S2Katana Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Eγώ με τον 7200 είμαι υπερευχαριστημένος, αν και παράγει μερικές δονήσεις στο σασί.
mitsopanis Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Ωραία μάλλον θα παω για τον WD Scorpio Black WD3200BJKT 320GB. Tον θεωρείται καλή επιλογή? Υπάρχει καμία αντιπρόταση? Για την εγκατασταση απλά τον αλλάζω σύμφωνα με τα βιντεάκια και τις οδηγίες και φορτώνω το cd με το MacOSX που έχω για να κάνω clean installation?
tr3quart1sta Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Ωραία μάλλον θα παω για τον WD Scorpio Black WD3200BJKT 320GB.Tον θεωρείται καλή επιλογή? Υπάρχει καμία αντιπρόταση? Για την εγκατασταση απλά τον αλλάζω σύμφωνα με τα βιντεάκια και τις οδηγίες και φορτώνω το cd με το MacOSX που έχω για να κάνω clean installation? αντιπροταση: http://www.skroutz.gr/s/81621/Seagate-Momentus-7200-4-SATA-3Gb-s-500GB-Free-Fall-Sensor.html για την εγκατασταση κανε αυτα που γραφεις + αμα θες να κανεις backup τα παντα με το time machine και να το φορτωσεις στο καινουριο. πριν καν μπεις στην επιφανεια εργασιας μετα τα welcome σου εχει ενα menu οπου μπορεις να διαλεξεις να μεταφερεις τα δεδομενα σου απο αλλο mac η απο backup απο time machine και διαφορα αλλα... ειναι εκπληκτικο δεν χρειαζεται να ξανακανεις τις ρυθμισεις , ουτε bookmarkrs , ουτε προγραμματα κλπ και θα βρεθεις να εχεις το συστημα σου 99% οπως ηταν πριν κατι ψιλοπραγματα δλδ πρεπει να αλλαξεις μονο... ολα αυτα εαν φυσικα το θελεις η αλλιως να το φτιαξεις παλι απο την αρχη... ---------- Προσθήκη στις 13:17 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 06:50 ---------- edit: Apple Hard Drive Replacement Instructions 17-inch 2010 (PDF) Apple Hard Drive Replacement Instructions 13-inch 2010 (PDF) για 15αρι δεν εχει αλλα συμβουλευοντας τα παραπανω δεν θα ειναι δυσκολο...
mitsopanis Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Σε ευχαριστώ πολύ για την προταση-απάντηση σου tr3quart1sta. Ενδιαφέρον πολύ ο seagate αφού είναι και 500gb. Απο θόρυβο-δονήσεις έχουμε κανένα review ή καμια εμπειρία απο κάνενα απο εδω?
tr3quart1sta Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Σε ευχαριστώ πολύ για την προταση-απάντηση σου tr3quart1sta.Ενδιαφέρον πολύ ο seagate αφού είναι και 500gb. Απο θόρυβο-δονήσεις έχουμε κανένα review ή καμια εμπειρία απο κάνενα απο εδω? τον εβαλα σημερα!! ειμαι ευχαριστημενος με τη διαφορα ταχυτητας...! μπορω να πω τουλαχιστον 7200 και πανω ειναι must...! ακομα εχει λιγη διαφορα θορυβου και ελαχιστη δονηση αλλα οχι σε σημειο που να ενοχλει... ειναι θεμα συνηθειας...! η αλλαγη ηταν ευκολη μηχανικα αρκει να εχεις τα καταλληλα κατσαβιδια: phillips #00 και T6 Torx εγω τα βρηκα 3,4 ευρω περιπου το καθενα σημειωση: στο clean install στην αρχη δεν αναγνωριζει τον σκληρο καθως δεν ειναι καταλληλα φορμαρισμενος. θα πρεπει λοιπον να φορμαριστει απο το disk utility που μπορειτε να το βρειτε στην πανω μπαρα στο utilities...!
