Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μια ζωη τα ιδια....παιζω απο το 85 περιπου και μεχρι σημερα εχω περασει απο σχεδον ολες τις κονσολες-pc...ταυτοχρονα εχω το συγκροτημα μου και παιζω μουσικη απο το 93,επαιζα μπασκετ στον ηλυσιακο πιτσιρικας και εκανα skate(πλεων δεν γινετε για ευνοητους λογους)το καλοκαιρι το πρωι μπανιο το μεσημερι επαιζα mega drive και μολις πηγενε 5 εβγενα και εκανα ποδηλατο με την παρεα μεχρι να νυχτωσει...

αν ενα παιδι ειναι καμενο θα καει με το οτιδηποτε δεν φταινε τα παιχνιδια για αυτο.αφηστε που το κωλοσυστημα της παιδειας ειναι ΓΤΠ και τα παιδια εχουν εκ των πραγματων λιγο ελευθερο χρονο με τα φροντιστηρια και προφανος τον περνανε σπιτι....

ειμαι σχεδον 30 και λιωνω ακομα στο xbox στο ps3 στο pc και οπου βρω controler το αρπαζω....η κοπελα μου παιζει μαζι μου πολλες φορες και ριχνουμε τρελο γελιο και με παρεα αν κατσουμε μεσα...πρεπει να νιωσω ασχημα για ολα αυτα;δεν νομιζω.χειροτερα θα ενιωθα αν ειμουν ενας φραπες σαν αυτους που βλεπω πηγενοντας και γυρνοντας απο τη δουλεια μου στα καφε....

• Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Video Games=Χάσιμο Χρόνου.Τίποτα παραπάνω.Όσο καλά περνάνε μερικοί παίζοντας video games μπορούν να περάσουν 2 φορές καλύτερα με κάποιο άλλο χόμπυ που σίγουρα θα υπάρχει γι'αυτούς !

Όπως το λιώσιμο στο facebook ας πούμε...Ειρωνικό δεν είναι;

Δημοσ.
το facebook είναι rl ρε :P

Φυσικά και είναι RL. Ο καθένας μπορεί να γλύψει το γλυφιτζούρι gift του φίλου του :-D:-D:-D:-D

Δημοσ.
Όπως το λιώσιμο στο facebook ας πούμε...Ειρωνικό δεν είναι;

Μα όταν δε βλέπεις πέρα από τη μύτη σου, ποια ειρωνία ζητάς να αντιληφθούν; :P

Δημοσ.
Τα βιντεο games καλα ειναι μεχρι ενα σημειο.

ΥΓ:Αν θελετε επισκεφτειτε το forum μας:

xgamers.4umer.net

Πως μου αρέσουν οι απόψεις που έχουν επιχειρηματολογία :-D

Δημοσ.
Τα βιντεο games καλα ειναι μεχρι ενα σημειο.

ΥΓ:Αν θελετε επισκεφτειτε το forum μας:

xgamers.4umer.net

υπάρχουν παιχνιδια που ειναι ποιο εβεργετικα και αυτα που δεν σου δινουν τιποτα αξιολογο

μετρον άριτον σε όλες τις περιπτώσεις ειναι το καλύτερο

Δημοσ.
υπάρχουν παιχνιδια που ειναι ποιο εβεργετικα και αυτα που δεν σου δινουν τιποτα αξιολογο

μετρον άριτον σε όλες τις περιπτώσεις ειναι το καλύτερο

i8win25v7hqg04tje27.jpg

Δημοσ.

Πάντως και σε εμένα τα video games εφεραν τα αντίθετα αποτελέσματα δεν μπορώ να παίξω παιχνίδι πάνω από 15 λέπτα

Δημοσ.
εσύ ποιο είσαι, μιλάς για το Σερβοέλληνα;

Tι τέλετε κύριε?

Πάντως και σε εμένα τα video games εφεραν τα αντίθετα αποτελέσματα δεν μπορώ να παίξω παιχνίδι πάνω από 15 λέπτα

Την έχω περάσει και εγώ αυτή την φάση.

Μετά βγήκε το pro.

• Super Moderators
Δημοσ.
i8win25v7hqg04tje27.jpg

"γκιε μου υμε παιρυίφανω" έπρεπε να γράψεις ρε liopyr :P

Δημοσ.

Επόμενο τεχνολογικό θέμα ο εθισμός στον σάπιο αέρα του air-condition,στο χαζοκούτι και στη χοντροκωλίαση.Α και στον καφέ που του έχει αφαιρεθεί η καφεΐνη τεχνητά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...