parsifal Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 Με μπέρδεψες. Δεν έχω γράψει οδηγό για το Avidemux.
doc1000 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2008 Mε το Cuttermaran δοκιμασα να το κάνω parsifal, με βάση τον οδηγό σου στο signature.
parsifal Δημοσ. 8 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2008 Κι εγώ αυτό νόμιζα ότι εννοούσες, αλλά μετά είδα αυτό: Πάντως μου βγάζει κάτι data frame errors σε κάτι clipακια και δεν ολοκληρώνεται η διαδικασία, ενώ το virtualdub δεν καταλαβαίνει τίποτα. ...και σκέφτηκα ότι δε μπορείς να μιλάς για MPEG (άρα και για τον CutterMaran οδηγό), αφού το VirtualDub που χρησιμοποίησες στη συνέχεια χωρίς πρόβλημα δε μπορεί να κάνει μη απωλεστικό κόψιμο-ράψιμο σε MPEG. Άρα AVI, άρα εννοούσες το ενναλακτικό του VirtualDub, Avidemux, που επίσης ανέφερα. OK, ας βάλω να παίξει το Communication Breakdown από Led Zeppelin τώρα.
novice21 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 doc1000,Φοβερη επεξηγηση,να εισαι καλα,οπως και ο parsifal. Κατεβασα το MediaInfo,αλλα ρε παιδια δεν καταλαβαινω την ορολογια,τοσο ασχετος ειμαι με το θεμα.Πρεπει να καθισω να ξεστραβωθω λιγο,μελετοντας τα πιο πανω κειμενα σας, και πειραματιζομενος.Να ειστε καλα.Ευχαριστω. parsifal, η υπογραφη σου πολυ χρησιμη.
parsifal Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 Κατεβασα το MediaInfo,αλλα ρε παιδια δεν καταλαβαινω την ορολογια,τοσο ασχετος ειμαι με το θεμα. Δες στο [[Video playback σε περιβάλλον Windows]], παράγραφο 2-1: Μερικές βασικές έννοιες...
novice21 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 Χρησιμοτατο, εως πολυτιμο το LInk που αναφερεις,για εμενα τον ασχετο,και οχι μονο.Ελα ομως που θελει διαβασμα το ρημαδι,και εγω το βαρυεμαι το γαμ@@@νο.Πρεπει ομως να κατσω να ξεστραβωθω λιγο,για να μην σας ζαλιζω συνεχως με ερωτησεις, σε καθε δυσκολια επι του προκειμενου. Ευχαριστω και παλι.
michael92 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2008 Εγώ χρησιμοποιώ Adobe Premiere CS3 και Ulead Video Studio 11 πάντως.
novice21 Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Παιδια γνωριζει καποιος με ποιο προγραμμα μπορω να ενωσω δυο, η τρια κλπ, αρχεια AVI, σε ενα μοναδικο αρχειο,ουτως ωστε να εξαλειψω τα parts????Ευχαριστω για τις τυχον απαντησεις.
kastel Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Αν τα αρχεία έχουν ίδια χαρακτηριστικά (ανάλυση, fps κ.τ.λ.) χρησιμοποίησε το VirtualDub (free). Δες τον οδηγό "ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΤΟ VIRTUALDUB", από εδώ. Αν είναι ανόμοια μπορείς να χρησιμοποιήσεις το WinAvi Video Converter.
KnightRider Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Mπορείς με το Sony Vegas 8 Pro, μπορεί να είναι λίγο δυσκολο αλλά μετά θα είναι εύκολο και αν θες μπορω να σε βοηθήσω αν κάτι δεν μπορείς http://www.sonycreativesoftware.com/download/trials/vegaspro
parsifal Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Πρόγραμμα μισής χιλιάδας ευρώ για να κάνεις κόψιμο/ράψιμο AVI; Μήπως μας κάνεις πλάκα;
novice21 Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 OK παιδια ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, ολους για τις απαντησεις.Γα@@@το μου,θελει διαβασμα,και το απεχθανομαι.Δεν εγινα πυρηνικος,για αυτον τον λογο.Χρειαζοταν πολυ διαβασμα.Απο οτι καταλαβα, πρεπει να στρωσω κ@@λο, και οχι ψαχνοντας με το ποντικι.Και παλι σας ευχαριστω.
KnightRider Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Πρόγραμμα μισής χιλιάδας ευρώ για να κάνεις κόψιμο/ράψιμο AVI; Μήπως μας κάνεις πλάκα; Oχι έχει κι άλλα εκτος απο αυτό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.