georgeadams Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Αυτό ίσχυε για το Office 2008 for Mac. Το Office 2011 for Mac έχει παρόμοιο "Ribbon Interface" με τα Office 2007 for Windows και Office 2010 for Windows κι έτσι η μετάβαση είναι πολύ ευκολότερη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nimrod7 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Απ' ότι είδα εδώ και λίγο καιρό δίνουν το office 2011 δωρεάν με κάθε καινούριο Mac: http://www.madmacs.gr/ και το κάνουν τα περισσότερα καταστήματα... Μήπως και όταν αγόρασες το δικό σου υπήρχε αυτή η προσφορά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
misos88 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Απ' ότι είδα εδώ και λίγο καιρό δίνουν το office 2011 δωρεάν με κάθε καινούριο Mac: http://www.madmacs.gr/ και το κάνουν τα περισσότερα καταστήματα... Μήπως και όταν αγόρασες το δικό σου υπήρχε αυτή η προσφορά; Όχι δυστηχώς , να πάρει ευχή δεν την πρόλαβα αυτή την προσφορά, το δικό μου το MBP το πήρα από την isquare και δεν είχε προλάβει να βγάλει την προσφορά αυτή ...κρίμα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ixthy Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Κατ' αρχάς το neoffice είναι ακριβώς ίδιο με το παλιό καλό ms office από άποψη gui. Οπότε τι συζητάμε; neoffice FTW!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxaggelos Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Πάντως μέχρι στιμής φαίνεται κατά πολύ καλ-ύτερo από το 2008 (το οποίο έφαγε ήδη σούτ, άντε στον αγύριστο). Το αν είναι καλ-ό γενικά, αφήστε να γράψουμε κανένα κεφάλαιο και επανερχόμαστε. FYI, καλά μαντάτα για όσους χρησιμοποιούν το Zotero, γιατί φαίνεται να δουλεύει απροβλημάτιστα, χωρις να χρειαστεί επανεγκατάσταση. Όπως είπα, κρατάω πισινή και κοντός ψαλμός αλληλούια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
daniel's_saving_grace Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Επιβεβαιώνω ότι τα ανανεωμένα proofing tools της neurolingo δουλεύουν μια χαρά με το office 2011. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexioualexios Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Επιβεβαιώνω ότι τα ανανεωμένα proofing tools της neurolingo δουλεύουν μια χαρά με το office 2011. σκέφτομαι τώρα που θα πέσει ο μισθός να τα πάρω... αξίζουν; επίσης, σου προσθέτει και άλλες ελληνικές γραμματοσειρές εκτός από τις μία-δύο κλασσικές; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
daniel's_saving_grace Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Δυστυχώς, τα proofing tools της neurolingo είναι κατά τη γνώμη μου μονόδρομος. Από άλλη εταιρεία για office δε βγαίνουν, το spell check μέσω aspell σε openoffice/iwork κτλ δε συγκρίνεται οπότε. Τα proofing tools της είναι πραγματικά πολύ καλά. Για γραμματοσειρές δε νομίζω να περιλαμβάνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexioualexios Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Δυστυχώς, τα proofing tools της neurolingo είναι κατά τη γνώμη μου μονόδρομος. Από άλλη εταιρεία για office δε βγαίνουν, το spell check μέσω aspell σε openoffice/iwork κτλ δε συγκρίνεται οπότε. Τα proofing tools της είναι πραγματικά πολύ καλά. Για γραμματοσειρές δε νομίζω να περιλαμβάνει. δεν είναι και πολλά 60 ευρώ... σε ευχαριστώ.