Προς το περιεχόμενο

αγορα συνδρομης file sharing

kabamaru21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ναι λογικό, αν και βλέπω ότι σε άλλους (προς το παρόν βέβαια) πχ zevera παίζει κανονικά.... Η τιμή του συγκεκριμένου πάντως παραμένει απλησίαστη! Καμιά άλλη επιλογήγια easybytez ή ul.to σε multihoster?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 410
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ναι λογικό, αν και βλέπω ότι σε άλλους (προς το παρόν βέβαια) πχ zevera παίζει κανονικά.... Η τιμή του συγκεκριμένου πάντως παραμένει απλησίαστη!

Indeed. Μου αρέσει που γράφουν οτι οι τιμές τους ειναι σε προσφορά.

Κανονικά δεν θα έπρεπε να ανοίξουν εκ νέου ένα premium account και ας έφαγαν ban?

Όταν λέμε ban δεν εννοούμε το λογαριασμό, αλλά την IP των server που κάνουν την μετατροπή.

Εγώ κουράστηκα πλέον με τις χαμηλές ταχύτητες από τα πάσης φύσεως debrid και έχω αρχίσει και γράφομαι κανονικά σε δημοφιλής file hosters.Για παράδειγμα γράφτηκα για ένα μήνα τώρα στο http://uploaded.to/

Btw, isay φαίνεσαι γνωστης του αντικειμενου. Η υπηρεσία του real-debrid με τα torrents ξέρεις τί όριο μεγέθους έχει; Δηλαδή αν βάλω torrent 50GB θα το ανεβάσει; Και αυτό γιατί ορισμένες φορές πάνω από 10GB αρχείο δεν μου το μετατρεπει.

Εγώ κουράστηκα πλέον με τις χαμηλές ταχύτητες από τα πάσης φύσεως debrid και έχω αρχίσει και γράφομαι κανονικά σε δημοφιλής file hosters.Για παράδειγμα γράφτηκα για ένα μήνα τώρα στο http://uploaded.to/

Η τρομακτική διαφορά τιμής και η ποικιλία file hosters είναι αυτά που μας κάνουν να καταφεύγουμε σε λύσεις τύπου debrid. Διαφορετικά αν υπήρχαν δυό τρία βασικά hosters -όπως παλιότερα- δεν θα υπήρχε αντίρρηση ακόμα και για ετήσια συνδρομή. ;)

Btw, isay φαίνεσαι γνωστης του αντικειμενου. Η υπηρεσία του real-debrid με τα torrents ξέρεις τί όριο μεγέθους έχει; Δηλαδή αν βάλω torrent 50GB θα το ανεβάσει; Και αυτό γιατί ορισμένες φορές πάνω από 10GB αρχείο δεν μου το μετατρεπει.

Δεν γνωρίζω. Στείλε ένα email στο customer support

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχω ενα χρονο all-debrid και ειμαι σχεδον απολυτα ικανοποιημενος!

Με τις εξελιξεις και τα κλεισιματα των hoster σου λυνει τα χερια και ξενοιαζεις.

Βεβαια μεχρι να συνηθισω στις οποιες κακολειτουργιες ηταν ενα θεμα αλλα ανανεωνεται και βελτιωνεται συνεχως μπορω να πω.

Παντα με καποιους χοστερ ειχα ενα θεμα αλλα παλια με filesonic, wupload και τωρα με netload ποτε.

Και μη ξεχναμε την τιμη , Για 3 μηνες με κοστος ενα ποτο ειναι απαιχτο.

Thanks isay + pigeon! :-D

Επεξ/σία από devil-ji

Η τρομακτική διαφορά τιμής και η ποικιλία file hosters είναι αυτά που μας κάνουν να καταφεύγουμε σε λύσεις τύπου debrid. Διαφορετικά αν υπήρχαν δυό τρία βασικά hosters -όπως παλιότερα- δεν θα υπήρχε αντίρρηση ακόμα και για ετήσια συνδρομή. ;)

Δυο-τρία έχουν κυριαρχήσει πάντως πάλι και για αυτό επέλεξα και το uploaded.to

Δυο-τρία έχουν κυριαρχήσει πάντως πάλι και για αυτό επέλεξα και το uploaded.to

Δυστυχως... not! :(

Ολα εξαρτώνται από που κατεβάζεις: αν δουλεύεις με ένα συγκεκριμένο forum και πολύ συγκεκριμένους uploaders, τότε την παλεύεις με ένα (ή δυο) hosts. Σε hd movies για παράδειγμα γίνεται του τρελού, ο κάθε uploader ανεβάζει εκεί που έχει περίσσευμα credits. Με το κλείσιμο του megaupload και του filesonic, έγινε μαζική στροφή στο uploaded και το rs αλλά δεν βλέπω να είναι όμοφωνη λύση.

