Προς το περιεχόμενο

Forthnet - 2play

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Οκ αρα δεν χρειαζομαι το δευτερο φιλτρο.Χιλια Ευχαριστω φιλε RockSoundStudio.Θα ενημερωσω σχετικως οταν γινει η συνδεση (ελπιζω) την Τεταρτη οπως λενε στη Forthnet.Φιλε Τhesh αυτο που λες ειναι σιγουρα παντως εχω ενα φιλτρο που μου εδωσε η forthnet αν το βαλω πειραζει?Για να ειμαστε σιγουροι....

• Super Moderators
Δημοσ.

αν είναι ακριβώς όπως τα σχεδίασες ναι δεν χρειάζεται φίλτρο παρά μόνο το splitter...

αλλά για κάποιο λόγο νομίζω ότι δεν είναι έτσι όπως το σχεδίασες και πως δεν θα χρειαστείς το splitter παρά μόνο 1 φίλτρο στο κάθε τηλέφωνο...

(δλδ στο σχέδιο πιο πάνω τι θα κάνεις? θα κόψεις την γραμμή και θα παρεμβάλεις το splitter στο τοίχο και μετα θα συνεχίσει η γραμμή στο υπόλοιπο σπίτι? :o)

Δημοσ.
Οκ αρα δεν χρειαζομαι το δευτερο φιλτρο.Χιλια Ευχαριστω φιλε RockSoundStudio.Θα ενημερωσω σχετικως οταν γινει η συνδεση (ελπιζω) την Τεταρτη οπως λενε στη Forthnet.Φιλε Τhesh αυτο που λες ειναι σιγουρα παντως εχω ενα φιλτρο που μου εδωσε η forthnet αν το βαλω πειραζει?Για να ειμαστε σιγουροι....

Κανένα πρόβλημα. Στη διάθεσή σου.

Αυτό που λέει ο tresh, όπως σου εξήγησα σε προηγούμενο μύνημα ισχύει, αλλά ΚΑΙ το φίλτρο έχει σώσει κόσμο σε διάφορες παράξενες καταστάσεις.

Δημοσ.
Φίλε azio περιστέρι μένω και εγώ..και εγω είχα πρόβλημα με το τηλέφωνο και συνεπώς και με το ιντερνετ..μένω σύνορα με ιλιον αν ξέρεις.μπορείτε να μου προτείνετε ενα αξιόπιστο μόντεμ? εχω το crypto f 360 και είναι επιεικώς άθλιο..ευχαριστώ..

Για pstn και broanband 24 συνιστώ ανεπιφύλακτα D-Link G624 έχω αλλάξει 5 για να καταλήξω σε αυτό.

Δημοσ.
Παιδιά καλησπέρα εχώ και εγώ ένα πρόβλημα με την Forthnet,περίπου ένα 1.5 μήνα,οι ταχύτητες που κατεβάζω είναι απαράδεκτες επίσης πάρα πολλές διακοπές τις σύνδεσης,με 24αρα υποτίθεται σύνδεση!!! κατεβάζω ένα αρχείο από 30kb/s εώς 80kb/s,τούς πήρα τηλέφωνο,μετά από πολλές προσπάθειες,και μου είπαν ότι δεν φταίμε εμείς αλλά ο υπολογιστής,οτί και καλά είναι αργός.οτί έχει υιούς και τέτοια,εντάξει δεν είναι και από τούς γρήγορους(3.2GHZ ΕΠΞ. 512ΜΒ RAM ) και ρούτερ το Crypto F360,δεν ξέρω εάν παίζει ρόλο η δύναμη του υπολογιστή στην ταχύτητα του Internet,άμα ξέρεται τίποτα πές τε μου,Ευχαριστώ για την οποιοδήποτε βοήθεια μου δώσεται....

