kastel Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2006 Το PGC edit κάνει τα divx -> DVD? Δεν είπα οτι με το PGCEdit κάνω μετατροπή (δεν είναι αυτή η δουλειά του) αλλά το κάψιμο του DVD.
GRECTORAS Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 κάνω μετατροπή σε dvd με το convertxto αλλά όχι και burn σε dvd γιατί θέλω να κάνω chapters με το TMPEGEnc DVD Author.ο dvd φάκελος που δημιουργείται(video ts k audio ts)έχει subs.μετά την επεξεργασία όμως με το TMPEGEnc DVD Author οι υπότιτλοι κάνουν φτερά.αποτέλεσμα?ένα dvd με menu(που δεν είχα με το convertxtodvd)αλλά χωρίς subs(που έχω με το convertxto)δλδ και τα 2(μενου+υπότιτλοι) με τα 2 αυτά προγράμματα δεν παίζουν?μήπως κάνω κάποιο λάθος(χλωμό)
kastel Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 κάνω μετατροπή σε dvd με το convertxto αλλά όχι και burn σε dvd γιατί θέλω να κάνω chapters με το TMPEGEnc DVD Author.ο dvd φάκελος που δημιουργείται(video ts k audio ts)έχει subs.μετά την επεξεργασία όμως με το TMPEGEnc DVD Author οι υπότιτλοι κάνουν φτερά.αποτέλεσμα?ένα dvd με menu(που δεν είχα με το convertxtodvd)αλλά χωρίς subs(που έχω με το convertxto)δλδ και τα 2(μενου+υπότιτλοι) με τα 2 αυτά προγράμματα δεν παίζουν?μήπως κάνω κάποιο λάθος(χλωμό) Αυτός είναι ένας από τους πολλούς λόγους που προτιμώ το WinAvi αντί του ConvertX.
GRECTORAS Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 δεν πιστεύω ότι είναι πρόβλημα του convertxtodvd αλλά του TMPEGEnc DVD Author,που χάνει τους subs.τώρα δοκιμάζω winavi με +TMPEGEnc DVD Author,για να πετύχω επιτέλους το επιθυμητό subs+menu.thanks kastel a lot. τελικά το TMPEGnc "τρώει"τους subs και από το winavi.εμφανίζονται λίγοι μόνο.καλό ότι φτιάχνει μενού αλλά υπότιτλοι παπαλα..
GRECTORAS Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 dvd maestro το χρησιμοποιεί κανείς?καλό?subs+menu?τι να κάνω ψάχνω εναλλακτική λύση γιατί έμεινα πάλι με το convertxto(που δεν έχει μενού(ακόμα))
NOMIKOS Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Προς τον kastel πρώτα από όλα συγχαρητήρια για το καταπληκτικό sites σου. Το πρόβλημα που έχω είναι με το SubtitleWorkshop 2.51 που δεν έχει Ελληνικά στις γλώσσες στα settings φορτώνω ένα αρχείο . srt με Ελληνικούς υπότιτλους αλλά βγαίνουν ακατανόητα στην ταινία και στο πλαίσιο κάτω.
NOMIKOS Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Άκυρο για την ερωτησή μου τελικά το βρήκα και πάλι συγχαρητήρια για τους οδηγούς σου!!!!!!!!!
GRECTORAS Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Αφού έχεις κάνει την ταινία σου DVD χρησιμοποίησε το TMPEGEnc DVD Author για να φτιαξεις τα κεφάλαια και αν θες και menu. Προσωπική μου άποψη αντί του ConvertX χρησιμοποίησε το WinAvi (ενσωματώνει τους υποτίτλους στην ταινία) και το TMPEGEnc για chapters και menu. δλδ έχεις κάνει dvd με το winavi κ το tmpegenc και είχε υπότιτλους?
kastel Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 δλδ έχεις κάνει dvd με το winavi κ το tmpegenc και είχε υπότιτλους? Ναι!!!... Yes!!!... Si!!!...
