Προς το περιεχόμενο

psp update

jimmy007

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ναι δεν εχει σχεση το firmware που εχει το psp(εκτος αν ειναι 3000 η 2000 ta-88v3)

Η pandora απλα προσπερναει την flash και εκινει το psp απο το memory stick.

Οχι

το πσπ το δικο μου ειναι το 1001:-)

Ευχαριστω παντως θα παω να παρω μια μπαταρια!!!

Δημοσ.
Κανεις λαθος.

Αν εχεις pandora μπορεις να εγκαταστησεις cfw σε ολα τα psp 1000 και 2000(μεχρι ta-88v2) ανεξαρτητα με το firmware που εχουν.

Αν εχεις firmware 5.50 η 5.51 δεν μπορεις να τρεξεις το ChickHEN(ακομα).

βλακεία είπα νόμιζα ότι ισχύει σε όλα τα psp :X :X :X :eek:

Δημοσ.
Κανεις λαθος.

Αν εχεις pandora μπορεις να εγκαταστησεις cfw σε ολα τα psp 1000 και 2000(μεχρι ta-88v2) ανεξαρτητα με το firmware που εχουν.

Έχει δίκιο το παιδί.Άντε και με τρομάξατε...

Δημοσ.

Παιδια αμα μπορειτε πειτε μου κανα αλλο τροπο για το cfw αν υπαρχει αλλος γιατι δεν βρισκω pandora μπαταρια!!!:cry:

Δημοσ.
Παιδια αμα μπορειτε πειτε μου κανα αλλο τροπο για το cfw αν υπαρχει αλλος γιατι δεν βρισκω pandora μπαταρια!!!:cry:

Κανεις λαθος.

δυο τρόποι η πάρχουν η pandora η ChickHEN , το ChickHEN είναι μονο για 5.03 άρα μονο με pandora μπορείς, δεν βρήκες που έψαξες?? θες εδώ www.ebw.gr

μπορείς να κατασκευάσεις μονος μια pandora με αυτόν τον οδηγό http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=293994

νομίζω σωστά τα είπα τώρα :rolleyes:

Δημοσ.
ναι αλλα εγω μενω στην Κερκυρα υπαρχει τετοιο μαγαζι εδω?

αλλος τροπος δεν υπαρχει?

Λογικα θα στελνουν και εκει.

Αν δεν στελνουν δες στο dealextreme.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

παιδια ας με βοηθησει καποιος σας παρακαλω!λοιπον εχω ενα πσπ 1000 και θελω να το τσιπαρω ετσι αγορασα μια pandora battery για την ακριβεια ειναι μια hybrid led pandora

εκει που την βαζω για να μου βγαλει το menu και να ξεκινησει το downgrading αναβει μονο το πρασσινο φωτακι και δεν κανει τπτ αλλο!μολις αλλαξω το Menu της μπαταρίας σε regular ξεκιναει κανονικα !τι συμβαινει?ειναι χαλασμενη η pandora μου?παρακαλω βοηθήστε , Ευχαριστώ

Δημοσ.

Η μπαταρια δουλευει σωστα αλλα δεν χρειαζεσαι μονο αυτη.Πρεπει να φτιαξεις και την memory card που σε συνδυασμο με την μπαταρια,θα καταφερεις να περασεις custom firmware.Eδω http://www.pspgr.net/ θα βρεις οδηγο πως να φτιαξεις την καρτα μνημης.

Δημοσ.
παιδια ας με βοηθησει καποιος σας παρακαλω!λοιπον εχω ενα πσπ 1000 και θελω να το τσιπαρω ετσι αγορασα μια pandora battery για την ακριβεια ειναι μια hybrid led pandora

εκει που την βαζω για να μου βγαλει το menu και να ξεκινησει το downgrading αναβει μονο το πρασσινο φωτακι και δεν κανει τπτ αλλο!μολις αλλαξω το Menu της μπαταρίας σε regular ξεκιναει κανονικα !τι συμβαινει?ειναι χαλασμενη η pandora μου?παρακαλω βοηθήστε , Ευχαριστώ

μην μου πεις ότι πας να κανεις downgrading με μια pandora μονο χωρίς magic memoery stick γιατί θα αρχίσω να κτυπάω το κεφάλι μου στον τοίχο :fear:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...