Προς το περιεχόμενο

psp update

jimmy007

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδες!Ρε παιδια βοηθεια δεν ξερω τι να κανω θελω να βαλω ενα firmare νεο στο psp αλλα οταν παω να το βαλω να κανει εγκαταστασει μου λεει συνεχεια αυτο:the game cannot be started the data is corrupted!Παιδες βοηθεια!!!

Ευχαριστω!!!

Δημοσ.
Τι firmware προσπαθείς να βάλεις;

το 5.51 δεν εχει σημασια ομως!Οτι και να βαλω π.χ. to psptube και κατι αλλο βαλω ολο αυτο λεει!!!Τωρα εχω το firmware 4.00 και εχω το πσπ 1001!

Δημοσ.

Για να τρέξεις το psptube καθώς και άλλες εφαρμογές θα πρεπει να έχεις cf στο psp σου και όχι ofw.

Όσο για το update κάνε το μετονομασία σε EBOOT και βάλτο στο φάκελο UPDATE(τον δημιουργείς εσύ),ο οποίος θα πρέπει να βρίσκεται μέσα στον φάκελο GAME.

Ελπίζω να σε βοήθησα.

Δημοσ.

αν θες να τρεχεις εφαρμογες οπως ειπε κ ο φιλος απο πανω θα πρεπει να εχεις cfw στο psp σου. αν θες να βαλεις εχω φτιαξει εναν οδηγο που μπορεις να βρεις στο forum

Δημοσ.

Σας ευχαριστω πολυ alexziog και katsikoula!!!:-):lol::-D

alexziog τα εκανα ολα οπως μου ειπες αλλα τιποτα παλι τα ιδια λεει!

αν μπορεις βοηθησε με να βαλω ενα cfw!!!Εσενα katsikoula δεν μπορω να βρω τον οδηγο σου στο φορουμ!!!

βοηθεια!!!:cry:

Δημοσ.
Σας ευχαριστω πολυ alexziog και katsikoula!!!:-):lol::-D

alexziog τα εκανα ολα οπως μου ειπες αλλα τιποτα παλι τα ιδια λεει!

αν μπορεις βοηθησε με να βαλω ενα cfw!!!Εσενα katsikoula δεν μπορω να βρω τον οδηγο σου στο φορουμ!!!

βοηθεια!!!:cry:

http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=295643 ;)

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 00:03 ----------

το 5.51 δεν εχει σημασια ομως!Οτι και να βαλω π.χ. to psptube και κατι αλλο βαλω ολο αυτο λεει!!!Τωρα εχω το firmware 4.00 και εχω το πσπ 1001!

το 5.51 πηγες να βάλεις?? να λες δόξα το θεό που δεν το έβαλες γιατί μετά αν το έβαζε δεν γινόταν να τσιπάρης το psp..!!

Δημοσ.

το 5.51 πηγες να βάλεις?? να λες δόξα το θεό που δεν το έβαλες γιατί μετά αν το έβαζε δεν γινόταν να τσιπάρης το psp..!!

Tην εκανα φιλε μου το εβαλε ενα παιδι το 5.51 τωρα πως γινετα να το αλλαξω

και να βαλω cfw??????????????:cry:

Δημοσ.
Αφού έχεις psp fat μπορείς να χρησιμοποιήσεις pandora battery.

Αλλος τροπος δεν υπαρχει πρεπει να αγορασω μπαταρια????:cry:

Δημοσ.
όχι φίλε ούτε με pandora μπορείς άμα βάλεις 5.51 δεν μπορείς να βάλεις custom firmware μετά

και τωρα τι γινεται?

please help!!

Δεν υπαρχει καποιος τροπος να γινει κατι σαν φορματ δηλαδη να γινει οπως ηταν ετσι οπως το αγορασα?

Δημοσ.
όχι φίλε ούτε με pandora μπορείς άμα βάλεις 5.51 δεν μπορείς να βάλεις custom firmware μετά http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=295643&page=12

Κανεις λαθος.

Αν εχεις pandora μπορεις να εγκαταστησεις cfw σε ολα τα psp 1000 και 2000(μεχρι ta-88v2) ανεξαρτητα με το firmware που εχουν.

Αν εχεις firmware 5.50 η 5.51 δεν μπορεις να τρεξεις το ChickHEN(ακομα).

Δημοσ.
Κανεις λαθος.

Αν εχεις pandora μπορεις να εγκαταστησεις cfw σε ολα τα psp 1000 και 2000(μεχρι ta-88v2) ανεξαρτητα με το firmware που εχουν.

Αν εχεις firmware 5.50 η 5.51 δεν μπορεις να τρεξεις το ChickHEN(ακομα).

Δηλαδη εισαι σιγουρος οτι αμα παρω pandora θα μπορεσω να εγκαταστησω ενα cfw?

και αμα παρω pandora μετα απο την εγκατασταση θα μπορω να την χρησιμοποιω σαν και αυτην τη μπαταρια που εχει τωρα μεσα???

Δημοσ.
Δηλαδη εισαι σιγουρος οτι αμα παρω pandora θα μπορεσω να εγκαταστησω ενα cfw?

Ναι δεν εχει σχεση το firmware που εχει το psp(εκτος αν ειναι 3000 η 2000 ta-88v3)

Η pandora απλα προσπερναει την flash και εκινει το psp απο το memory stick.

και αμα παρω pandora μετα απο την εγκατασταση θα μπορω να την χρησιμοποιω σαν και αυτην τη μπαταρια που εχει τωρα μεσα???

Οχι

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...