garrett156 Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 μια ζωη τα ιδια....παιζω απο το 85 περιπου και μεχρι σημερα εχω περασει απο σχεδον ολες τις κονσολες-pc...ταυτοχρονα εχω το συγκροτημα μου και παιζω μουσικη απο το 93,επαιζα μπασκετ στον ηλυσιακο πιτσιρικας και εκανα skate(πλεων δεν γινετε για ευνοητους λογους)το καλοκαιρι το πρωι μπανιο το μεσημερι επαιζα mega drive και μολις πηγενε 5 εβγενα και εκανα ποδηλατο με την παρεα μεχρι να νυχτωσει... αν ενα παιδι ειναι καμενο θα καει με το οτιδηποτε δεν φταινε τα παιχνιδια για αυτο.αφηστε που το κωλοσυστημα της παιδειας ειναι ΓΤΠ και τα παιδια εχουν εκ των πραγματων λιγο ελευθερο χρονο με τα φροντιστηρια και προφανος τον περνανε σπιτι.... ειμαι σχεδον 30 και λιωνω ακομα στο xbox στο ps3 στο pc και οπου βρω controler το αρπαζω....η κοπελα μου παιζει μαζι μου πολλες φορες και ριχνουμε τρελο γελιο και με παρεα αν κατσουμε μεσα...πρεπει να νιωσω ασχημα για ολα αυτα;δεν νομιζω.χειροτερα θα ενιωθα αν ειμουν ενας φραπες σαν αυτους που βλεπω πηγενοντας και γυρνοντας απο τη δουλεια μου στα καφε....
De@th L0rd Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Video Games=Χάσιμο Χρόνου.Τίποτα παραπάνω.Όσο καλά περνάνε μερικοί παίζοντας video games μπορούν να περάσουν 2 φορές καλύτερα με κάποιο άλλο χόμπυ που σίγουρα θα υπάρχει γι'αυτούς ! Όπως το λιώσιμο στο facebook ας πούμε...Ειρωνικό δεν είναι;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Super Moderators Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 το facebook είναι rl ρε
kurokokoro Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 το facebook είναι rl ρε Φυσικά και είναι RL. Ο καθένας μπορεί να γλύψει το γλυφιτζούρι gift του φίλου του :-D:-D:-D
DrFreeman Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Όπως το λιώσιμο στο facebook ας πούμε...Ειρωνικό δεν είναι; Μα όταν δε βλέπεις πέρα από τη μύτη σου, ποια ειρωνία ζητάς να αντιληφθούν;
hack_everything Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 Τα βιντεο games καλα ειναι μεχρι ενα σημειο. ________________________________________ ΥΓ:Αν θελετε επισκεφτειτε το forum μας: xgamers.4umer.net
kurokokoro Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 Τα βιντεο games καλα ειναι μεχρι ενα σημειο.________________________________________ ΥΓ:Αν θελετε επισκεφτειτε το forum μας: xgamers.4umer.net Πως μου αρέσουν οι απόψεις που έχουν επιχειρηματολογία
nickarmy Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 Τα βιντεο games καλα ειναι μεχρι ενα σημειο.________________________________________ ΥΓ:Αν θελετε επισκεφτειτε το forum μας: xgamers.4umer.net υπάρχουν παιχνιδια που ειναι ποιο εβεργετικα και αυτα που δεν σου δινουν τιποτα αξιολογο μετρον άριτον σε όλες τις περιπτώσεις ειναι το καλύτερο
spanoula Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 πω πω κατάντια... εύχομαι να μη γίνει έτσι ο bro μου..
liopyr Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 υπάρχουν παιχνιδια που ειναι ποιο εβεργετικα και αυτα που δεν σου δινουν τιποτα αξιολογο μετρον άριτον σε όλες τις περιπτώσεις ειναι το καλύτερο
SpY Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Πάντως και σε εμένα τα video games εφεραν τα αντίθετα αποτελέσματα δεν μπορώ να παίξω παιχνίδι πάνω από 15 λέπτα
liopyr Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 εσύ ποιο είσαι, μιλάς για το Σερβοέλληνα; Tι τέλετε κύριε? Πάντως και σε εμένα τα video games εφεραν τα αντίθετα αποτελέσματα δεν μπορώ να παίξω παιχνίδι πάνω από 15 λέπτα Την έχω περάσει και εγώ αυτή την φάση. Μετά βγήκε το pro.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Super Moderators Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 "γκιε μου υμε παιρυίφανω" έπρεπε να γράψεις ρε liopyr
De@th L0rd Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Επόμενο τεχνολογικό θέμα ο εθισμός στον σάπιο αέρα του air-condition,στο χαζοκούτι και στη χοντροκωλίαση.Α και στον καφέ που του έχει αφαιρεθεί η καφεΐνη τεχνητά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα