patrickdrd Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 Καλησπέρα σε όλους! Κατέβασα πριν λίγες μέρες 2 avi τα οποία ήταν 2 cd ουσιαστικά, τα έκανα video cd με το Nero, αλλά δεν μου πέρασε το ρημάδι τους υπότιτλους (ξεχωριστά sub αρχεία). Τα avi δεν τα έχω πλέον γιατί τα έσβησα. Για να περάσω τους υπότιτλους λοιπόν, φαντάζομαι ότι χρειάζομαι έναν vcd ripper για να ξανακάνω avi τα 2 cd, να τους περάσω τους υπότιτλους με ένα πρόγραμμα σαν το AviSub και μετά θα προτιμούσα να τα ενώσω τα 2 avi και να τα κάνω ένα ώστε να τα κάψω σε DVD με το ConvertXToDVD, τι χρειάζομαι λοιπόν: 1) VCD ripper, ώστε να μετατρέψω τα VCD σε avi 2) AviSub (το έχω κατεβάσει ήδη) 3) Avi joiner πρόγραμμα Τι προτείνετε για το 1 και το 3; Θα κάνω δουλειά με το 2; Ευχαριστώ προκαταβολικά!
patrickdrd Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 Κάποιος να μου πει, κανείς δεν ξέρει;
Giourkas1 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2006 gia 3)Poly kalo to ConvertXToDVD kai meta gia epexergasia DVD-lab pro.
patrickdrd Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2006 2) Για να περάσω τους υπότιτλους μάλλον θα χρησιμοποιήσω το AVI ReComp, το οποίο έχει και preview, το AviSub δεν μου άρεσε και τόσο, οπότε απλά χρειάζομαι έναν vcd ripper ώστε να μετατρέψω το vcd σε avi, νομίζω ότι το είχα ξανακάνει στο παρελθόν (με το UltraISO ίσως) αλλά δεν θυμάμαι πως, ξέρει κανείς να μου πει;
kastel Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2006 Όλα με το WinAvi Video Converter. Από vcds σε DVD και ενσωμάτωση υποτίτλων.
patrickdrd Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2006 Με το Winavi Video Converter μάλλον θα κάνω το ripping, αν και κάπου διάβασα ότι δεν συνίσταται όλο αυτό, αλλά από την άλλη να ξανακατεβάσω κοντά ένα γίγα ψιλομανίκι μου φαίνεται...
kastel Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 Με το Winavi Video Converter μάλλον θα κάνω το ripping,αν και κάπου διάβασα ότι δεν συνίσταται όλο αυτό, αλλά από την άλλη να ξανακατεβάσω κοντά ένα γίγα ψιλομανίκι μου φαίνεται... Ποιος το λέει αυτό;
patrickdrd Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 Καλως τον Kastel, τα είχαμε ξαναπεί, με βοήθησε ο οδηγός σου για τον "ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΥ ΥΠΟΤΙΤΛΩΝ ΜΕ ΤΟ SUBTITLE WORKSHOP". VCD to DivX conversion Again one of my favorite "don't do" subjects. As you're not starting out with a DVD source you have to accept an incredible drop in quality compared to a regular DivX DVDRip. Από: > http://www.doom9.org/index.html?/mpg/vcd2divx.htm
parsifal Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 Είναι εύλογο το συμπέρασμα. Όταν ξεκινάς από βίντεο χαμηλότατου bitrate (VCD) και αναλυτικότητας (352Χ288 ) και θέλεις να το επανασυμπιέσεις, πρέπει να είσαι προετοιμασμένος για μεγάλες υποχωρήσεις στην ποιότητα του τελικού αποτελέσματος...
patrickdrd Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 Ωχ, κατάλαβα, οπότε, καλύτερα να ξανακατεβάσω τα avi
kastel Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 Ωχ, κατάλαβα, οπότε, καλύτερα να ξανακατεβάσω τα avi Σωστή η παρατήρησή σου.
patrickdrd Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 Έκανα χθες το πρώτο "πείραμα" με το AVI ReComp για να περάσω τους υπότιτλους σε ένα avi που ήταν για να γίνει cd, αλλά δεν... πέτυχε και πολύ, οι υπότιτλοι βγήκαν τρομερά μικροί! Καλά, κοτζάμ Nero, δεν μπορεί να περνάει υπότιτλους όταν κάνει ένα vcd; Ή, μπορεί κάποιος να μου πει τελοσπάντων που θα βρω οδηγίες για το πως καίμε τα avi που είναι για να γίνουν cd περνώντας υπότιτλους; (cd1, cd2 κλπ) Σχετικά μικροί εμφανίζονται και οι υπότιτλοι όταν φτιάχνω dvd με το CovertXToDVD, αλλά έχω επιλεγμένο το "Use dvd player's default font" στο tab Subtitles, ξέρει κανείς τι σημαίνει πρακτικά αυτό; Πρέπει ή δεν πρέπει να το χουμε ενεργοποιημένο;
parsifal Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 Μην παιδεύσαι βρε φίλε μου με το να κάνεις από downloaded avi => VCD/SVCD/DVD. Πάρε ένα DVD Player που παίζει avi + srt με ελληνικούς υποτίτλους (υπάρχουν πολλά σχετικά threads εδώ στο forum), τα "πετάς" τα avi 5-5 μαζί με τα srt σε ένα ντιβιντάκι data και έχεις καθαρίσει! Μόνος λόγος να κάθεσαι να σκας με reencoding είναι για να τα δώσεις σε συγγενείς/φίλους/γνωστούς που δεν έχουν PC. Αλλά κι αν δεν έχουν, πες τους να πάρουν αυτοί ένα τέτοιο DVD-MPEG4 player!!!
toyo Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2007 Πως ενσωματώνεις υπότιτλους στο aviconverter όσες φορές προσπάθησα δεν τα κατάφερα γιατί δεν αποδέχεται αρχεία srt και αρχίζει χωρίς να περνάει τους υπότιτλους ενω τα ονομάζω κανονικά με το ίδιο όνομα.
kastel Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2007 Πως ενσωματώνεις υπότιτλους στο aviconverter όσες φορές προσπάθησα δεν τα κατάφερα γιατί δεν αποδέχεται αρχεία srt και αρχίζει χωρίς να περνάει τους υπότιτλους ενω τα ονομάζω κανονικά με το ίδιο όνομα. Το VobSub το εγκατέστησες; Η διαδικασία είναι απλή και είναι η εξής: Εγκατάσταση του VobSub (δεν κάνεις τίποτα άλλο με αυτό) Βάζεις τα αρχεία της ταινίας και των υποτίτλων στον ίδιο φάκελο με κοινό όνομα (π.χ. star.avi και star.srt) Τρέχεις το WinAvi Video Converter. Αν θες να ενσωματώσεις τους υποτίτλους και να παραμείνει η ταινία avi, πατάς το κουμπί AVI. Αν θες η ταινία να γίνει DVD επιλέγεις το αντίστοιχο κουμπί. Επιλέγεις το avi αρχείο της ταινίας (ΜΟΝΟ, οι υπότιτλοι φορτώνονται αυτόματα) Προχωράς με τις ρυθμίσεις από το κουμπί Advanced Και πατάμε OK. Περισσότερες λεπτομέρειες θα βρεις στους οδηγούς εδώ: www.kastel.gr
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.