M-81 Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 ...αλλα πως θα ξερω σιγουρα οτι δε θα μου τα πει λαθος τα χαρακτηριστικα ο πωλητης; Μην το παραγγειλω και μου το στειλουν με αλλα χαρακτηριστικα!! Πρόταση, πριν πας στο οποιοδήποτε κατάστημα:- Μπες στο MacBook @ apple.com (έχει μόνο τις αγγλικές εκδόσεις), όπου υπάρχει η τελευταία αναβαθμισμένη σειρά των MacBook (λίγο πιο γρήγορο επεξεργαστή, μεγαλύτερη μνήμη, κλπ.). - Μπες επίσης στο applestore.gr (aka. Rainbow) για να δεις κι εκεί ποια MacBook κυκλοφορούν (υπάρχουν τόσο οι αγγλικές, όσο και οι ελληνικές εκδόσεις) αλλά και τι τιμές έχουν (δεν συμπεριλαμβάνεται 19% Φ.Π.Α.). Άλλωστε η Rainbow είναι που προμηθεύει -και- το Πλαίσιο. Δες ποιο μοντέλο θέλεις και σημείωσε τα τεχνικά του χαρακτηριστικά. Αν μπορείς να τα εκτυπώσεις, ακόμη καλύτερα! Έχει έναν χρήσιμο συγκεντρωτικό πίνακα εδώ (μόνο αγγλικές εκδόσεις, όμως τα ίδια ισχύουν και για τις ελληνικές). Πήγαινε στο κατάστημα της αρεσκείας σου, δείξ'το και πες "Θέλω αυτό!". Εσύ θα έχεις τα σωστά χαρακτηριστικά, οπότε βάσει αυτού θα βρείτε άκρη και με τον πωλητή!
anvc Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Πρόταση, πριν πας στο οποιοδήποτε κατάστημα:- Μπες στο MacBook @ apple.com (έχει μόνο τις αγγλικές εκδόσεις), όπου υπάρχει η τελευταία αναβαθμισμένη σειρά των MacBook (λίγο πιο γρήγορο επεξεργαστή, μεγαλύτερη μνήμη, κλπ.). - Μπες επίσης στο applestore.gr (aka. Rainbow) για να δεις κι εκεί ποια MacBook κυκλοφορούν (υπάρχουν τόσο οι αγγλικές, όσο και οι ελληνικές εκδόσεις) αλλά και τι τιμές έχουν (δεν συμπεριλαμβάνεται 19% Φ.Π.Α.). Άλλωστε η Rainbow είναι που προμηθεύει -και- το Πλαίσιο. Ευχαριστω πολυ!!!! Δηλαδη για να καταλαβω... δεν υπαρχει περιπτωση να εχει το πλαισιο ΑΥΤΟ αλλα με αναβαθμισμενη ram στα 2gb ε; Τα μοντελα ειναι ΑΥΤΑ και διαλεγεις μονο απο αυτα... Βασικα θελω το πιο φθηνο macbook, με super drive! Ειναι ΑΥΤΟ, ετσι; Αρα μαλλον το συγκεκριμενο, ειναι αυτο που εχει το Πλαισιο, αλλα με το μονο λαθος χαρακτηριστικο, τη ram. Σωστα; Πολυ μπερδεμα....
M-81 Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Πολυ μπερδεμα....Καθόλου μπέρδεμα δεν είναι. Μιας και τα link του applestore.gr δεν λειτουργούν σωστά, ξεκινάμε από αυτό: Βασικα θελω το πιο φθηνο macbook, με super drive! Από την προηγούμενη σειρά MacBook (αλλά με 1GB μνήμη), το φθηνότερο όπως το θέλεις είναι το: 1) Από το applestore.gr: MacBook Intel Core 2 Duo 2.2GHz 120GB White Ελληνική έκδοση (Limited Stock): 925,00? + 19% ΦΠΑ Από την καινούργια σειρά MacBook (και με 2GB μνήμη), το φθηνότερο όπως το θέλεις είναι τα: 2) Από το applestore.gr: MacBook Intel Core 2 Duo 2.4GHz 160GB White Αγγλική έκδοση: 1.066,00? + 19% ΦΠΑ (Κωδικός: MB403LL/A) 3)α) Από το applestore.gr: MacBook Intel Core 2 Duo 2.4GHz 160GB White Ελληνική έκδοση: 1.066,00 + 19% ΦΠΑ, ή 3)β) Από το Πλαίσιο: MacBook Intel Core 2 Duo 2.4GHz 160GB White Ελληνική έκδοση: 1.269,00? (Κωδικός: MB403GR/A (GR)) Γενικά, να ξέρεις, όταν βγαίνει μια καινούργια σειρά MacBook, ουσιαστικά η προηγούμενη σταματάει, απλά περιμένουν να πουληθούν και τα τελευταία κομμάτια.
anvc Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 Τελεια, σ'ευχαριστω παρα πολυ!!! Θα προτιμησω την καινουρια σειρα και με την εκπτωση 10% που δικαιουμαι βγαινει περιπου στα 1150?. Καλα ειναι...
M-81 Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 Τελεια, σ'ευχαριστω παρα πολυ!!! Θα προτιμησω την καινουρια σειρα και με την εκπτωση 10% που δικαιουμαι βγαινει περιπου στα 1150�. Καλα ειναι... Μια χαρά! Άντε, και με γεια το...Μήλο!
d-l-sama Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 Θα προτιμησω την καινουρια σειρα και με την εκπτωση 10% που δικαιουμαι βγαινει περιπου στα 1150?. Καλα ειναι... Αυτό για την έκπτωση μπορείς να ενημερώσεις και εμάς για να ξέρουμε τι δικαιολογητικά χρειάζονται κτλ?Και εμείς θέλουμε να πάρουμε Mac και μια εκπτωσούλα σαν φοιτητές και εμείς δεν θα μας έπεφτε και άσχημα!Επίσης στην Ελλάδα ήρθαν επιτέλους οι καινούριοι Mac με τους Penryn επεξεργαστές?Ακόμα και στο e-shop που πήρα τηλ μου έκαναν σαν να το άκουγαν πρώτη φορά!Και κάτι ακόμα!Από που είναι καλύτερα να πάρω τον Mac μου!Από ένα κατάστημα της Rainbow ή από κανένα μεγάλο πολυκατάστημα στυλ e-shop,multirama κτλ!Πρώτο μου μηλαράκι και στην αρχή του thread με απογοητεύσατε λιγάκι!Σόρρυ για τις πολλές ερωτήσεις!
M-81 Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 ...Επίσης στην Ελλάδα ήρθαν επιτέλους οι καινούριοι Mac με τους Penryn επεξεργαστές?Στο site της Rainbow μπήκαν λίγες μέρες μετά την επίσημη ανακοίνωση/εμφάνιση στο apple.com. Πλέον πρέπει να κυκλοφορούν κανονικά και στην Ελλάδα (πάει ένας μήνας από τότε). ...Από που είναι καλύτερα να πάρω τον Mac μου!Από ένα κατάστημα της Rainbow ή από κανένα μεγάλο πολυκατάστημα στυλ e-shop,multirama κτλ!Από όποιο κατάστημα, που αναφέρεις, κι αν το πάρεις θα είναι το "ίδιο" όσον αφορά τις παρτίδες, μιας και η Rainbow είναι που προμηθεύει τα e-shop.gr, Multirama, Πλαίσιο κα.Από εκεί και πέρα παίζουν ρόλο κι άλλα πράγματα, όπως πχ. - Η Rainbow έχει διαθέσιμα Mac πιο εύκολα (μεγαλύτερο stock) από ότι τα συνεργαζόμενα καταστήματα της. Τουλάχιστον αυτό έγινε στη δική μου περίπτωση (αυτό που ήθελα το βρήκα ετοιμοπαράδοτο μόνο στη Rainbow). - Τα πολυκαστήματα/αλυσίδες καταστημάτων ίσως να προσφέρουν κι άλλους τρόπους πληρωμής (αυτό πρέπει να το ψάξεις, δεν γνωρίζω λεπτομέρειες σχετικά με φοιτητικές εκπτώσεις, δόσεις, κλπ.).
anvc Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 Αυτό για την έκπτωση μπορείς να ενημερώσεις και εμάς για να ξέρουμε τι δικαιολογητικά χρειάζονται κτλ?Και εμείς θέλουμε να πάρουμε Mac και μια εκπτωσούλα σαν φοιτητές και εμείς δεν θα μας έπεφτε και άσχημα! Μη νομιζεις οτι ξερω πολλα.. απο εδω εμαθα οτι δικαιουμαι εκπτωση. Μπες στο Εdustore για περισσοτερες πληροφοριες. Εγω ειχα βαλει τα στοιχεια μου καπου στο site και μου ηρθε mail για το τι πρεπει να κανω. Δηλαδη να παω σε ενα καταστημα Open24, με ΑΦΜ, ταυτοτητα και βεβαιωση απο τη σχολη οτι ειμαι φοιτητρια! Μετα σου στελνουν mail με τον προσωπικο κωδικο και απο κει και περα μπορεις να κανεις την αγορα σου. Απ'οτι εχω διαβασει, η εκπτωση ειναι 10%. EDIT: Σε συμβουλευω να κανεις την αγορα σου με την φοιτητικη εκπτωση... γιατι δε θα το βρεις πιο φθηνα πουθενα!