GRECTORAS Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2006 κ γω σήμερα που ήρθα στη δουλειά είδα το πρώτο compledvd με subs+menu.(winavi+tmegenc).τι διαφορετικό έκανα σπίτι και χάνω τους υπότιτλους δεν καταλαβαίνω.σε άλλη μία απόπειρα σπίτι το tmegenc μου έβγαλε 2 errors ένα ότι δεν υποστηρίζει κάποια frames κ κάτι άλλο που δεν θυμάμαι.είμαι μισοχαρούμενος(για την πρώτη επιτυχία)κ μισολυπημένος γιατί έχω 1/2.κουράγιο και νέα burns.μάλιστα στη δουλειά παίζει χειρότερο dvd recorder απότι σπίτι.που πήγες τους subs tmegenc?snif.thanks thanks k thanks ξανά στον kastel
NOMIKOS Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2006 Τελικά κάτι δεν κάνω σωστά. Δουλεύω το SubtitleWorkshop 2.51 συγxρονίζω τους υποτίτλους στην ταινία και κάνω save as SubRip όπως διαβάζω στον εξαιρετικό οδηγό του Kastel. Πως θα πάρω μετά ολόκληρη την ταινία ενσωματωμένη με τους υπότιτλους να την κάψω και να τρέχει σε οικιακό Dvd? Στον φάκελο παίρνω πάλι δύο ξεχωριστά αρχεία ταινίας και των νέων υπότιτλων. Θέλω και άλλο πρόγραμμα?
GRECTORAS Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2006 αφού θες ενσωματωμένους υπότιτλους θες winavi+vobsub.αν δεν θέλεις ενσωματωμένους αλλά απλά ένα dvd με υπότιλους τότε convertxtodvd(προσωπική πάντα άποψη γιατί παίζουν πραγματικά πολλά προγγράματα).με το convert είμαι υπερευχαριστημένος(το μόνο μείον χοντρό είναι ότι δεν παίζουν chapters(ούτε με το winavi))
kastel Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2006 Τελικά κάτι δεν κάνω σωστά.Δουλεύω το SubtitleWorkshop 2.51 συγxρονίζω τους υποτίτλους στην ταινία και κάνω save as SubRip όπως διαβάζω στον εξαιρετικό οδηγό του Kastel. Πως θα πάρω μετά ολόκληρη την ταινία ενσωματωμένη με τους υπότιτλους να την κάψω και να τρέχει σε οικιακό Dvd? Στον φάκελο παίρνω πάλι δύο ξεχωριστά αρχεία ταινίας και των νέων υπότιτλων. Θέλω και άλλο πρόγραμμα? Μπορείς με το WinAvi Video Converter ή με το ConvertXtoDVD δες τους αντίστοιχους οδηγούς (προσωπικά προτιμώ το πρώτο). αφού θες ενσωματωμένους υπότιτλους θες winavi+vobsub.αν δεν θέλεις ενσωματωμένους αλλά απλά ένα dvd με υπότιλους τότε convertxtodvd(προσωπική πάντα άποψη γιατί παίζουν πραγματικά πολλά προγγράματα).με το convert είμαι υπερευχαριστημένος(το μόνο μείον χοντρό είναι ότι δεν παίζουν chapters(ούτε με το winavi)) Chapters παίζουν και με τα δύο προγράμματα. Παρεμπιπτόντως νέος οδηγός προστέθηκε: "ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΥΠΟΤΙΤΛΩΝ ΣΕ DVD (χωρίς encoding)". Δείτε στο www.kastel.gr
gboy Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2006 convertxtodvd και tmpegnc dvd author.πιο από τα δύο δίνει καλύτερη ποιότητα στην εγγραφή του dvd? CONVERTX καλυτερη ποιοτητα και απο το win avi.
gboy Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2006 αφού θες ενσωματωμένους υπότιτλους θες winavi+vobsub.αν δεν θέλεις ενσωματωμένους αλλά απλά ένα dvd με υπότιλους τότε convertxtodvd(προσωπική πάντα άποψη γιατί παίζουν πραγματικά πολλά προγγράματα).με το convert είμαι υπερευχαριστημένος(το μόνο μείον χοντρό είναι ότι δεν παίζουν chapters(ούτε με το winavi)) To convertx εχει charters και μαλιστα οριζεις εσυ καθε ποση ωρα να δημιουργουνται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.