Προς το περιεχόμενο

Hdd από 160 gb => 128 gb

kakaraki

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

WD1600BEVE,2.5"ATA,"κάπου" μπήκε (είτε player είτε καλώδιο ide2usb) και φαίνεται μόνο τόσο.

Έβαλα linux (lol) και σε mac γιόκ,το LLFtool τον βλέπει σαν 137κομακάτι,αλλά ο Wintel mngr αφ' ενός αδυνατεί να διαγράψει τον τόμο,αφεδύο τον διαμορφώνει όπως τον βολεύει,δηλαδή 128.

Any αηδίες;

Δημοσ.

Ρε,washcloud μην τα δουλεύεις τα παιδιά,αν και πετυχημένο πρέπει να πω. :lol:

kakaraki

1. τα 160GB για τον PC είναι μόνο 149gb με 152gb,διάβασε αυτό το άρθρο για να καταλάβεις.

2. μήπως ο σκληρός ήρθε μαζί με το pc σου και έχει κάποιο κρυφό διαμέρισμα για αποκατάσταση που δεσμεύει το υπόλοιπο;;

3.κατεβάζεις το Gparted και το κάνεις κουμάντο από εκεί.

Δημοσ.

...Βεβαίως :

Πάει ένας σ' ένα μαγαζί υπολογιστών και λέει "θέλω έναν καλό σκληρό", κι ο υπάλληλος βγάζει του δίνει αυτό .

Τραγούδα μπαγλαμίδη,έχω πάνω από 20tb avail,λες να κολήσω στα 21 (μέχρι τα 149 που πρέπει να δει) που μου λείπουνε;

1. τα 160GB για τον PC είναι μόνο 149gb με 152gb' date='διάβασε αυτό το άρθρογια να καταλάβεις.

2. μήπως ο σκληρός ήρθε μαζί με το pc σου και έχει κάποιο κρυφό διαμέρισμα για αποκατάσταση που δεσμεύει το υπόλοιπο;;

3.κατεβάζεις το Gparted και το κάνεις κουμάντο από εκεί.[/quote']

1.Μέχρις εκεί μου κόβει.Μέχρις εκεί...

2.Δεν με προσέχεις,δεν πειράζει,για καλό μπήκες.Είπα ότι ο δίσκος κάπου μπήκε,είτε σε κάποιο media player,είτε σε κάποιο καλώδιο ide to usb.Συνεπώς ήξερα πόσος ήταν πριν χωθεί εκεί μέσα.

3.Την καλύτερη κουβέντα είπες.Κατεβάζω τώρα το gparted και μπουτάρω να δω.Όπως την έχω την υποψία,επειδή ο δίσκος είναι δυομισάρης και δεν έχω εύκαιρο desktop να τόνε σντριμώξω με καλωδιάκι υποβιβασμού των pinακίων του (!) για να ταιριάξει με τη μητρική (πατρική έπρεπε να τη λέγανε,αφού κάθε φορά της γ@μ@με τα πρέκια...),θα μπει σε θήκη που αμφιβάλλω αν θα βλέπεται άμα bootάρω στο iso που με συμβουλεύεις να κατεβάσω...

...κάτι άλλο που είδα τώρα που κοιτάω αυτό το gparted,είναι ότι πρέπει να χρησιμοποιήσω τον partition editor του live linux,σωστά;Μα είπα,έβαλα linux...

Thnkz,anyway.

Δημοσ.

Σωστά το είπες Έλφη (για λάθος λόγο βέβαια) : παιδιΑ. Τουλάχιστον 3-4 στη συγκεκριμένη περίπτωση.

(οπότε don't worry για το "δούλεμα"...)

Κοκοράκι : BIOS update is the word. Τέλος.

...τί μπαγλαμίδη μου λες; Εσύ δε ζήτησες αηδίες;

Δημοσ.
Συνεπώς ήξερα πόσος ήταν πριν χωθεί εκεί μέσα.

Τα ξέρεις,αλλά τα κρατάς μυστικά;;;

Υποβίβασε τα τα πινάκια μην μασάς.

Δημοσ.

Τα ξέρεις,αλλά τα κρατάς μυστικά;;;

Υποβίβασε τα τα πινάκια μην μασάς.

Ναι,αλλά δεν έχω μητρική εύκαιρη λέμε...

...και όπως υπέθεσα,το ζωντανό linux τον διαβάζει 128 απ' την εξωτερική θήκη...

@wash:3-4;Λίγα λες.Πάνω από λεγεώνα,τί,μόνο ο Λούσυ θάχει εφεδρείες;

btw,λες να χρειάζομαι update του bios για να "δει" πάνω από 137;Και τους tbικούς 2.5"άρηδες πως τους βλέπει;Ίσως γιατί είναι sata;

Το HDDinfo θέλει εσωτερικό δίσκο,δεν διαβάζει από USB...

Α,οι αηδίες είναι οι ideas.Χαμένε.

Δημοσ.

Στο προηγούμενο ποστ υπάρχει λινκ (σχετικό με το ΑΤΑ ιντερφέησμπουκ). Διάβασε, τεμπέλη :ρ

...α, και το σπόιλερ το ξέρω. Λες να μην;

Δημοσ.

Μα αν είχα νουνί,όλα δικά μου θάτανε ρε συ.Σιγά μη κάτσω να διαβάζω τώρα.

Έλεγα μπας και κάποιος ήξερε από προσωπική εμπειρία ή αν τούκατσε κι αφτουνού ίδια στραβή...

Η φάση είναι ότι επιστράτευσα κόσμο και κοσμάκη απ' τους κομπιουτεράδες,αλλά δεν βρέθηκε άκρη.Το μόνο που μου πάει στο μυαλό,είναι υπνοβατώντας να άλλαξα το αυτοκόλητο στο δ'ίσκο και να τούβαλα από άλλονα,αλλά 1600BEVE;Και μπλε;

...και το Τσακνόρις είναι γκέουλας μπρος στον καραφλό (Πολύ σκληρός για να πεθάνει).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...