή γενικα Θεσσαλονικη και οτι το Online συστημα ειναι για γελια και παραβιαζεται συχνα και εχω τις επιφυλαξεις μου αν επεμβενουν μονο στις τιμες και οχι στα δεδομενα μας Οσο για εσενα Τερι σου @@@ την @@@ τον @@@ σου την @@@@@ σου παλιο@@@@ ψαξε με και εμενα στο Google και @@@ μου και τα @@ @@@@ χαχαχα νουμερο http://www.youtube.com/watch?v=FKo0O0KCs3w&feature=related
iVagGr Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 το θεμα γενικα ειναι οτι εχει ξεφυγει η κατασταση και οι περισσοτεροι θυμουνται τα δικαιωματα μονο οταν ειναι να μιλαμε για δισκους των 8€ η μνημες των 10€ οθονες των 20€ κλπ κλπ... Εκει ειναι το κακο. Δλδ κατανταει χαζομαρα αυτη η κατασταση. Κ συνηθως οπως και να χει ρε παιδες μονο τα κακα θα λεγονται και θα φαινονται. Οτι και αν κανει ενα κατασημα (εξυπηρετηση-τιμες-ποικιλια) , με μια στραβη το σταυρωνουμε και ολα εγιναν επιτηδες.εμενα μ κανει εντυπωση τοι εαν εκανε κατι παρομοιο το πλαισιο, θα γινοταν μια απλη αναφορα, ενω οταν εχουμε να κανουμε με μια μικρη εταιρια , εκει τα θυμομαστε ολα και ξεκιναμε.... Τεσπα φτασαμε 11 σελιδες για 8€. και απο αυτο το θεμα φαινεται και ολη η σνηθεια μας να μην βγαζουμε ποτε ακρη και να τρωγομαστε μεταξυ μας
hawkpilot Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 το θεμα γενικα ειναι οτι εχει ξεφυγει η κατασταση και οι περισσοτεροι θυμουνται τα δικαιωματα μονο οταν ειναι να μιλαμε για δισκους των 8€ η μνημες των 10€ οθονες των 20€ κλπ κλπ... Εκει ειναι το κακο. Δλδ κατανταει χαζομαρα αυτη η κατασταση. Κ συνηθως οπως και να χει ρε παιδες μονο τα κακα θα λεγονται και θα φαινονται. Οτι και αν κανει ενα κατασημα (εξυπηρετηση-τιμες-ποικιλια) , με μια στραβη το σταυρωνουμε και ολα εγιναν επιτηδες.εμενα μ κανει εντυπωση τοι εαν εκανε κατι παρομοιο το πλαισιο, θα γινοταν μια απλη αναφορα, ενω οταν εχουμε να κανουμε με μια μικρη εταιρια , εκει τα θυμομαστε ολα και ξεκιναμε.... Τεσπα φτασαμε 11 σελιδες για 8€. και απο αυτο το θεμα φαινεται και ολη η σνηθεια μας να μην βγαζουμε ποτε ακρη και να τρωγομαστε μεταξυ μας +1 Το θέμα έχει ξεφύγει τελείως. Και οι πιο ευέξαπτοι νομίζω ότι παραβλέπουν την ουσία: ανεξάρτητα από το πόσο καλό μαγαζί ήταν/είναι το vs, ανεξάρτητα από τη λάθος/χακαρισμένη τιμή (πάρτε το όπως θέλετε) το ατόπημα ήταν και παραμένει η λάθος αντιμετώπιση της κρίσης. Δε διαγράφεις παραγγελίες χωρίς να ενημερώσεις, κατεβάζεις αμέσως το site αν έχεις υποψία χακαρίσματος, αναρτάς άμεσα ανακοίνωση και ερευνάς άμεσα για τυχόν διαρροές προσωπικών δεδομένων. Από τα παραπάνω τίποτα δεν έκανε άμεσα το vs. Η δε ανακοίνωση του ιδιοκτήτη σε αυτό το νήμα νομίζω ότι έκανε περισσότερο κακό παρά καλό. Αυτό που εξέλαβα ως μήνυμα ήταν μία προσπάθεια να χρυσώσει το χάπι.
gruser Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Δεν ξέρω για εσάς αλλά εμένα η παραγγελία μου μόλις ήρθε και είμαι πολύ χαρούμενος.Μπράβο για άλλη μια φορά στο κατάστημα με 8 ευρω?
terry308 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Πλέον μιας και έχω παρατήσει το eshop, αγοράζω από τα παιδιά εκεί. Μέχρι τώρα δεν είχα κανένα πρόβλημα, ούτε με το service (σε αντικατάσταση δίσκου χωρίς απόδειξη κιόλας). Το μόνο που με χαλάει είναι ότι δεν βρίσκω ποτέ Parking εκεί κοντά Για λίγο μπορείς να μπείς απέναντι 2-3 μέτρα πιο κάτω , έχει ένα δρομάκι (μονόδρομο) που οδηγεί σε πολυκατοικία/ες
The_Judas Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Εγώ πηγαίνω με τα πόδια... δύσκολη όμως η ανηφόρα Μοναδικό μου παράπονο η προσφορά με τα ποντίκια της microsoft (5-6 ευρώ) που έφαγε άκυρο εκ των υστέρων, παρόλο που η ιστοσελίδα έδειχνε ότι έχει απόθεμα Κατα τ'άλλα δεν είχα κανένα πρόβλημα με το κατάστημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.