merez Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Έβαλε κανείς καμια beta? Με το spelling τι γίνεται? Σε μένα δε φαίνεται να υποστηρίζει τον native speller του os x Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeadams Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Διάβασα πως σήμερα κυκλοφόρησε η τελική έκδοση του Office 2011 for Mac για όσους συμμετέχουν στο πρόγραμμα Volume Licensing της Microsoft (πχ μεγάλοι εταιρικοί πελάτες). Οι υπόλοιποι "κοινοί θνητοί" θα πρέπει να περιμένουμε λίγο ακόμα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos2000gr Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Έβαλε κανείς καμια beta? Με το spelling τι γίνεται? Σε μένα δε φαίνεται να υποστηρίζει τον native speller του os x Μια από τα ίδια...όσο και αν προσπάθησα δεν κατάφερα να περάσω κάποιο ορθογράφο στο 2011. Από τα μεγαλύτερα μειονεκτήματα κατά την γνώμη μου οσο καιρό δουλεύω Macos. Με αναγκάζει να έχω εγκατεστημένο vmware/windows μόνο και μόνο γι' αυτό το λόγο. Υπάρχουν βέβαια και το openoffice/neoffice κτλ αλλά μάλλον αποτελούν ημίμετρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxaggelos Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Διάβασα πως σήμερα κυκλοφόρησε η τελική έκδοση του Office 2011 for Mac για όσους συμμετέχουν στο πρόγραμμα Volume Licensing της Microsoft (πχ μεγάλοι εταιρικοί πελάτες). Οι υπόλοιποι "κοινοί θνητοί" θα πρέπει να περιμένουμε λίγο ακόμα... ας είναι κάλο επιτέλους και ας περιμένουμε και λίγες μέρες παραπάνω. Αν πάλι είναι φιάσκο σε το βάλουν στον πάτο τους και συνεχίζουμε να δουλεύουμε με win7. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
daniel's_saving_grace Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Εγώ το κατεβάζω τώρα. Σύντομα θα πω εντυπώσεις!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
daniel's_saving_grace Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Πρώτες εντυπώσεις, το word 2011 ανοίγει αρκετά πιο γρήγορα από το word 2008, ίσως και στο μισό χρόνο. ---------- Προσθήκη στις 22:33 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:22 ---------- Σημαντικό: Το spell check της neurolingo για το office 2008 (που έχω αγορασμένο) μοιάζει να δουλεύει και στο office 2011. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtraktor Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 εγω ενα θα πω iWork Pages :-D:-D:-D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mentoras99 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Ρε παιδια, ουτε στις beta, αλλα ουτε και στις final δεν παιζουν οι συντομευσεις; Το command-v δεν μου κανει επικοληση, ενω στο word2008 δουλευε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos2000gr Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Ρε παιδια, ουτε στις beta, αλλα ουτε και στις final δεν παιζουν οι συντομευσεις;Το command-v δεν μου κανει επικοληση, ενω στο word2008 δουλευε. Σε μένα πάντως δουλεύει κανονικά το cmd+v (paste). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
merez Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Είχα την 2011 beta 6, σήμερα λέω να βάλω την τελική volume έκδοση. Δε βλέπω όμως uninstaller! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Loser Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 uninstaller της beta είχα βρει στο φάκελο microsoft office->microsoft tools. Κατά την εγκατάσταση της RC δεν μου έβγαλε κανένα μην. για απεγκατάσταση της προηγούμενης version. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
merez Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Υπήρχε uninstaller για μια παλιότερη beta..Στην τελευταία δεν είδα τίποτα. Anyway, για trash το βλέπω και install το νέο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Timonkaipumpa Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Κυκλοφορεί στα site που δεν επιτρέπεται να γράψουμε εδώ; Ή όχι ακόμα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
merez Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Την volume έκδοση την έχω γνήσια, η retail δε νομίζω ότι κυκλοφόρησε ακόμη. Σε 'άλλα' μέρη δεν έψαξα καν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
daniel's_saving_grace Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Κυκλοφορεί στα site που δεν επιτρέπεται να γράψουμε εδώ; Ή όχι ακόμα; Εγώ πάντως δεν είμαι μεγάλη εταιρεία, ούτε έχω κονέ αλλά την έχω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.