xpapias Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2006 Έχω το convertx2dvd. Έστω ότι έχω μια ταινια x.avi και υπότιτλους x.srt. Το πρόγραμμα αναγνωρίζει μια χαρά το αρχείο των υποτίτλων και τους γράφει κανονικά στο dvd. Βάζω την ταινία να παίξει στο DVD player μου. Οι υπότιτλοι αρχικά παίζουν κανονικά, μόλις όμως αλλάζει το κεφάλαιο χάνονται ξαφνικά. Έχει κανείς ιδέα τι φταίει; Να δοκιμάσω άραγε να τη γράψω χωρίς κεφάλαια ή πρέπει να πειράξω κάποια άλλη ρύθμιση; ΓΜΤ έχω χαλάσει 2-3 DVD έτσι...
kastel Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 Έχω το convertx2dvd. Έστω ότι έχω μια ταινια x.avi και υπότιτλους x.srt. Το πρόγραμμα αναγνωρίζει μια χαρά το αρχείο των υποτίτλων και τους γράφει κανονικά στο dvd. Βάζω την ταινία να παίξει στο DVD player μου. Οι υπότιτλοι αρχικά παίζουν κανονικά, μόλις όμως αλλάζει το κεφάλαιο χάνονται ξαφνικά. Έχει κανείς ιδέα τι φταίει; Να δοκιμάσω άραγε να τη γράψω χωρίς κεφάλαια ή πρέπει να πειράξω κάποια άλλη ρύθμιση; ΓΜΤ έχω χαλάσει 2-3 DVD έτσι... Αφού έχεις κάνει την ταινία σου DVD χρησιμοποίησε το TMPEGEnc DVD Author για να φτιαξεις τα κεφάλαια και αν θες και menu. Προσωπική μου άποψη αντί του ConvertX χρησιμοποίησε το WinAvi (ενσωματώνει τους υποτίτλους στην ταινία) και το TMPEGEnc για chapters και menu.
GRECTORAS Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 kastel ερώτηση.δλδ με το convert που χρησιμοποιώ εγώ δεν κάνω αντιγραφή σε dvd απλά μετατροπή,μετά μπορώ να δουλέψω με το πρόγραμμα που αναφέρεις?μόλις το απέκτησα και το βλέπω λίγο δυσκολούτσικο.είναι όντως?υποστηρίζει μόνο mpeg?κάνας οδηγός απ αυτούς τους καλούς που φτιάχνεις για να ξεστραβοθούμε?
kastel Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 kastel ερώτηση.δλδ με το convert που χρησιμοποιώ εγώ δεν κάνω αντιγραφή σε dvd απλά μετατροπή,μετά μπορώ να δουλέψω με το πρόγραμμα που αναφέρεις?μόλις το απέκτησα και το βλέπω λίγο δυσκολούτσικο.είναι όντως?υποστηρίζει μόνο mpeg?κάνας οδηγός απ αυτούς τους καλούς που φτιάχνεις για να ξεστραβοθούμε? Μάλλον δεν πρόσεξες τον οδηγό: "ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ MENU ΣΕ DVD ΜΕ ΤΟ TMPEGEnc DVD Author"
Physics_Rulez Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 kastel, συνήθως τι μέγεθος καταλαμβάνει στο δισκάκι το menu? Πχ αν είναι γύρω στα 300MB να κάνω εξ αρχής το DVD 4GB + 300ΜΒ από το μενού του TMPEGEnc DVD Author =4.35 περίπου, ωστε να μην το ξανακάνω encode με το dvd shrink...
kastel Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2006 kastel, συνήθως τι μέγεθος καταλαμβάνει στο δισκάκι το menu?Πχ αν είναι γύρω στα 300MB να κάνω εξ αρχής το DVD 4GB + 300ΜΒ από το μενού του TMPEGEnc DVD Author =4.35 περίπου, ωστε να μην το ξανακάνω encode με το dvd shrink... Ανάλογα με πως θα το διαμορφώσεις (εικόνες, κινούμενα παράθυρα κ.τ.λ.). Εγώ πάντως τις περισσότερες φορές το Shrink το χρησιμοποιώ γιατί για να κάτσω να φτιάξω ένα καλό menu δε θα λυπηθώ τα 20 περίπου λεπτά του Shrink.