mitsopanis Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Καλή φάση! Με γειές φίλε. Εγω δε ξέρω αν τελικά θα το επιχειρήσω γιατί με ξινίζει λίγο ο θόρυβος και οι δονήσεις που διαβάζω υπάρχουν σχεδόν σε όλους έστω και σε ελάχιστο βαθμό σε σχέση με το άψογο και αθόρυβο όπως είναι τώρα... Και ένας WD My Passport For Mac πιστεύω είναι μια καλή λύση επίσης....να πω την αλήθεια δε ξέρω τι να αποφασίσω...
tr3quart1sta Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Καλή φάση!Με γειές φίλε. Εγω δε ξέρω αν τελικά θα το επιχειρήσω γιατί με ξινίζει λίγο ο θόρυβος και οι δονήσεις που διαβάζω υπάρχουν σχεδόν σε όλους έστω και σε ελάχιστο βαθμό σε σχέση με το άψογο και αθόρυβο όπως είναι τώρα... Και ένας WD My Passport For Mac πιστεύω είναι μια καλή λύση επίσης....να πω την αλήθεια δε ξέρω τι να αποφασίσω... αν επαιρνα εξωτερικο (αν και εκανα τον προηγουμενο εσωτερικο εξωτερικο) θα επαιρνα απο αυτη τη κατηγορια: http://www.wdc.com/en/products/Products.asp?DriveID=783 προσοχη: σε πολλα καταστηματα κυκλοφορουν ακομα προηγουμενης γενιας studio...!!
mitsopanis Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Με το Studio κερδίζεις παραπάνω ταχύτητες ή πληρώνεις μόνο το firewire/οθόνη/πρόσθετο λογισμικό? FireWire 800 Serial Bus Transfer Rate (1394b) 800 Mb/s (Max) Πρακτικά τις πιάνει αυτές τις ταχύτητες?
tr3quart1sta Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Με το Studio κερδίζεις παραπάνω ταχύτητες ή πληρώνεις μόνο το firewire/οθόνη/πρόσθετο λογισμικό? FireWire 800 Serial Bus Transfer Rate (1394b) 800 Mb/s (Max) Πρακτικά τις πιάνει αυτές τις ταχύτητες? οταν το usb 2.0 πιανει θεωρητικα 480 εχεις αρκετη διαφορα ταχυτητας και αμα χρησιμοποιεις firewire γλιτωνεις και μια θυρα usb που εχει μονο 2 σκεψου αν αυτα για σενα αξιζουν τα 35 ευρω παραπανω και διαλεξε...
mitsopanis Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Καλή επιλογή ναι. Και όντως αξίζει το firewire αφου μου ελευθερώνει και ενα usb.
tr3quart1sta Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 νεα σειρα My Book Studio LX για mac http://www.wdc.com/en/products/Products.asp?DriveID=826
tr3quart1sta Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 νεο wd scorpio black με 500GB http://www.wdc.com/en/products/products.asp?driveid=854
Pollux Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Θα πέσει αγορά σε 10 μέρες.... Τότε θα πάω διακοπές και θα έχω όλο το χρόνο να το τεστάρω !
glamprou Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Ωραία μάλλον θα παω για τον WD Scorpio Black WD3200BJKT 320GB.Tον θεωρείται καλή επιλογή? Υπάρχει καμία αντιπρόταση? Για την εγκατασταση απλά τον αλλάζω σύμφωνα με τα βιντεάκια και τις οδηγίες και φορτώνω το cd με το MacOSX που έχω για να κάνω clean installation? Πάρα πολύ καλός τον δουλεύω ... είναι γρήγορος και κανένα πρόβλημα θερμοκρασίας . Ίσως λίγο παραπάνω θόρυβο αλλά ελάχιστο
alexjm Δημοσ. 28 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2010 Μπορεί κάποιος να μου προτείνει δίσκο για MB Pro 15-inch: 2.4GHz (april 2010) στις 7200rpm; Βρήκα αυτούς τους δύο, αλλά δεν είμαι και πολύ σίγουρος ποιόν και εάν πρέπει να διαλέξω έναν από αυτούς τους δύο. Hitachi 500GB TravelStar SATA-300 7200rpm 16MB Western Digital 320GB Scorpio Black 7200rpm 16MB S300 Ευχαριστώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.