Προς το περιεχόμενο

Forthnet ADSL - Ελεος!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

χαχα πάντως έχω κάνει ρεκόρ κλειδώνω στα 23100 :rolleyes: ενω πρίν είμουν στα 20.Όποιος θέλει μπορεί να περάσει απο εδω μια βόλτα δίνω 2 3 mbit μονο για τα μέλη του insomnia :-D

Και η κατασταση συνεχιζεται..ειχα να δω απο χτες στα ποσα κλειδωνω και μολις ανακαλυψα οτι ειμαι στα 9.393!!!

Η ειρωνεια της υποθεσης; Ολα αυτα(δηλαδη το -1mbit οπως και το κλειδωμα στα 9)γινονται με το 585v7! το belkin που χαλασε δεν μου εκανε ποτε τετοια....:-(

spank ποιο ρουτερακι εχεις;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 4,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Τα 2 τελευτάια χρόνια χρησιμοποιώ draytek vigor. Eίχα το 2710 και τώρα έχω το 2820n ακριβά μεν αλλα αξίζουν τα λεφτά τους και στην forthnet πάνε περίφημα μεχρι στιγμής

Μάλλον με τον πόνο σου παίζουν Xristaras. Πάρε εξυπηρέτηση πελατών γιατί μάλλον κάτι γίνεται με τη γραμμή σου. Δώσε στατιστικά για να δούμε πως είναι γενικά η γραμμή.

Αν διαβάσεις πιο προσεκτικά θα δεις ότι δεν υπάρχουν τα 83Gbps. Απλά μεγάλωσαν λογιστικά το νούμερο!http://www.forthnet....aspx?c=10006341

Και πιο παλιά που το είχα δει, 53 το θυμάμαι. Μάλλον δεν έχουν ανανεώσει την εικόνα :)

Εσύ μου το πήρες ωρέ; Τ άλλο ένα ποιος το χει; Τους τελευταίους μήνες έπεσα απ τα 14.5 στα 12.5 χωρίς κάποιον προφανή λόγο...

υπαρχουν πολλοι προφανεις λογοι.

α.crosstalking.

β.οξειδωσεις

γ.καλωδιακες.

τρεις βασικοι λογοι.ειδικα το α και γ.

Φαντάζομαι πως μπορώ να πιάσω και τα 24mbit αλλα η κατάσταση τών καλωδίων στο υπόγειο της πολύκατοικίας ειναι απλα τραγική. Μακάρι να μπορούσα να έβαζα εκει το router και να στέλνω κατευθέιαν επάνω στο διαμέρισμα. ( Μπορεί να γίνει αυτο βασικά ? :unsure: :unsure: )

Τι είναι το crosstalking?

Πάντως και εγω τώρα μια χαρά είμαι! πριν κάποιες μέρες είχα λίγες αποσυνδέσεις αλλά μετά από αυτό κλειδώνω 1mb πιο ψηλά.

Φαντάζομαι πως μπορώ να πιάσω και τα 24mbit αλλα η κατάσταση τών καλωδίων στο υπόγειο της πολύκατοικίας ειναι απλα τραγική. Μακάρι να μπορούσα να έβαζα εκει το router και να στέλνω κατευθέιαν επάνω στο διαμέρισμα. ( Μπορεί να γίνει αυτο βασικά ? :unsure: :unsure: )

για να δεις αν χανεις απο κατανεμητη μεχρι εσενα μπορεις να κανεις μια μετρηση ποσα συγχρονιζεις στο υπογειο και ποσα στο σπιτι.αν εισαι μεχρι 500 kbits διαφορα αντε max 1 mbit ειναι προς το οκ.

να στειλεις στο διαμερισμα χλωμο.ασυρματα δεν θα πιανει και με ethernet πρεπει να περασει απο σωληνα.ενταξει τα καλωδια μπορει να ειναι μπαχαλο(το εχω δει απειρες φορες) αλλα αυτο δεν σημαινει οτι χανεις σε ταχυτητα.καποιος που χανει μπορει να οφειλεται στο να εχει συνδεσει και το αναπληρωματικο ζευγαρι στο να ειναι σκουριασμενη η ρεκλετα η η ακρη του καλωδιου κτλ.

Τι είναι το crosstalking?

Πάντως και εγω τώρα μια χαρά είμαι! πριν κάποιες μέρες είχα λίγες αποσυνδέσεις αλλά μετά από αυτό κλειδώνω 1mb πιο ψηλά.

γενικα

In electronics, crosstalk (XT) is any phenomenon by which a signal transmitted on one circuit or channel of a transmission system creates an undesired effect in another circuit or channel. Crosstalk is usually caused by undesired capacitive, inductive, or conductive coupling from one circuit, part of a circuit, or channel, to another.

και στο ιντερνετ

Near End Crosstalk (NEXT)Interference between two pairs in a cable measured at the same end of the cable as the transmitter.Far end crosstalk (FEXT)Interference between two pairs of a cable measured at the other end of the cable from the transmitter.Alien crosstalk (AXT)Interference caused by other cables routed close to the cable of interest.[1]

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδια τι παιζει? σερνομαιιι! σε καποια φαση δεν ανοιγε τιποτα.. πραγματικα τιποτα... φορτωνε σαν να ειχα 56kbps γραμμη..

Επεξ/σία από nick#18

Παιδια τι παιζει? σερνομαιιι! σε καποια φαση δεν ανοιγε τιποτα.. πραγματικα τιποτα... φορτωνε σαν να ειχα 56kbps γραμμη..

προβλημα με οπτικη ινα.εχει διορθωθει πλεον

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...