Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 07/04/2008 Ενεργοποίηση υπηρεσίας 04/04/2008 Αποστολή εξοπλισμού από τη Forthnet. O εξοπλισμός αποστέλλεται με courier 03/04/2008 Επιτυχής καταχώρηση αίτησης από ΟΤΕ 30/03/2008 Παραλαβή και καταχώρηση της αίτησης από Forthnet 30/03/2008 Αποστολή αίτησης προς ΟΤΕ 30/03/2008 Ολοκλήρωση δέσμευσης καλωδίωσης (βρόχου) στον ΟΤΕ Μου ενεργοποιηθηκε στα 24 mbit αλλα μου πιανει στα 15 mbit μερικες φορες δεν μπορω να κανω download με την ταχυτητα των 15 πως γινεται να πιασει . download manager...από εκεί και πέρα πρέπει να στέλνουν και γρήγορα...αλλίως ότι και γραμμή να έχεις πάλι θα σέρνεσαι
Delpiero10 Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 και τη να της πω προβλημα με ταχυτητα? Ναι θα πάρεις και θα πεις ότι έχεις πρόβλημα με την ταχύτητα. Το έχω κάνει άπειρες φορές σε διαβεβαιώ. Βασικά θα σου κάνουν κάποιες ρυθμίσεις αλλά μην περιμένεις και πολλά. Έγώ τρέχω το πολύ σε 1ΜΒ αντί για τρελές ταχύτητες. Αλλά από τα 1- 5 ΚΒ που έτρεχα στην αρχή τώρα νομίζω ότι είναι πύραυλος. Τους πηρα λοιπον τηλεφωνο και μου ειπαν οτι η γραμμη μου ειναι δυνατη και του λεω ειναι δεν ειναι την ταχυτητα δν την πιανω ασχετα αν εχω κλειδωσει υψηλα, και μου λει οτι ειμαι καινουριος και οτι καθε μερα κανουν updates ωστε να βελτιονωνται οι γραμμες και γιαυτο το λογο δν ειναι σταθερες οι γραμμες. και του λεω καλα αλλα αμα δεν δω διαφορες θα σαε ξαναπαρω.γιατι μου φαινεται οτι δεν θα κανουν τιποτα?η απλα μου φαινεται?
Stathiss19 Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 Φίλε azio περιστέρι μένω και εγώ..και εγω είχα πρόβλημα με το τηλέφωνο και συνεπώς και με το ιντερνετ..μένω σύνορα με ιλιον αν ξέρεις.μπορείτε να μου προτείνετε ενα αξιόπιστο μόντεμ? εχω το crypto f 360 και είναι επιεικώς άθλιο..ευχαριστώ..
soiramk Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 Υπάρχει κάποιος/α χωρίς τηλ σήμερα στην Αγ. Παρασκευή? Internet έχω κανονικά.
Sadamiraq Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Γεια σας επειδη την αλλη βδομαδα βαζω ιντερνετ δεν ξερω που πρεπει να βαλω φιτρα και που σπλιτερ αν ξερει καποιος ας μου πει αυτη ειναι η γραμμη που εχω σπιτι
svatsM3 Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 Παιδιά καλησπέρα εχώ και εγώ ένα πρόβλημα με την Forthnet,περίπου ένα 1.5 μήνα,οι ταχύτητες που κατεβάζω είναι απαράδεκτες επίσης πάρα πολλές διακοπές τις σύνδεσης,με 24αρα υποτίθεται σύνδεση!!! κατεβάζω ένα αρχείο από 30kb/s εώς 80kb/s,τούς πήρα τηλέφωνο,μετά από πολλές προσπάθειες,και μου είπαν ότι δεν φταίμε εμείς αλλά ο υπολογιστής,οτί και καλά είναι αργός.οτί έχει υιούς και τέτοια,εντάξει δεν είναι και από τούς γρήγορους(3.2GHZ ΕΠΞ. 512ΜΒ RAM ) και ρούτερ το Crypto F360,δεν ξέρω εάν παίζει ρόλο η δύναμη του υπολογιστή στην ταχύτητα του Internet,άμα ξέρεται τίποτα πές τε μου,Ευχαριστώ για την οποιοδήποτε βοήθεια μου δώσεται....
Sadamiraq Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 http://img301.imageshack.us/my.php?image=57448586xr1.jpg Που πρεπει να βαλω φιλτρα και που αdsl splitter αν ξερει ας απαντησει καποιος παρακαλω,ευχαριστω.
RockSoundStudio Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 Παιδιά καλησπέρα εχώ και εγώ ένα πρόβλημα με την Forthnet,περίπου ένα 1.5 μήνα,οι ταχύτητες που κατεβάζω είναι απαράδεκτες επίσης πάρα πολλές διακοπές τις σύνδεσης,με 24αρα υποτίθεται σύνδεση!!! κατεβάζω ένα αρχείο από 30kb/s εώς 80kb/s,τούς πήρα τηλέφωνο,μετά από πολλές προσπάθειες,και μου είπαν ότι δεν φταίμε εμείς αλλά ο υπολογιστής,οτί και καλά είναι αργός.οτί έχει υιούς και τέτοια,εντάξει δεν είναι και από τούς γρήγορους(3.2GHZ ΕΠΞ. 512ΜΒ RAM ) και ρούτερ το Crypto F360,δεν ξέρω εάν παίζει ρόλο η δύναμη του υπολογιστή στην ταχύτητα του Internet,άμα ξέρεται τίποτα πές τε μου,Ευχαριστώ για την οποιοδήποτε βοήθεια μου δώσεται.... Πρώτα πρέπει να μας πεις σε ποιά ταχύτητα κλειδώνεις, σε ποιά απόσταση είσαι από τον οτε, τι attenuation έχεις, αν κατεβάζεις με download manager και από που....