Physics_Rulez Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2006 ok, απλά λυπάμαι τον διπλό κόπο και κυρίως χρόνο.
kastel Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2006 ok, απλά λυπάμαι τον διπλό κόπο και κυρίως χρόνο. Αφού λυπάσαι μπορείς να κάνεις το DVD σου μικρότερο (4GB) και να μην έχεις κανένα πρόβλημα.
xtraktor Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2006 Ανάλογα με πως θα το διαμορφώσεις (εικόνες, κινούμενα παράθυρα κ.τ.λ.).Εγώ πάντως τις περισσότερες φορές το Shrink το χρησιμοποιώ γιατί για να κάτσω να φτιάξω ένα καλό menu δε θα λυπηθώ τα 20 περίπου λεπτά του Shrink. Δεν ξηερω κατα ποσο θα ειμαι εκτος θεατοςη οχι απλα ετυχε να επισκετωκαι τηνσελιδα του καστελα και μπορ να πω πως εχει κανει πολυ καλη δουλει στους οδηγοιυς...μπραβο φιλε!!!keep on sharing!
GRECTORAS Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2006 KASTEL θέλω την προσωπική σου άποψη.μου άρεσε το προγραμματάκι TMPEGEnc DVD Author, πολύ κατανοητός και ο οδηγός σου.έρχομαι στην ερώτηση:πρώτα χρησιμοποιώ το convert και κάνω την μετατροπή για να έχω αρχείο video ts το οποίο προσθέτω στο TMPEGEnc DVD Author για να κάνω και menu.αφού τελειώσει(κ αφού έχω ξετσεκάρει την επιλογή για αντιγραφή σε dvd)με πιο από τα δύο προαναφερθέντα προγ/τα να γράψω σε dvd?πια τα + και -.ένα + για το convert είναι ότι συμπιέζει την χωρητικότητα και δεν χρειάζεται περαιτέρω επεξεργασία(πχ dvd shrink).τα λέω καλά?τι λες man?
kastel Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2006 KASTEL θέλω την προσωπική σου άποψη.μου άρεσε το προγραμματάκι TMPEGEnc DVD Author, πολύ κατανοητός και ο οδηγός σου.έρχομαι στην ερώτηση:πρώτα χρησιμοποιώ το convert και κάνω την μετατροπή για να έχω αρχείο video ts το οποίο προσθέτω στο TMPEGEnc DVD Author για να κάνω και menu.αφού τελειώσει(κ αφού έχω ξετσεκάρει την επιλογή για αντιγραφή σε dvd)με πιο από τα δύο προαναφερθέντα προγ/τα να γράψω σε dvd?πια τα + και -.ένα + για το convert είναι ότι συμπιέζει την χωρητικότητα και δεν χρειάζεται περαιτέρω επεξεργασία(πχ dvd shrink).τα λέω καλά?τι λες man? Για ποια συγκεκριμένα προγράμματα μιλάς;
GRECTORAS Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2006 convertxtodvd και tmpegnc dvd author.πιο από τα δύο δίνει καλύτερη ποιότητα στην εγγραφή του dvd?
kastel Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2006 convertxtodvd και tmpegnc dvd author.πιο από τα δύο δίνει καλύτερη ποιότητα στην εγγραφή του dvd? Κανένα από τα δύο δε χρησιμοποιώ. Εγώ προσωπικά χρησιμοποιώ το συνδυασμό PGCEdit και ImgBurn για εγγραφές DVD movies.
Physics_Rulez Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2006 Μια τελευταία ερώτηση: Καλό το ConvertXtoDVD, περνάει πολύ ωραία και τους υπότιτλους στο DVD σαν επιλογή, (όχι σαν το winavi...) αλλά η τελική ποιότητα δεν είναι και ότι καλύτερο... Έχεις να προτείνεις κάτι άλλο το οποίο είναι επίσης ευκολόχρηστο και να κάνει την ίδια δουλειά; Το PGC edit κάνει τα divx -> DVD?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.