haHa Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Η ιδια η skullcandy απο Αμερικη δεν μπορει να στο στειλει/εξυπηρετησει?
angmar Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Πήρε φίλος scullcandy fmj. Τα είδα χτες. Design και ποιότητα κατασκευής απλά respect. Τα βάζω που λέτε στ αυτιά μου και ανοίγω το ipod app. Με το που ξεκινάει το breathe αρχίζουν και οι στομαχικοί σπασμοί. ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ έχω ακούσει ποτέ στη ζωή μου ολάκερη. Δεν υπάρχουν λόγια. Χειρότερα από philips των 10 ευρώ που διαθέτω. Καταλαβαίνω ότι και ο ήχος είναι υποκειμενικός, αλλά δε πιστεύω ότι μπορεί να ακούτε αυτό που άκουσα και να σας αρέσει. Οπότε σας παρακαλώ ρίχτε καμιά ιδέα. Τα αγόρασε από ebay από καλό πωλητή και το αντικείμενο ήρθε από ΗΠΑ. Παίζει να είναι χαλασμένα, παίζει να είναι από το ταμ τουμ; Τι να τον συμβουλέψω; Τι να κοιτάξω για να σιγουρευτώ ότι είναι γνήσια;
Freakster Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Πήρε φίλος scullcandy fmj. Τα είδα χτες. Design και ποιότητα κατασκευής απλά respect. Τα βάζω που λέτε στ αυτιά μου και ανοίγω το ipod app. Με το που ξεκινάει το breathe αρχίζουν και οι στομαχικοί σπασμοί. ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ έχω ακούσει ποτέ στη ζωή μου ολάκερη. Δεν υπάρχουν λόγια. Χειρότερα από philips των 10 ευρώ που διαθέτω. Καταλαβαίνω ότι και ο ήχος είναι υποκειμενικός, αλλά δε πιστεύω ότι μπορεί να ακούτε αυτό που άκουσα και να σας αρέσει. Οπότε σας παρακαλώ ρίχτε καμιά ιδέα. Τα αγόρασε από ebay από καλό πωλητή και το αντικείμενο ήρθε από ΗΠΑ. Παίζει να είναι χαλασμένα, παίζει να είναι από το ταμ τουμ; Τι να τον συμβουλέψω; Τι να κοιτάξω για να σιγουρευτώ ότι είναι γνήσια; Βάλτε μια το equalizer στο bass reducer.. Έχουν πολύ μπάσο οπότε μερικά κομμάτια δεν παίζουν καλά στο default.
angmar Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Μόλις το δοκίμασα, η αθλιότητα παραμένει. Δε φταίνε τα μπάσα. Μέχρι και τα apple τα in-box είναι καλύτερα...
soiramk Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Ρε παιδιά έχει κάποιος ιδέα τι μάρκα είναι κάτι ακουστικά με κόκκινο, φαρδύ(λωρίδα, όχι στρογγυλό) καλώδιο? Δε μπορώ να θυμηθώ το site που τα είχα πετύχει.
Nomikaria Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Καλημέρα! Ξέρετε κανένα ζευγάρι ακουστικά που να δένουν γύρω απ'το λαιμό δηλαδή το iPod κρέμεται σαν κολιέ;;Εχω δει αλλά δεν θυμάμαι καθόλου μάρκα. Ευχαριστώ.
actorius Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 εγώ έχω αυτάhttp://www.klipsch.com/na-en/products/image-s4i-overview/ Επειδή ενδιαφέρομαι εγώ κ 2 φίλοι μου για τα συγκεκριμένα ακουστικά για χρήση με 3GS, μπορείς να μας πεις λίγα λόγια παραπάνω;
Freakster Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Δυστυχώς το αριστερό ακουστικό στα skull candy νέκρωσε.. Και οκ, αυτό συμβαίνει, το να στέλνεις δέκα mail στο support μιας εταιρίας και να σε γράφουν εδώ και δεκαπέντε μέρες.. Δεν το δέχομαι.. Stay away :/
Freakster Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 μόλις παρήγγειλα τα sennheiser mm50.. έγραψα μακριά απο skull candy? πάμε πάλι. :/
Smaug Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Atomic Floyd - Hi Def Drum. link Αξεπέραστος ήχος, τέλεια σχεδίαση, ανθεκτικότητα και πανάκριβα.
angmar Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Atomic Floyd - Hi Def Drum. linkΑξεπέραστος ήχος, τέλεια σχεδίαση, ανθεκτικότητα και πανάκριβα. ποιoς μασόνος αγοράζει τέτοια ακουστικά;
Smaug Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 ποιoς μασόνος αγοράζει τέτοια ακουστικά; Eκείνος που οι φίλοι του αλλάζουνε καπάκια ρεζερβουάρ
--Shady-- Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Παιδιά επειδή και εγώ ενδιαφέρομαι για τα SkullCandy FMJ αυτά τα 2 link σας φαίνονται αξιόπιστα? 1 2
angmar Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Δε σε πείραξε το κράξιμο στο thread αυτό (και διάφορα άλλα εδώ που τα λέμε) και ενδιαφέρεσαι ακόμα; επίσης έβαλες 2 φορές το ίδιο λίνκ. Ο πωλητής δε μου γεμίζει το μάτι, τα στέλνει και από Kίνα, βρες άλλον καλύτερα.
--Shady-- Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Δεν έχω διαβάσει παρα πολύ αρνητικές απόψεις πουθενά.Φαίνονται ανθεκτικά και για αυτό τα έχω βάλει στο μάτι. Να το αλλο link
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα