Προς το περιεχόμενο

F.E.A.R. 2: Project Origin

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εμένα πάντως μ' αρέσει πολύ το grain effect.Σε όλα τα παιχνίδια.Είμαι περίεργος; :rolleyes:

Τούτο δω δεν έχει πάρει και τις καλύτερες κριτικές είδα ε;

• Απαντ. 292
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Καλησπερα ! Ρε μαγκες υπαρχει ελληνικος server η κανα ελληνικο teamspeak να μπαινουμε να παιζουμε να μιλαμε κιολας να εχει χαβαλε εαν υπαρχει server η ts πειτε μου ευχαριστω !!!

Δημοσ.

οσο το προχωραω τοσο πιο πολυ μαρεσει.. ναι οκ στα γραφικα το περιμενα ΠΟΛΥ ΑΝΩΤΕΡΟ αλλα ενταξει.. απο gameplay τα παει πολυ καλα οποτε του'δωσα ευκαιρια!

υπαρχουν φημες για patch η το περιμενουμε οπου ναναι?

Δημοσ.

το εβγαλα το grain επιτελους .thanks john .τωρα πραγματικα παιζεις φυσιολογικα το παιχνιδι και χαιρεσε και το 1900χ1200 με 4ΑΑ και 16ΑF.και μιλαμε παει σφαίρα .

Δημοσ.

Τελικά νομίζω ότι το αδίκησα το game. Το έχω προχωρήσει αρκετά και νομίζω ότι σε gameplay και στην ατμόσφαιρα είναι πολύ ανώτερο από τον πρώτο τίτλο. Πιο κλειστοφοβικό το κλίμα και δεν υπάρχει αυτό το καθορισμένο μοτίβο. Ασέ που και οι περιοχές του είναι πιο αρωστημένες και με πιο πολύ αίμα.

Και το κινηματογραφικό εφέ που υπάρχει του δίνει άλλη αίσθηση. Πιστεύω και η συνέχεια να το ίδιο καλή...

Δημοσ.

μολις το τελειωσα.. καλο παιχνιδακι αλλα ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΜΕ ΤΠΤ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΕ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ .. επισης ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΟ.. καλο παιχνιδακι οπως ειπα αλλα δεν αξιζε τοση φασαρια

Δημοσ.

εχω ενα προβλημα με το fear 2 οταν παω να το τρεξω..Λιγο πριν τα εισαγωγικα μου βγαζει το μηνυμα "Sound acceleration error" και δεν εχει ηχο το game..Μηπως ξερει κανεις πως να το διορθωσω?

Δημοσ.

καποιο προβλημα ειναι με το αρχειο X3DAudio1_5.dll ..

κανε τα εξης :

1]πηγαινε στον φακελο που εχεις κανει install το παιχνιδι ...\F.E.A.R. 2\Support\DirectX9 , και εκτελεσε το direct X setup

ή

2] πηγαινε εδω ή εδω, κατεβασε το X3DAudio1_5.dll , βαλτο στο C:\windows\system folder και εισαι οκ

ριξε και μια ματια εδω

Δημοσ.

Οσο προχωράω το game τόσο πιο πολύ το γουστάρω. Καταρχήν νομίζω ότι το πρώτο μέρος το ξεπερνάει σε όλα τα επίπεδα εκτός από αυτό των γραφικών αν και σε μερικά σημεία και εκεί έχει γίνει πολύ καλή δουλειά. Δεν έχει αυτήν την κυρίλα στα γραφικά που υπήρχε στο πρώτο μέρος και γιαυτό αδικείται.

Μου αρέσει αρκετά που έχει δανειστεί σαν game και στοιχεία από άλλα παιχνίδια όπως από το hellgate με τους εξωτερικούς χώρου τελείως κατεστραμένους η με το σχολείο με τα μεταφυσικά φαινόμενα.

Τέλος υπάρχει το στοιχείο της έκπληξης σε κάθε βήμα που θα κάνεις και αυτό το κάνει να ξεχωρίζει αρκετά απο τον σωρό των υπόλοιπων fps

Δημοσ.

Φίλε fullon σε ευχαριστώ για την βοήθεια αλλά και πάλι έχω πρόβλημα μου εμφανίζει το εξής μήνυμα:'' Please refer to the readme.txt for instructions on setting up the sound hardware on your computer'' .Να κάνω αναβάθμιση στο driver της κάρτας ήχου?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...