Προς το περιεχόμενο

αγορα συνδρομης file sharing

kabamaru21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

μιας που εληξε το rapid λεω να αλλαξω, ειμαι μεταξυ fileserve megaupload και hotfile, επειδη εχω κακομαθει με την ταχυτητα του rs ποιο απο τα ανωθεν ειναι εξισου γρηγορο? πχ για το HF δεν εχω ακουσει και τα καλυτερα. κλεινω προς το MU 80€ για 2 χρονια παντως..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 410
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Το MU δεν έχει πολλούς περιορισμούς για τους free users, λίγα δευτερόλεπτα μόνο. Θα έλεγε hf ή fs λόγω μεγάλης ποικιλίας από mirrors στο εξωτερικό.

Hotfile έχω και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Μόνο πρόσεξε αν αγοράσεις από Paypal να απενεργοποιήσεις στη συνέχεια την αυτόματη ανανέωση της συνδρομής.

Ρε παιδια εχω filesonic λογαριασμο,πηρα για ενα μηνα τωρα καθε επομενο μηνα θα μου τρωωει 9$ δεν γινετε να σταματησω την αυτοματη ανανεωση?

Ρε παιδια εχω filesonic λογαριασμο,πηρα για ενα μηνα τωρα καθε επομενο μηνα θα μου τρωωει 9$ δεν γινετε να σταματησω την αυτοματη ανανεωση?

Στείλε τους mail που να λέεει ότι διακόπτεις. Όταν κάνεις συνδρομή το λέει ότι ανανεώνετε αυτόματα

Έχεις πληρώσει μέσω paypal; Αν ναι, απλά στο account σου στο paypal -> Profile -> My Preapproved Payments και λογικά θα δεις εκεί ένα πεδίο που θα λέει κάτι για "automatic payment profile" στο Filesonic. Απλά το ακυρώνεις και ξεμπερδέυεις.

Αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι σου ακυρώνεται και η μηνιαία συνδρομή, απλά δεν θα το ανανεώνει αυτόματα.

Και πάλι δεν υπάρχει πάλι πρόβλημα, απλά όπως λέει και ο φίλος παραπάνω, στείλε τους ένα mail πριν λήξει η συνδρομή σου και πες τους να μην στην ανανεώσουν αυτόματα.

θα προτεινα να μην "κλεινετε" συνδρομες για μεγαλο χρονικο διαστημα .

1-3 μηνες ειναι η καλυτερη επιλογη.

Αυτό ακριβώς.

Ήδη έγινε μανούρα με το HF, αν πάτε στην κεντρική σελίδα στα news, θα δείτε πως από την Κυριακή 19/2 έκαναν ban πολλά accounts ατόμων που ανέβαζαν αρχεία.

Γιατι τα εκαναν ban? 98% των αρχειων στους file hosters ειναι πειρατικο υλικο. ..Δολευομαστε μεταξυ μας...

Ακριβώς.

Απλά μάλλον τους έβαλαν χέρι και προσπαθούν να κάνουν και καλά κάποιες κινήσεις νομιμότητας.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...