Προς το περιεχόμενο

Ερωτησεις για android και galaxy s2

Stavrakas13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ΟΚ!

Οπότε; Κατεβάζουμε αυτό το αρχείο http://www.xdafileserver.nl/index.php?dir=Samsung%2FGalaxy+S+II%2FWanamlite+Rom%2Fv11.2 το κάνουμε copy στην SDCard, μετά Wipe; και μετά install;

αυτό είναι όλο;

ΣΗΜ. το κινητό μου το έχω κάνει ήδη Root!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

ΟΚ!

Οπότε; Κατεβάζουμε αυτό το αρχείο http://www.xdafileserver.nl/index.php?dir=Samsung%2FGalaxy+S+II%2FWanamlite+Rom%2Fv11.2 το κάνουμε copy στην SDCard' date=' μετά Wipe; και μετά install;

αυτό είναι όλο;

ΣΗΜ. το κινητό μου το έχω κάνει ήδη Root![/quote']

Φαντάζομαι έχεις cwm. Μέσα απο το menu του cwm wipe all/ factory reset, (θα σβηστούν τα παντα, κρατα τις εφαρμογές backup με titanium για να τις ξαναβαλεις)

και μετα install zip. ,πας στην interal ή external sd αναλόγως που έχεις το αρχείο και το επιλεγείς. Σε πολυ γενικές γραμμές..

Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App

Βλέπω στο κινητό μου ένα εικονίδιο με αυτό το όνομα CWM. Φαντάζομαι αυτό εννοείς... Τι κάνει αυτό;

Εγώ το wipe all και το install δεν το κάνω με επανεκκίνηση του κινητού πατώντας ένα συνδυασμό πλήκτρων για το μπω στο fuctory settings;

Σήμερα έκανα την αναβάθμιση σε ICS στο Samsung Galaxy SII μέσω Kies.

Θέλω ξανά να κάνω τη διαδικασία ROOT στο κινητό μου, ακολουθώ αυτό τον οδηγό http://www.myphone.g...ad.php?t=308676 για το πως γίνεται το Root στο Galaxy S II με Ice Cream Sandwich (LPx).

Όμως όταν πατάω τον συνδιασμό των τριών πλήκτων στην εκκίνηση του κινητού και μετά το Volume Up, το κινητό "παγώνει" στην οθόνη τον Android και λέει Downloading... με σκοπό να μην μπορώ να συνεχίσω τη διαδικασία του Root (με τα δύο αρχεία που έχω κάνει copy στην SDCard και πρέπει να κάνω apply update).

ΣΗΜ. Πριν αναβαθμίσω το κινητό μου σήμερα σε ICS είχα ήδη το κινητό Root, αλλά με το Update το Root χάθηκε.

Καμιά ιδέα κανείς;;;

Παιδια καλημερα.ειμαι καινουριος με την χρηση του android σε κινητα.Ειχα το xperia X1 και του ειχα περασει image και ηταν υπεροχο.Πηρα λοιπον το samsung SG2 9100.Πολυ ομορφο και γρηγορο.

Ηθελα να με βοηθησετε με την διαδικασια του rooting και του γινεται μετα.

Δηλ ποια η διαδικασια σε γενικες γραμμες για να περασουμε μια custom ROM.Χανει την εγγυηση το κιν?Πως το επαναφερουμε?

Θελω με απλα λογια γιατι απο το xda που διαβασα λιγα μπερδευτικα.Ειναι τοσα πολλα τα posts που μου ειναι δυσκολο να ακολουθησω την ολη διαδικασια.

Εγώ αν και διάβασα για το root και το πώς περνάς custom rom,θα ήθελα να μάθω αν σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά πώς μπορώ να το επαναφέρω στην αρχική του κατάσταση? π.χ όπως έκανα με το iphone.επίσης θέλω καμιά ιδέα για το ποιά ρομ να βάλω (γρήγορη.σταθερή κτλ) εγώ σκέφτομαι αυτήν Resurrection Remix ICS ROM version 1.7

Στο τελευταίο update του Apex launcher (σήμερα μου ήρθε εμένα) έχουν προσθέσει το search με το παρατεταμένο πάτημα του menu button που ήταν must feature για μένα στην original rom/launcher.

Δεν ξερω ρε παιδια.μου φαινεραι οτι μετα την αμαβαθμιση στο ICS 4 σαν εχει χασει λιγο το smoothness το τηλ.το εχει παρατηρησει και κανας αλλος;

• Moderators

Δεν εχω πια τη συσκευη, αλλα γενικα μετα απο τετοιου ειδους σημαντικες αναβαθμισεις παντα κανω ενα hard reset. Αν δεν εχει παρατηρηθει σε αλλους το φαινομενο, ισως θα ηταν μια καλη λυση.

Δεν ξερω ρε παιδια.μου φαινεραι οτι μετα την αμαβαθμιση στο ICS 4 σαν εχει χασει λιγο το smoothness το τηλ.το εχει παρατηρησει και κανας αλλος;

Ο stormrain έχει απόλυτο δίκιο. Μετα απο τόσο ολοκληρωτική αλλαγή λειτουργικού επιβάλλεται η διαγραφή των πάντων και η εγκατάστασή εξ αρχης, ιδίως αν έχεις τέτοια θέματα. Απλα επειδή ολοι τα θέλουν όλα έτοιμα η samsung δε σε υποχρεώνει αν και θα έπρεπε.

Φαντάζομαι παντως οτι μιλας για την επίσημη. Δεν την εχω βαλει. Σε custom παντως (ειναι μεταγενέστερη εκδοσή απο την επίσημη) έχει μεγάλη διάφορα στο smoothnes υπερ της ics.

Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App

να ρωτήσω ρε παιδιά πως μπορώ να πειράξω την κεραία του κινητού ώστε να πιάνει καλύτερο σήμα στο wifi και στο 3g???? παλιά με την GB που φόραγα CheckRom έπαιζες με την κουζίνα και τα modem και ψιλοεφτιαχνε τώρα με την WanamLite που δεν είναι και τελικό στάδιο ακόμα παίζει κάτι αντίστοιχο

• Moderators

πηγα να κανω ενημερωση στο titanium σημερα και μου εβγαλε μηνυμα οτι δεν υπαρχει διαθεσιμος αποθηκευτικος χωρός.

πηγα στις ρυθμισεις κ ειδα οτι στη ΡΟΜ εχει 50μβ ελευθερα. τι πρεπει να κανω για να ελευθερωσω χωρο.?

μεταφορα εφαρμογων στην καρτα?και αν ναι οποιονδιποτε εφαρμογων?

Καλημέρα,

Εχω εγκαταστήσει την νέα omega AOKP V2,υπάρχει να μου συστήσετε κάποια αλλη που να είναι πιο γρήγορη(και αξιόπιστη) και ο kernel της να διαχειριζεται το overclocking?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...