twiner Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 Αν σε ενδιαφέρει να μάθεις το Linux σε βάθος θα πας αρχικά σε SlackWare, Debian, Gentoo, ArchLinux. Άν γνωρίσει το slackware μπορεί να μην ξαναπαίξει ποτέ dota. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtroza Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 δεξια στην Μεσογειων. παντού υπάρχει ένα Linux ! καλή χρονιά . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mrsnake Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 να φυγουμε λιγο απο τα games... εχω επεξεργαστη intel celeron 1.7GHz, 512MB RAM, 40GB σκληρο δισκο, καρτα γραφικων NVIDIA GeForce FX 5200 και εγκατεστημενο ubuntu 9.04 (Jaunty Jackalope). θελω να μαθω αν εχω επιλεξει σωστη εκδοση σε σχεση με το hardware που εχω. αν οχι μηπως πρεπει να βαλω καποια προηγουμενη εκδοση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Street-Fighter Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 lubuntu http://linux.softpedia.com/progDownload/Lubuntu-Download-50492.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lef50 Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 Το lubuntu οπως προτεινει ο Street-Fighter και το xubuntu εχουν μικροτερες απαιτησεις μνημης με την οποια καλυπτεσαι αυτην την στιγμη οριακα στην εκδοση που εχεις αν μπορεις να προσθεσεις μνημη μεινε και ετσι,πλησιαζει η ημερομηνια του release της 10.04 (29-4)οποτε δοκιμαζεις τις καινουργιες και βλεπεις αν σε μπερδευουν τα αλλα περιβαλοντα εργασιας μεινε στο gnome προσθεντοντας μνημη στο συστημα,υποψιν την ταχυτητα δεν μπορεις να την δης απο τα live πρεπει να κανεις εγκατασταση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mrsnake Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 οταν λες "μεινε στο gnome προσθεντοντας μνημη στο συστημα" μπορεις να μου πεις με δυο λογια τι γινεται και να μου δωσεις εναν οδηγο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poscaman Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 παραμένεις όπως είσαι, αγοράζεις RAM, ανοίγεις το κουτί του υπολογιστή σου με ένα κατσαβίδι, και βάζεις την καινούρια RAM Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eve-girl Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 hi έχω ενα laptop DELL studio1737 και αποφάσισα να κατεβάσω το ubuntu 10.04.όταν μπαίνω σ αυτό το λειτουργικό δεν μπορώ να συνδε8ώ στο ασύρματο δίκτυο μου,δηλαδή δεν το εντοπίζει. μήπως λείπουν καποιοι drivers? μπορω μεσα απο το terminal να κατεβάσω κάποιους? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
twiner Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 hiέχω ενα laptop DELL studio1737 και αποφάσισα να κατεβάσω το ubuntu 10.04.όταν μπαίνω σ αυτό το λειτουργικό δεν μπορώ να συνδε8ώ στο ασύρματο δίκτυο μου,δηλαδή δεν το εντοπίζει. μήπως λείπουν καποιοι drivers? μπορω μεσα απο το terminal να κατεβάσω κάποιους? μπορείς να δοκιμάσεις την τύχη σου με αυτόν τον οδηγό., ωστόσο απ'ότι διαβάζω εδώ τα τελευταία posts είναι κάπως απογοητευτικά. [edit] δοκίμασε και αυτό: εκτέλεσε στο terminal: >sudo rmmod -f dell_laptop και μετά δες αν βλέπει το ασύρματο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Θα βοηθουσε ιδιαιτερα να μας ελεγες πως αναγνωριζει την ασυρματη καρτα του το lspci. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.