maparios Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 καλησπέρα..θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση..πρόσφατα αγορασα τον http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=17355&cat=6 και έμεινα κατα-ευχαριστημένος.. και σας ρωτώ..τι διαφορά έχει το spinpoint με το EcoGrean?γιατί θέλω να πάρω και τον Samsung 2TB EcoGreen F4... ελπίζω να με διαφωτίσετε! ευχαριστώ!
karmen1983 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Οι Green δίσκοι δεν ανεβαίνουν πάνω απο 5400rpm, είναι πιο κρύοι, έχουν μικρότερη κατανάλωση αλλά επειδή δεν ανεβαίνουν σε παραπάνω rpm είναι πιο αργοί. Στο spinpoint μπορείς να βάλεις λειτουργικό ενώ στον Green δεν συνίσταται. Γενικά αγοράζεις green για αποθήκη και δίσκο σαν τον spinpoint για το λειτουργικό.
LouCi4er Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Οι Green δίσκοι δεν ανεβαίνουν πάνω απο 5400rpm, είναι πιο κρύοι, έχουν μικρότερη κατανάλωση αλλά επειδή δεν ανεβαίνουν σε παραπάνω rpm είναι πιο αργοί. Στο spinpoint μπορείς να βάλεις λειτουργικό ενώ στον Green δεν συνίσταται. Γενικά αγοράζεις green για αποθήκη και δίσκο σαν τον spinpoint για το λειτουργικό. Πως μπορω να κανω εναν τετοιο να ανεβασει παραπανω στροφες? Παλι κοιμασαι?
karmen1983 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 overclock βρε. Εγώ θα στα μαθαίνω; Σιγά σιγά όμως μην φας κανένα BSOD και είναι όλο δικό σου
maparios Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Οι Green δίσκοι δεν ανεβαίνουν πάνω απο 5400rpm, είναι πιο κρύοι, έχουν μικρότερη κατανάλωση αλλά επειδή δεν ανεβαίνουν σε παραπάνω rpm είναι πιο αργοί. Στο spinpoint μπορείς να βάλεις λειτουργικό ενώ στον Green δεν συνίσταται. Γενικά αγοράζεις green για αποθήκη και δίσκο σαν τον spinpoint για το λειτουργικό. thanks φίλε!!! για αποθήκη έτσι κι αλλιώς τον ήθελα τον 2tb..
karmen1983 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Παλι κοιμασαι? thanks φίλε!!! για αποθήκη έτσι κι αλλιώς τον ήθελα τον 2tb.. Και να κοιμόμουνα μετά από αυτό γαρίδααααααααααααααα
phanispal Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Βασικά νομίζω πως κάποιοι Green παίζουν από 5400 έως 7200, ανάλογα με το load. Και ίσως αυτός είναι ένας απ' τους λόγους που μερικές φορές κάποιοι έχουν παρατηρήσει κάποια μικροκολλήματα.
karmen1983 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Ανεβαίνουν πάνω από 5400; Δεν το ήξερα οφείλω να ομολογήσω
phanispal Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 http://www.wdc.com/en/flash/index.asp?family=intelliseek Έχεις δίκιο που δεν το ήξερες βασικά γιατί τώρα που το έψαξα ξανά, βρήκα αυτό: http://www.silentpcreview.com/article786-page2.html
Super Moderators Thresh Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Βασικά νομίζω πως κάποιοι Green παίζουν από 5400 έως 7200, ανάλογα με το load. Και ίσως αυτός είναι ένας απ' τους λόγους που μερικές φορές κάποιοι έχουν παρατηρήσει κάποια μικροκολλήματα. εμένα πάντως αυτό το θέμα με το 5400-7200rpm στους Green της WD μου φαίνεται τελείως πίπα, marketing trick
phanispal Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Και καλά κάνεις, απ' ό,τι κατάλαβα δεν το αναφέρει καν πλέον.
LouCi4er Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Δεν το αναφερει διοτι ειναι fail.Ολοι οι συγκεκριμενοι δισκοι παρκαρουν απιστευτα πολλες φορες τις κεφαλες τους,και 1500 φορες την μερα.Ειχε ενα θεματακι το αρχικο firmware που μολις αντιλαμβανοταν 3-4 δευτερολεπτα idle,τσουπ η κεφαλη στην ακρη.Σαν ιδεα καλο ειναι αλλα στην υλοποιηση εχει επιπτωσεις στην ζωη του δισκου.
phanispal Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Καλά ναι, εδώ εγώ έχω απενεργοποιήσει το Turn Off Hard Discs των 7 γι' αυτό το λόγο, και επειδή είναι σπαστικό να περιμένεις να ξεκινήσει όταν χρειάζεσαι άμεσα κάτι.
LouCi4er Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Σωστος,και εγω ετσι το εχω κανει,για τους ιδιους λογους με 'σενα αλλα και για το GarbageCollection που λεγαμε σε αλλο thread.
maparios Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 παιδιά μου πετάει blue screen γιατί πείραξα μια ρύθμιση στο HDtune pro που λέει: AAM: και απο default το έκανα 128 για χαμηλό θόρυβο..και την επόμενη μέρα που ανοιξα το pc πέταξε blue screen Και μόλις τον αφαιρώ ανοίγει κανονικά..! δοκίμασα win xp repair και safe mode αλλά τίποτα..παιδιά μια βοήθεια,τι κάνω;; (στο bios τον δίνει κανονικά)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.