Η μόνη σταθερή αξία είναι οι multihosters και.. το usenet! :ph34r:

Δυστυχως... not! :(

Ολα εξαρτώνται από που κατεβάζεις: αν δουλεύεις με ένα συγκεκριμένο forum και πολύ συγκεκριμένους uploaders, τότε την παλεύεις με ένα (ή δυο) hosts. Σε hd movies για παράδειγμα γίνεται του τρελού, ο κάθε uploader ανεβάζει εκεί που έχει περίσσευμα credits. Με το κλείσιμο του megaupload και του filesonic, έγινε μαζική στροφή στο uploaded και το rs αλλά δεν βλέπω να είναι όμοφωνη λύση.

Η μόνη σταθερή αξία είναι οι multihosters και.. το usenet! :ph34r:

Με το usenet αληθεια τι παιζει που λες. Θελει mad skills να μπεις εκει, ή πληρωντας μια απλη συνδρομη μπορεις να βρεις υλικο ευκολα και γρηγορα?

Με το κλείσιμο του megaupload και του filesonic, έγινε μαζική στροφή στο uploaded και το rs αλλά δεν βλέπω να είναι όμοφωνη λύση.

Στο uploaded να το καταλάβω, αλλά γιατί στο rapidshare?

Σε ελληνικό επίπεδο τουλάχιστον τα δύο που παίζουν παρα πολύ ακόμη και hd και true hd περιοχομενο είναι το rs και το mediafire.

Λοιπόν παιδιά δύο λόγια θα γράψω γιατί είμαστε και offtopic:

Κατ'αρχήν χρειάζεται λογαριασμός σε εταιρία usenet από τις δεκάδες που υπάρχουν. Είτε συνδρομή με το μήνα (από 10ε ως 20ε ανάλογα με το DL quota), είτε με block GB quota που δεν λήγουν (ενδεικτικά 250gb~15e). Προσωπικά προτιμώ τη δεύτερη λύση γιατί έχω καλύτερο έλεγχο, κάποιος που κατεβάζει πολύ θα πάει σε συνδρομή unlimited με ~15ε. Μια σημείωση μόνο, οι πολύ επώνυμοι servers έχουν μια φήμη οτι μπλοκάρουν το ..copyrighted υλικό. :X

Δευτερον, χρειάζεται ένα απλό πρόγραμμα που κατεβάζει .nzb. Εγω χρησιμοποιώ μια παλιά έκδοση newsleecher -απο το θείο- αλλά υπάρχουν και πολύ καλές freeware λυσεις. Στο πρόγραμμα αυτό του δίνουμε τα στοιχεία του server που έχουμε συνδρομή/quota και βασικά η δουλειά του είναι 1. να ανοίξει ένα nzb αρχείο, 2. να κατεβάσει αυτόματα όλα τα τμήματα του nzb, 3. να διορθώσει αυτόματα (με par) τυχον χαλασμένα rar , 4. να αποσυμπιέσει αυτόματα το rar και να κρατήσει τα περιεχόμενα. Πολυ βολικό και πιο εύκολο απ'οτι φαίνεται, είναι 1-click-job ;)

Τελος, χρειάζεται ένας nzb indexer (πχ nzbmatrix) στο οποιο ψάχνουμε το υλικό που θέλουμε να κατεβάσουμε, απλή αναζήτηση. Μολις βρούμε αυτό που μας ενδιαφέρει, πατάμε να κατεβάσουμε το nzb και αυτόματα αναλαμβάνει το πρόγραμμα που είπαμε παραπάνω. Σιγά το δύσκολο δηλαδή! B)

Επιπροσθέτως:

• Κάποιες εταιρίες προσφέρουν δωρεάν πρόγραμμα μαζί με την συνδρομή. Συνήθως το πρόγραμμα είναι καλό και κοστίζει 20-30ε το χρόνο, αν το πληρώναμε μεμονωμένα.
  • Υπάρχουν λύσεις μεγαλύτερης αυτοματοποίησης πχ. rss feed τηλεοπτικών επεισοδίων + αυτόματο download και μάλιστα με free λυσεις όπως sabdnzb.
  • Δεν χρειάζεται (πλέον) να είσαι guru για να κατεβάσεις από newsgroups. :-)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...