Το πρόβλημα δεν είναι μόνο δικό σου. Από ότι βλέπω το έχουν πολλοί. Αργές ταχύτητες και αποσυνδέσεις. Εμένα μου είπαν ότι έχει βραχυκύκλωμα η γραμμή του ΟΤΕ, φτιάχτηκε υποτίθεται η γραμμή αλλά τα ίδια παντελάκη μου. Εγώ ανά 3 ημέρες παίρνω τηλέφωνο στην τεχνική υποστήριξη. Σαββάτο απόγευμα αποσύνδεση, Κυριακή μεσημέρι αργή ταχύτητα. Μπορεί να κατεβάσω με 1ΜΒ και ξαφνικά 30ΚΒ. Άστα βράστα. Όσο για το royter D-Link G624 ανεπιφύλακτα έχω αλλάξει 5 (γιατί μου έλεγαν για το royter) και είναι το πιο σταθερό. Όσο για το αν φταίει ο Υπολογιστής σου λέω ότι μέχρι και τη σύνδεση με το 2play είχα υπολογιστή χαρχάλα από το 1999 και πρόβλημα ουδέν. Φίλε μου έχω δοκιμάσει τα πάντα από σύνδεση με τη γραμμή, σπλιτεράκια, ρουτεράκια, ρυθμίσεις μέχρι και φορμάτ αλλά τίποτα. Καλώς ήρθες στον κόσμο της ευρυζωνικότητας.:-D

Δημοσ.
αν είναι ακριβώς όπως τα σχεδίασες ναι δεν χρειάζεται φίλτρο παρά μόνο το splitter...

αλλά για κάποιο λόγο νομίζω ότι δεν είναι έτσι όπως το σχεδίασες και πως δεν θα χρειαστείς το splitter παρά μόνο 1 φίλτρο στο κάθε τηλέφωνο...

(δλδ στο σχέδιο πιο πάνω τι θα κάνεις? θα κόψεις την γραμμή και θα παρεμβάλεις το splitter στο τοίχο και μετα θα συνεχίσει η γραμμή στο υπόλοιπο σπίτι? :o)

Φιλε το σχεδιο ειναι ακριβως ετσι μαλλον θα το κοψω γιατι δεν βλεπω αλλο τροπο (πατεντες δηλαδη εκτος κι αμα προτεινετε καποιο αλλο τροπο)θα βαλω σπλιττερ και απο την μια θα συνεχιζει η μια εξοδος για τα δυο τηλεφωνα στη σειρα και η αλλη εξοδος θα παει στο δωματιο μου για το adsl το οποιο παρεπιπτωντος ειναι στην αλλη μερια του σπιτιου οποτε θα γεμισω ολο το σπιτι καλωδια.Α να ρωτησω και κατι αλλο το καλωδιο τηλεφωνου που μου δωσανε ειναι κοντο εχω ενα μακρυ αλλα αποτι ειδα εχει 4 καλωδια μεσα του ενω αυτο που πηρα με το ρουτερ εχει 2 καλωδια πειραζει η να παρω ενα καινουργιο.

Δημοσ.
Φιλε το σχεδιο ειναι ακριβως ετσι μαλλον θα το κοψω γιατι δεν βλεπω αλλο τροπο (πατεντες δηλαδη εκτος κι αμα προτεινετε καποιο αλλο τροπο)θα βαλω σπλιττερ και απο την μια θα συνεχιζει η μια εξοδος για τα δυο τηλεφωνα στη σειρα και η αλλη εξοδος θα παει στο δωματιο μου για το adsl το οποιο παρεπιπτωντος ειναι στην αλλη μερια του σπιτιου οποτε θα γεμισω ολο το σπιτι καλωδια.Α να ρωτησω και κατι αλλο το καλωδιο τηλεφωνου που μου δωσανε ειναι κοντο εχω ενα μακρυ αλλα αποτι ειδα εχει 4 καλωδια μεσα του ενω αυτο που πηρα με το ρουτερ εχει 2 καλωδια πειραζει η να παρω ενα καινουργιο.

Τελικά ποιό σχέδιο ισχύει ?

Στην περίπτωση που λέει ο tresh, δεν βάζεις πουθενά splitter, απλά φίλτρο πριν από κάθε

τηλεφωνική συσκευή.

Κάνεις τα test που λέγαμε, ξεκινώντας χωρίς καμία τηλεφωνική συσκευή συνδεδεμένη.

