Freakster Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Ποια υπάρχουν και αν έχει κάποιος απο αυτά ας μας πει μια γνώμη Creative ep630i Αυτά τα αγόρασα απο eshop. Πολύ καλός ήχος με ελαφρώς αδύνατο μπάσο και μετά απο κανα δυο μήνες ξεκόλλησαν κάποια πλαστικά. Οπότε δεν τα συνιστώ. Sennheiser mm50ip Sony MDR-EX38iP Skullcandy fmj
haHa Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Εχω τα 2 πρωτα.. Τα sennheiser εχουν πολυ καλο ηχο για την τιμη τους. Τα creative τα ειχα παρει γυρω στα 15€ και ητνα οτι πρεπει στην τιμη τους!
Freakster Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Εχω τα 2 πρωτα.. Τα sennheiser εχουν πολυ καλο ηχο για την τιμη τους. Τα creative τα ειχα παρει γυρω στα 15€ και ητνα οτι πρεπει στην τιμη τους! Haha, έψαχνα τα senheiser Απο ελλάδα τα έχεις πάρει;
haHa Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Haha, έψαχνα τα senheiser Απο ελλάδα τα έχεις πάρει; 50€ τα ειχε νομιζω το e-shop, αλλα τα ειχα παρει με κανα 30€ απο ebay.
angmar Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Τα sennheiser δε μου άρεσαν και τόσο, το μπάσο το βρήκα λίγο τραγικό. Πήρα αυτά Σαφώς ανώτερη ποιότητα ήχου, πολύ καλύτερη ποιότητα κατασκευής, η ψείρα είναι από αλουμίνιο, έχει 8 ζευγάρια "αντάπτορες" για το αυτί και το καλώδιο έχει επένδυση νάιλον για να μη τσακίζει και να μη κόβεται εύκολα. Το μοναδικό μειονέκτημα που βρήκα είναι στο μικρόφωνο, οι συνομιλητές λένε ότι ακούγομαι καθαρά μεν, αλλά βαθιά. Υποψιάζομαι ότι παίζει κάποιο ρόλο μια πατέντα noise canceling που έχουν.
kpartsi Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Πήγαινε στα σίγουρα Apple in-ear with remote and mic... Αν ψάξεις στο e-bay μπορείς να τα βρεις και σε αρκετά χαμηλότερη τιμή.... Εγώ τα έχω πάνω από χρόνο και τα έχω καταευχαριστηθεί!!!!!! Και βέβαια θα τα χαίρομαι για πολύ καιρό ακόμα γιατί είναι ακόμα σε άψογη κατάσταση παρά την πολύωρη καθημερινή χρήση....
Whiteyez Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Εγώ θα έλεγα τα Skullcandy γιατί είναι Full Metal Jacket! είναι ακριβά τα άτιμα όμως, τα ΤΙΤΑΝ είναι σε πολύ καλή τιμή. Γενικά έχουν πολύ καλά reviews από άτομα που τα πήραν απότι βλέπω, και πολύ καλή εγγύηση επίσης.
Cue Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Skullcandy FMJ here. Τούμπανο το μπάσο, πολύ καλή ακουστική. Εγγύηση εφόρου ζωής ακόμα και σε περίπτωση "βγάζω το ακουστικό, πέφτει κάτω και στο επόμενο βήμα το πατάω και ξηλώνει από την ρίζα" με 50% off στην επόμενη αγορά. Αν κάνεις ένα search θα βρεις και αναλυτικά τι έχω γράψει.
Freakster Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 cue μια ερώτηση μόνο, είναι αισθητά βαριά να τα έχεις στο αυτί σου για ώρα; στέκονται καλά αν περπατάς/τρέχεις;
Cue Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Έχει 3 διαφορετικά ear sizes (εμένα τα μικρά μου είναι τζετ) και 2 foam earbuds. Προσωπικά δε τα νοιώθω βαριά και τα φορούσα τουλάχιστον μία ώρα στο γυμναστήριο.
Freakster Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Έχει 3 διαφορετικά ear sizes (εμένα τα μικρά μου είναι τζετ) και 2 foam earbuds.Προσωπικά δε τα νοιώθω βαριά και τα φορούσα τουλάχιστον μία ώρα στο γυμναστήριο. thank you dear sir τα παρήγγειλα από amazon 40€, βαρέθηκα τα πλαστικά, κόβονται χαλιούνται, μπλέκονται, ήμαρτον. Ελπίζω να με βολέψουν
yayawoot Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Παιδιά ξέρετε που μπορώ να βρω τα Sony?Διάβασα καλές κριτικές και μαρέσει που το χειριστήριο/μικρόφωνο είναι διακριτικό
Cue Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 thank you dear sir τα παρήγγειλα από amazon 40€, βαρέθηκα τα πλαστικά, κόβονται χαλιούνται, μπλέκονται, ήμαρτον. Ελπίζω να με βολέψουν Περιμένουμε εντυπώσεις
haHa Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Παιδια, με ψηνεται και εμενα να τα δοκιμασω! Στο ebay κανουν περιπου $37-39, δηλαδη γυρω στα 27€ . http://cgi.ebay.com/Skullcandy-FULL-METAL-JACKET-FMJ-11mm-ipod-mic-BN-BLACK_W0QQitemZ370329799342QQcmdZViewItemQQptZOther_MP3_Player_Accessories?hash=item5639604aae http://cgi.ebay.com/Skullcandy-Full-Metal-Jacket-Earbud-FMJ-11MM-Chrome-mic_W0QQitemZ350312974775QQcmdZViewItemQQptZOther_MP3_Player_Accessories?hash=item519047c9b7 Περα απο την σιγουρη αντοχη τους και την κορυφαια εγγυηση, απο ηχο πως πανε?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα