Προς το περιεχόμενο

Κόψιμο και ράψιμο σε αρχεία AVI ;

novice21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κι εγώ αυτό νόμιζα ότι εννοούσες, αλλά μετά είδα αυτό:

Πάντως μου βγάζει κάτι data frame errors σε κάτι clipακια και δεν ολοκληρώνεται η διαδικασία, ενώ το virtualdub δεν καταλαβαίνει τίποτα.

...και σκέφτηκα ότι δε μπορείς να μιλάς για MPEG (άρα και για τον CutterMaran οδηγό), αφού το VirtualDub που χρησιμοποίησες στη συνέχεια χωρίς πρόβλημα δε μπορεί να κάνει μη απωλεστικό κόψιμο-ράψιμο σε MPEG. Άρα AVI, άρα εννοούσες το ενναλακτικό του VirtualDub, Avidemux, που επίσης ανέφερα.

OK, ας βάλω να παίξει το Communication Breakdown από Led Zeppelin τώρα. :lol:

Δημοσ.

doc1000,Φοβερη επεξηγηση,να εισαι καλα,οπως και ο parsifal. Κατεβασα το MediaInfo,αλλα ρε παιδια δεν καταλαβαινω την ορολογια,τοσο ασχετος ειμαι με το θεμα.Πρεπει να καθισω να ξεστραβωθω λιγο,μελετοντας τα πιο πανω κειμενα σας, και πειραματιζομενος.Να ειστε καλα.Ευχαριστω.

parsifal, η υπογραφη σου πολυ χρησιμη.

Δημοσ.
Κατεβασα το MediaInfo,αλλα ρε παιδια δεν καταλαβαινω την ορολογια,τοσο ασχετος ειμαι με το θεμα.

Δες στο [[Video playback σε περιβάλλον Windows]], παράγραφο 2-1: Μερικές βασικές έννοιες...

Δημοσ.

Χρησιμοτατο, εως πολυτιμο το LInk που αναφερεις,για εμενα τον ασχετο,και οχι μονο.Ελα ομως που θελει διαβασμα το ρημαδι,και εγω το βαρυεμαι το γαμ@@@νο.Πρεπει ομως να κατσω να ξεστραβωθω λιγο,για να μην σας ζαλιζω συνεχως με ερωτησεις, σε καθε δυσκολια επι του προκειμενου.

Ευχαριστω και παλι.

• 5 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παιδια γνωριζει καποιος με ποιο προγραμμα μπορω να ενωσω δυο, η τρια κλπ, αρχεια AVI, σε ενα μοναδικο αρχειο,ουτως ωστε να εξαλειψω τα parts????Ευχαριστω για τις τυχον απαντησεις.

Δημοσ.

Αν τα αρχεία έχουν ίδια χαρακτηριστικά (ανάλυση, fps κ.τ.λ.) χρησιμοποίησε το VirtualDub (free).

Δες τον οδηγό "ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΤΟ VIRTUALDUB", από εδώ.

Αν είναι ανόμοια μπορείς να χρησιμοποιήσεις το WinAvi Video Converter.

Δημοσ.

OK παιδια ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, ολους για τις απαντησεις.Γα@@@το μου,θελει διαβασμα,και το απεχθανομαι.Δεν εγινα πυρηνικος,για αυτον τον λογο.Χρειαζοταν πολυ διαβασμα.Απο οτι καταλαβα, πρεπει να στρωσω κ@@λο, και οχι ψαχνοντας με το ποντικι.Και παλι σας ευχαριστω.

Δημοσ.
Πρόγραμμα μισής χιλιάδας ευρώ για να κάνεις κόψιμο/ράψιμο AVI; Μήπως μας κάνεις πλάκα;

Oχι έχει κι άλλα εκτος απο αυτό.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...