Δημοσ.

Αυτο που θελω να εξηγησω ειναι οτι εχω ΜΙΑ γραμμη που περναει σε ολο το σπιτι και εχει πριζες σε καθε δωματιο αυτη την στιγμη ειναι συνδεδεμενα 2 τηλεφωνα και ρωταω εγω τωρα στην αρχη της γραμμης πριν αρχισουν τα τηλεφωνα κοβω την γραμμη και βαζω σπλιττερ απο το οποιο συνεχιζει το καλωδιο που ειναι συνδεδεμενα ολα τα τηλεφωνα και απο την αλλη εξοδο τραβαω ενα νεο καλωδιο μεχρι το ρουτερ.Ετσι δεν πρεπει να γινει?

• Super Moderators
Δημοσ.

σε όλα τα σπίτια (σχεδόν :P ) έτσι είναι ρε Sadamiraq...βάζεις όπου θες το router μόνο του χωρίς φίλτρο/splitter και στις μπρίζες που έχεις τα τηλέφωνο βάζεις φίλτράκια...splitter χρησιμοποιείς σε περίπτωση που θες να βάλεις στην ίδια μπρίζα τηλέφωνο και router...

δεν είναι τερματικό σαν το netmod το router και προφανώς δεν χρειάζεται να κάνεις αυτό που λες...

έκανες τα εύκολα δύσκολα :P

Δημοσ.

Ρε μαγκες τα εχω ψιλοπαιξει ενα τελευταιο σχεδιο ειναι σωστο?adsltd2.jpg"]adsltd2.jpg[/url]

Αμα δεν ειναι και ετσι περιμενω να μπει το ιντερνετ και να κανω παντεντες μεχρι να δουλεψει.:-)

• Super Moderators
Δημοσ.

όπως τα έγραψα πιο πάνω man...ειλικρινά δεν μπορώ να τα γράψω πιο απλά...

Δημοσ.
Ρε μαγκες τα εχω ψιλοπαιξει ενα τελευταιο σχεδιο ειναι σωστο?adsltd2.jpg"]adsltd2.jpg[/url]

Αμα δεν ειναι και ετσι περιμενω να μπει το ιντερνετ και να κανω παντεντες μεχρι να δουλεψει.:-)

ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΣΟΥ !

Μας έχεις μπερδέψει :lol:

Με λίγα λόγια :

a. Ή έχεις μία κεντρική μπρίζα και κάνεις διανομή μέσω splitter ή

b. Έχεις εντοιχισμένη καλωδίωση και βάζεις απλώς φίλτρα πριν από καθε συσκευή τηλεφώνου

Δημοσ.

παιδια καλησπερα. μενω περιστερι και απο κυριακη απογευμα μεχρι και τωρα δεν εχω ιντερνετ καθολου. κανονικα τηλ αλλα το λαμπακι του ρουτερ(lynskis wag200g) αναμμενο μονιμα κοκκινο. εχω παρει 4 φορες τηλ. τη μια μου λεγανε το ενα τη μια το αλλο με αποτελεσμα να αλλαξω μπριζα να αλλαξω ρουτερ σπλιτερ και οτι αλλο εχει σχεση με την συνδεσμολογια αλλα και παλι τπτ. τωρα μου λενε η γραμμη καθαρη αλλα και παλι δεν εχω ιντερνετ και θα δουνε αυριο τι μπορουν να κανουν. απλα πιστευω πως με κοροιδευουν διοτι το τηλ λειτουργει κανονικα αλλα δεν εχω ιντερνετ. αν και αυριο δεν φτιαχτει σκεφτομαι να παω απο εκει και οτι γινει. εσεις τι προτεινεται? καποια λυση να φτιαξει αυτο τι να κανω μηπως μπορει να το φτιαξω αν ξερει κανεις θα με βοηθησει σας ευχαριστω.

• Super Moderators
Δημοσ.

RockSoundSturio η 2η περίπτωση είναι :-)

Bakxos υπομονή λογικά πρόβλημα της Forthnet είναι και όχι κάτι δικό σου

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...