RockSoundStudio Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 http://img301.imageshack.us/my.php?image=57448586xr1.jpg Που πρεπει να βαλω φιλτρα και που αdsl splitter αν ξερει ας απαντησει καποιος παρακαλω,ευχαριστω. Το σχέδιό σου δυστυχώς δεν το κατάλαβα, Splitter από την γραμμή του οτε και την στέλνεις α) στο τηλ και β) στο router. Φίλτρα υποθετικά δεν βάζεις αν έχεις splitter, αλλά έχει σώσει κάποιους σε ορισμένες περιπτώσεις και σίγουρα δεν ενοχλεί, πάντα πριν από το τηλέφωνο και με την σωστή φορά !!!
Sadamiraq Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 Φιλε εχω μια γραμμη που περναει σε ολο το σπιτι αν καταλαβα καλα μου λες οτι απο την γραμμη του οτε πριν απο οποιοδηποτε τηλ βαζω το σπλιττερ και απο την μια συνεχιζει η γραμμη και απο την αλλη εξοδο του σπλιττερ τραβαω καινουργια γραμμη μονο για ρουτερ σωστα?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 σε κάθε μπρίζα που έχει τηλέφωνο βάζεις ένα φίλτρο... προφανώς στην μπρίζα που είναι το router το αφήνεις χωρίς...
RockSoundStudio Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 Φιλε εχω μια γραμμη που περναει σε ολο το σπιτι αν καταλαβα καλα μου λες οτι απο την γραμμη του οτε πριν απο οποιοδηποτε τηλ βαζω το σπλιττερ και απο την μια συνεχιζει η γραμμη και απο την αλλη εξοδο του σπλιττερ τραβαω καινουργια γραμμη μονο για ρουτερ σωστα? Ακριβώς. Αν κοιτάξεις πάνω στο splitter στα λέει. Έχει μια τρύπα line όπου μπαίνει το σήμα της γραμμής και κάνει split σε 2 εξόδους. Η μια λέει modem/router και η άλλη phone. Καλό θα ήταν, πριν συνδέσεις την συσκευή του τηλεφώνου σου, να δεις πόσο πόσο attenuation έχεις στα στοιχεία της γραμμής σου και να τα συγκρίνεις μόλις συνδέσεις την συσκευή.
svatsM3 Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 Εχω κατεβάσει το Free Download manager,πολύ καλό,αλλά δώστε μου κάποιες περαιτέρω πληροφορίες για το πώς δουλεύει....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Sadamiraq Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 Ακριβώς.Αν κοιτάξεις πάνω στο splitter στα λέει. Έχει μια τρύπα line όπου μπαίνει το σήμα της γραμμής και κάνει split σε 2 εξόδους. Η μια λέει modem/router και η άλλη phone. Καλό θα ήταν, πριν συνδέσεις την συσκευή του τηλεφώνου σου, να δεις πόσο πόσο attenuation έχεις στα στοιχεία της γραμμής σου και να τα συγκρίνεις μόλις συνδέσεις την συσκευή. Δηλαδη πρεπει να τραβηξω ενα δευτερο καλωδιο στην αρχη της γραμμης απο το σπλιττετ που θα ειναι μονο για το ρουτερ ε?Για κοιτα στο σχεδιο πιστευω να καταλαβεις ετσι πρεπει να γινει ολη η δικτυοση?"][/url] Για το αttenuation που λες εννοεις να βγαλω ολες τις συσκευες τηλεφωνου για δω ποσα πιανω?Ευχαριστω
RockSoundStudio Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 Δηλαδη πρεπει να τραβηξω ενα δευτερο καλωδιο στην αρχη της γραμμης απο το σπλιττετ που θα ειναι μονο για το ρουτερ ε?Για κοιτα στο σχεδιο πιστευω να καταλαβεις ετσι πρεπει να γινει ολη η δικτυοση? Για το αttenuation που λες εννοεις να βγαλω ολες τις συσκευες τηλεφωνου για δω ποσα πιανω?Ευχαριστω Το σχέδιο είναι σωστό. Το μόνο που δεν χρειάζεται, είναι το 2ο φίλτρο, αφού σύμφωνα με το σχέδιό σου, τα τηλέφωνα είναι σε σειρά, οπότε έχει ήδη "φιλτραριστεί" το σήμα. Attenuation: a. Θα συνδέσεις το router κατ'ευθείαν στην πρίζα του οτε και θα σημειώσεις τι τιμή σου δίνει το attenuation. b. Θα παρεμβάλεις το splitter (όπως δείχνεις στο σχέδιό σου) χωρίς ακόμα να συνδέσεις την γραμμή που πηγαίνει στα τηλέφωνα και θα συγκρίνεις την τιμή των attenuation. c Θα συνδέσεις και τα τηλέφωνα και θα συγκρίνεις την τιμή των attenuation και πάλι. Αν από το a εως το c η τιμή του attenuation αλλάξει πάνω από +1 τότε ξανασυζητάμε. Αν όχι και δεν έχεις αποσυνδέσεις και έχεις κλειδώσει σε μια λογική ταχύτητα, σύμφωνα πάντα με την απόστασή σου από το dslam τότα όλα είναι καλά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.