Adavis Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 Ενα ακομα πολυ καλο συγκροτημα ειναι και το Κακο Συναπατημα, αν τυχει ποτε και δειτε κανενα live Θεσσαλονικη, γιατι εκει δραστηροποιουνται, θα μεινετε ικανοποιημενοι απο την ποιοτητα της μουσικης και το κεφι που βγαζουν.
guido Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 Από αγγλόφωνη, η οποία με έθελγε ανέκαθεν περισσότερο (συμφωνώ δε με τις καθολικότερες αναφορές τύπου Raining Pleasure, Closer, Film κα): Night On Earth, Vello Leaf, Moniκa, S.Ink, Decadence, Dani Joss, Spyweirdos, Parallel Worlds, Biomass, Blue Birds Refuse To Fly, The Ophelia's Garden, Abbie Gale, Dead Eyes of Youth, Interstellar Overdrive, Absent Without Leave, Small Hours Society, Madame, Good Luck Mr. Gorsky, 2L8, Χρήστος Γαλανόπουλος, Marsheaux, Coti K. μεταξύ αρκετών άλλων. φοβερές οι marsheaux .απορώ πως τις ξέχασα,ειδικά αυτό το καιρό
blueviper Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 Εξ όσων ανέφερα (κι εκτιμώ ιδιαίτερα), τρέφω μια ανεξήγητη προτίμηση στους Dead Eyes Of Youth. Τσεκάρετέ τους. Αυτή η υπνωτική τραγουδοποιία που υπηρετούν, λειτουργεί ως αισθητικό ναρκωτικό στη συνείδησή μου. Ρίξτε μια ματιά στην προσωπική τους σελίδα (αναφέρεται στο MySpace) και στα δείγματα που παρέχουν.
kidask Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 To agka8i : terminal curve.. χμμμμ, καλή υπενθύμιση... Πάνω στο σχόλιο του Insomniak, θεωρώ ότι η όλα αυτά τα θέματα έχουν να κάνουν με το πόσο επαγγελματικές είναι οι παραγωγές και στο πόσο έξω από την Ελλάδα μπορούν να απευθυνθούν. Και γι'αυτό βλέπεις ότι τα πιο γνωστά από τα συγκροτήματα έχουν και καλύτερες επιδόσεις σε αυτούς τους τομείς. Απλά νομίζω ότι εάν κάποιες από αυτές τις μπάντες δεν είχαν το .gr στο τέλος του URL τους, μπορεί να τους πρόσεχαν και περισσότεροι εντός και εκτός Ελλάδος. Και μιας και ξεκινήσαμε με τα ελληνόφωνα : "ΣΤΕΡΕΟ ΝΟΒΑ"!!!!
FilipposMD Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 Και οι Earthbound είναι αξιόλογο συγκρότημα, νομίζω δεν τους έχουμε αναφέρει μέχρι τώρα.
kidask Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 Earthbound βεβαια! Κάτι σαν Supergroup για τα ελληνικά δεδομένα αφού είναι μέλη (πρώην και νυν) από Last Drive, Honeydive-Engine, Rockin Bones, Spacecake...
Freddie Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 θα συμφωνήσω πάντως και εγώ λέγοντας πως Raining Pleasure και Film αποτελούν με διαφορά τις εξαιρέσεις. Μαζί και μέχρι ένα σημείο οι Closer.
I_Choose_Noise Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 oi agapimenoi mou einai Common Sense, Astyplaz, ( nomizo oti den anafer8ikan ) Monitor, ( nomizo oti den anafer8ikan ) k i Monika einai endiaferousa genika, uparxoun ametrita ellinika group kurios rock omos , alla enta3ei, p.x. Fadeout, Cyanna ( pio sugxronos ixos )
sotoserres Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Επειδή νομίζω ότι στην Ελλάδα έχουμε μερικά group που στο είδος τους στέκονται άνετα παγκοσμίως, παραθέτω εδώ μερικά που ξεχωρίζω, ξεκινώντας από το απόλυτο κόλλημά μου, συνεχίζοντας με παλαιότερα και τελειώνοντας με τα νέα υποσχόμενα . Περιμένω εμπλουτισμό της λίστας : -Nightstalker (Stoner πριν εφευρεθεί!) -The Last Drive (Η μεγαλύτερη πραγματικά alternative ελληνική μπάντα) -Honeydive (Κάτι σαν παιδί των Last Drive) -The Sound Explosion (Από τα καλύτερα garage groups στην Ευρώπη) -Bokomolech (Απίστευτα Live) -Deus X Macina (Επίσης!) -Make Believe -Common Sense (Pop υψηλού επιπέδου) -Closer (Αν ήταν στην Αγγλία θα ήταν πρωτοσέλιδο στο NME καιρό τώρα) -Εν Πλώ (Πειραματικοί και σκοτινοί) ΝΕΟΙ ΚΑΙ ΩΡΑΙΟΙ : -Cube -Sugah Galore -Liquidust -Poem Σίγουρα μου διαφεύγουν πολλά, αλλά γι'αυτό είναι τα Forum... pou mporw na brw tragoudia tous???
insomniaK Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 στο myspace μπορείς να κοιτάξεις για κάποια ενδεικτικά κομμάτια.
potis1980 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 πώς σας φάνηκε; εγώ είμαι τρελός μαζί τους και το θεωρώ το πιο δύσκολο και απαιτητικό άλμπουμ τους, με σαφώς πιο σκληρό ήχο και εξαιρετικούς στίχους. εσείς;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.