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iznotak Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Δυστυχώς, τα proofing tools της neurolingo είναι κατά τη γνώμη μου μονόδρομος. Από άλλη εταιρεία για office δε βγαίνουν, το spell check μέσω aspell σε openoffice/iwork κτλ δε συγκρίνεται οπότε. Τα proofing tools της είναι πραγματικά πολύ καλά. Για γραμματοσειρές δε νομίζω να περιλαμβάνει. Για να μην ανοίξω νέο θέμα λέω να ρωτήσω εδώ.. - Τι ακριβώς είναι τα proofing tools? Ο ορθογράφος ή και κάτι παραπάνω; - Όταν λες ότι το aspell δε συγκρίνεται εννοείς ότι είναι πολύ κατώτερο της neurolingo; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxaggelos Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Δυστυχώς μάγκες το ματιάσαμε... Υπάρχει πρόβλημα με τα ελληνικά στο Word: 1ον, μόλις πάς να βάλεις τόνο, μπερδεύεται και από εκεί και πέρα ανακατεύει τους χαρακτήρες. Λύνεται μπακάλικα με μια λύση που βρήκα εδώ: πάμε Tools>AutoCorrect>Autoformat και καθαρίζουμε τα τικ από το πρώτο και το τρίτο πεδίο. 2ον, μόλις γυρνάς στα ελληνικά βγαίνουν εκτός μάχης σχεδόν όλες οι βασικές συντομεύσεις (cmd+B, C, V, κλπ)!!!! Και από ότι βλέπω για αυτό δεν υπάρχει ακόμη λύση... Μα ΤΟΣΟ καταραμενο πρόγραμμα είναι πια αυτό το Office:Mac να μη δουλέψει ποτε σωστά;;;;;; ευτυχώς γράφω σχεδόν τα πάντα στα αγγλικά :fear: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexioualexios Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Για να μην ανοίξω νέο θέμα λέω να ρωτήσω εδώ..- Τι ακριβώς είναι τα proofing tools? Ο ορθογράφος ή και κάτι παραπάνω; - Όταν λες ότι το aspell δε συγκρίνεται εννοείς ότι είναι πολύ κατώτερο της neurolingo; εδώ θα δεις ακριβώς τι είναι και τι άλλο κάνουν τα εργαλεία γλωσσικού ελέγχου (συνέχομαι τους αγγλικούς όρους) http://www.neurolingo.gr/en/products/proofing_tools/mso08.jsp για το δεύτερο σκέλος, δε ξέρω να σε πω εγώ... αλλά υποθέτω θα είναι ανώτερο μιας και κάνει και άλλες δουλειές. @arxaggelos θα δεις στην πάνω σελίδα ότι κάποιο προϊόν για το Office 2011 δεν υπάρχει. Το ότι δουλεύει και με το Office 2011 μάλλον δε κάλυψε την εταιρεία... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
daniel's_saving_grace Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Ο δωρεάν aspel-based ορθογράφος δε συγκρίνεται ούτε σε πλήθος λέξεων ούτε σε ποιότητα διορθώσεων ενώ πολύ συχνά έχεις και κουλές ελλείψεις λέξεων. Της Neurolingo είναι πάρα πολύ καλός, δεν έχει πρόβλημα με ταυτόχρονη διόρθωση ελληνικά αγγλικά (παλιά το aspell είχε, δεν ξέρω αν έχει διορθωθεί). Το θέμα είναι ότι αν γράφεις έγγραφα που είναι επίσημα, σημαντικά, θα παραδοθούν, δημοσιευθούν κτλ, δεν μπορείς να μην έχεις έναν αξιόπιστο ορθογράφο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos2000gr Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 ευτυχώς γράφω σχεδόν τα πάντα στα αγγλικά :fear: Για εμάς τους υπόλοιπους ευτυχώς που υπάρχει το bootcamp και το vmware,γιατί θα πρέπει να περιμένουμε πάρα πολύ για να βγει office της προκοπής σε MAC. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexioualexios Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Για εμάς τους υπόλοιπους ευτυχώς που υπάρχει το bootcamp και το vmware,γιατί θα πρέπει να περιμένουμε πάρα πολύ για να βγει office της προκοπής σε MAC. off topic βάλε το parallels. Είναι μακράν πιο γρήγορο και ελαφρύ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.