d-l-sama Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 Αυτό με το edustore το ξέρω αλλά από όσο είδα πρέπει να κάνω καινούριο λογαριασμό και η αγορά να γίνει μέσω πιστωτικής!Και εγώ δεν έχω πιστωτική και ούτε θέλω να βγάλω!Εκτός και άμα κάνω λάθος!
anvc Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 Αυτό με το edustore το ξέρω αλλά από όσο είδα πρέπει να κάνω καινούριο λογαριασμό και η αγορά να γίνει μέσω πιστωτικής!Και εγώ δεν έχω πιστωτική και ούτε θέλω να βγάλω!Εκτός και άμα κάνω λάθος! Δεν ισχυει αυτο που λες... στο e-mail που μου εστειλαν γραφει το εξης: Θα χρειαστεί να γνωρίζετε το ΑΦΜ και τη ΔΟΥ σας και να έχετε μαζί σας τα παρακάτω: 1. Αστυνομική ταυτότητα 2. Πιστωτική κάρτα στα προσωπικά σας στοιχεία (σε περίπτωση που επιθυμείτε να την χρησιμοποιήσετε για τις αγορές σας) 3. Πρωτότυπη Βεβαίωση από την Σχολή σας που να δηλώνει ότι για το τρέχον ακαδημαϊκό έτος (πρώτη εβδομάδα Οκτωβρίου-τελευταία εβδομάδα Σεπτεμβρίου) αποτελείτε ενεργό μέλος της σχολής
d-l-sama Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 MMM!Ακούγεται εξσιρετικά ενδιαφέρον!Και πόσο καιρό κάνει να εκδοθεί ο λογαριασμός!Δεν θα μου φανεί και πολυ φυσιολογικό να μου πεις ότι εκδίδεται αμέσως!Και άμα το παραγγείλω από εκεί θα μπορώ να έχω ευκολίες πληρωμής?Με δόσεις κτλ!Σόρρυ άμα κάνω πολλές ερωτήσεις αλλά ανυπομονώ να πάρω το Mac στα χέρια μου!Οπότε καταλαβαίνεις πόσο ψημμένος είμαι!
anvc Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 Σε καταλαβαινω... κι εγω ειμαι περιπου στην ιδια κατασταση! Δεν εκδιδεται αμεσως, στο e-mail που μου εστειλαν, γραφει οτι θα σου σταλθει παλι με mail ο κωδικος. Δε νομιζω να αργησουν. Οσο για τις ευκολιες πληρωμης, δε διαβασα κατι τετοιο. Αν θελεις θα σου πω περισσοτερες λεπτομερειες, αν μαθω, τη Δευτερα που θα παω στο Open24.
d-l-sama Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 Σε καταλαβαινω... κι εγω ειμαι περιπου στην ιδια κατασταση! Δεν εκδιδεται αμεσως, στο e-mail που μου εστειλαν, γραφει οτι θα σου σταλθει παλι με mail ο κωδικος. Δε νομιζω να αργησουν. Οσο για τις ευκολιες πληρωμης, δε διαβασα κατι τετοιο. Αν θελεις θα σου πω περισσοτερες λεπτομερειες, αν μαθω, τη Δευτερα που θα παω στο Open24. Thanks!Εννοείται πως θέλω να μου πείς!Το περιμένω πως και πως και μαλιστά όσο πιο γρήγορα γίνεται για να μην πέσει με την εξεταστική γιατί άμα πέσει κάτι μου λέει ότι άντε να περάσω ένα μάθημα από τα 7!Δεν θα μ'αρέσει καθόλου μετά!
George1981 Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 Δεν ξέρω αν έχω χάσει επισόδεια αλλά αυτό με την έκπτωση ισχύει μόνο για αγορά από την Rainbow ή μπορω να κάνω το ίδιο και για την systemgraph???
georgeadams Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Μόνο για αγορά από τη Rainbow. Η systemgraph είναι ανεξάρτητος εισαγωγέας Mac και δεν έχει σχέση με τη Rainbow.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.