Asta_na_Pane Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Είναι και νωρίς και ίσως δεν βλέπω καλά, ίσως πάλι να είναι τυπογραφικό λάθος ή ίσως να είναι για 1-2 κομμάτια. Πάντως εδώ λέει ότι κάνει τόσο. Στο skroutz φαίνεται το αμέσως επόμενο κατάστημα να τον έχει σε "φυσιολογική" τιμή +40 ευρώ. Το visionstudio πάντως έχει γενικά καλό όνομα. Αν τον πάρει κανείς, ενημερώνει.
opera Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 πρώτη φορά που θα κάνω wishful παραγγελία, για 2 κομμάτια.
hawkpilot Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Πως διάβολο ξετρυπώνετε αυτά τα μαργαριτάρια?
deadp Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Χμμμ... skroutz... ψάχνεις στην αντίστοιχη κατηγορία ....
Ntinaras Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 ξεχασανε η "ξεχασανε" το 4 μπροστα μη τους κανετε τη χαρη και τους γεμισετε στο database με τα στοιχεια σας.
dapos Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Οτι κι αν εχει συμβει παντως, αφου παραγγειλουμε νομικα εχουν δικαιωμα να αλλαξουν τη τιμη??
terry308 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Δεν παιζει να ξεχασαν τιποτα... απλα δεχονται επιθεσεις χακερ ... ειναι γνωστο αυτο (μετα τα μεσανυχτα ) εγω σκεφτομαι πονηρα ή εξυπνα .... δεν ξερω αλλα πιστευω οτι ειναι απο τα αντιπαλα καταστηματα... Οτι κι αν εχει συμβει παντως, αφου παραγγειλουμε νομικα εχουν δικαιωμα να αλλαξουν τη τιμη?? Νομικά? είναι επίθεση ή λάθος κατά την τιμολόγηση από το σύστημα , οπότε θα σταθούν εκεί. όπως έγινε και σε πολλές παρόμοιες καταστάσεις... "λάθους"
Asta_na_Pane Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Αυτή είναι μια μεγάλη συζήτηση που έχει γίνει και στο παρελθόν σε άλλες ανάλογες περιπτώσεις. Τυπικά δεν μπορούν (νομίζω) να ακυρώσουν μονομερώς την παραγγελία εφόσον αυτή έχει καταχωρηθεί. Το θέμα είναι, αν την ακυρώσουν και ισχυριστούν "προφανές" τυπογραφικό λάθος στην τιμή, τι μπορείς να κάνεις μετά, πόσο είσαι διατεθειμένος να τους κυνηγήσεις κλπ.. Πάντως επειδή έχω παραγγείλει αρκετές φορές στο παρελθόν από το συγκεκριμένο κατάστημα και δεν είχα ποτέ πρόβλημα και επειδή γενικά έχει καλές τιμές και (από όσο ξέρω) αρκετή δουλειά δεν νομίζω ότι θα είχε ανάγκη να κάνει κάτι τέτοιο σκόπιμα. Οπότε πιστεύω ότι είτε πρόκειται για κάποια τρελή προσφορά, είτε για τυπογραφικό λάθος. Όπως και να χει, προσωπικά δεν νομίζω να χάνω κάτι κάνοντας παραγγελία. Όσο για το πως ανακάλυψα το "μαργαριτάρι", παρακολουθώ το συγκεκριμένο προϊόν (όπως και αρκετά άλλα) εδώ και καιρό μέσω των αγαπημένων στο skroutz. Σηκώθηκα λοιπόν το πρωί και, όπως κάθε μέρα, έριξα μια ματιά στις τιμές και έπαθα το σοκ
tarantules Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Παράγγειλα κι εγώ 2 δίσκους αν και βλέπω να παίρνω τα @@ μου... Από την άλλη αισιοδοξώ οτι ίσως και να ισχύει μιας και είναι 9:30 το πρωί και λογικά θα το είχαν βρει μέχρι τώρα και θα την είχαν διορθώσει την τιμή.Επίσης μπορεί να είχαν καμιά επιταγή να πληρώσουν και είχαν στοκάρει πολλούς F3 (μιας και είναι κορυφαίος δίσκος) και θέλησαν άμεσα μετρητά.Πάντως τέτοιο σκώτωμα εγώ δεν θα του έκανα.Στο 20αράκι καλά θα ήταν
c0prse_grinder Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=17355&cat=6 η τιμη ανεβηκε στα κανονικα της
madtracker Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Μετά απο μια γερή δοση καφέ φτάσαμε στα 49,15
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.