Προς το περιεχόμενο

απορίες για Linux

eR.styLe

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • 3 μήνες μετά...

να φυγουμε λιγο απο τα games...

εχω επεξεργαστη intel celeron 1.7GHz, 512MB RAM, 40GB σκληρο δισκο, καρτα γραφικων NVIDIA GeForce FX 5200 και εγκατεστημενο ubuntu 9.04 (Jaunty Jackalope).

θελω να μαθω αν εχω επιλεξει σωστη εκδοση σε σχεση με το hardware που εχω.

αν οχι μηπως πρεπει να βαλω καποια προηγουμενη εκδοση;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το lubuntu οπως προτεινει ο Street-Fighter και το xubuntu εχουν μικροτερες απαιτησεις μνημης με την οποια καλυπτεσαι αυτην την στιγμη οριακα στην εκδοση που εχεις αν μπορεις να προσθεσεις μνημη μεινε και ετσι,πλησιαζει η ημερομηνια του release της 10.04 (29-4)οποτε δοκιμαζεις τις καινουργιες και βλεπεις αν σε μπερδευουν τα αλλα περιβαλοντα εργασιας μεινε στο gnome προσθεντοντας μνημη στο συστημα,υποψιν την ταχυτητα δεν μπορεις να την δης απο τα live πρεπει να κανεις εγκατασταση.

hi

έχω ενα laptop DELL studio1737 και αποφάσισα να κατεβάσω το ubuntu 10.04.όταν μπαίνω σ αυτό το λειτουργικό δεν μπορώ να συνδε8ώ στο ασύρματο δίκτυο μου,δηλαδή δεν το εντοπίζει.

μήπως λείπουν καποιοι drivers? μπορω μεσα απο το terminal να κατεβάσω κάποιους?

hi

έχω ενα laptop DELL studio1737 και αποφάσισα να κατεβάσω το ubuntu 10.04.όταν μπαίνω σ αυτό το λειτουργικό δεν μπορώ να συνδε8ώ στο ασύρματο δίκτυο μου,δηλαδή δεν το εντοπίζει.

μήπως λείπουν καποιοι drivers? μπορω μεσα απο το terminal να κατεβάσω κάποιους?

μπορείς να δοκιμάσεις την τύχη σου με αυτόν τον οδηγό., ωστόσο απ'ότι διαβάζω εδώ τα τελευταία posts είναι κάπως απογοητευτικά.

[edit] δοκίμασε και αυτό:

εκτέλεσε στο terminal:

>sudo rmmod -f dell_laptop

και μετά δες αν βλέπει το ασύρματο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...