Προς το περιεχόμενο

Vlc ή Klite mega pack codec

filetos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Moderators
Δημοσ.

Vlc απο μένα. Δεν είμαι σίγουρος για την ποιότητα, δεν το έχω προσέξει. Η τελευταία version παίζει τα πάντα (ίσως όχι τα mkv - δεν το έχω δοκιμάσει). Και υποστηρίζει και υπότιτλους οπότε είναι ok.

Αν κάνεις και encoding τότε K-lite Codec Pack. Το mega νομίζω ότι διέφερε στο ότι είχε και κάποια applications μέσα (quicktime/real player alternative).

Και το απλό έχει πολλάπλά configurations (και custom) για να επιλέξεις κατα το installation.

Δημοσ.

Παιδια να ρωτησω κατι?Το Κlite mega pack λειτουργει συνεχεια στο background,ή πρεπει να το ενεργοποιω εγω?

Χρησιμοποιω το media player classic .Το Κlite πρεπει να τα ανοιγω ή ανοιγουν μονα τους οταν ανοιγω το media player classic?

Δημοσ.

Δεν λειτουργεί συνέχεια αλλά ούτε χρειάζεται να κάνεις κάτι εσύ. Απλά έχει εγκαταστήσει διάφορα πράγματα (αποκωδικοποιητές κ.ά.). Όταν τα χρειαστεί το MPC ή κάποιο άλλο πρόγραμμα, τα καλεί μόνο του.

Δημοσ.
Δεν λειτουργεί συνέχεια αλλά ούτε χρειάζεται να κάνεις κάτι εσύ. Απλά έχει εγκαταστήσει διάφορα πράγματα (αποκωδικοποιητές κ.ά.). Όταν τα χρειαστεί το MPC ή κάποιο άλλο πρόγραμμα, τα καλεί μόνο του.

OK!Eυχαριστω φιλε μου!

Δημοσ.

To K-LITE periexei ta codecs(alla kai players).xwris codecs kanena video de tha paizei.to vlc einai apla player.egw xreisimopoio ta codecs tou klite kai winamp(me allo plugin gia ta video kai oxi to diko tou)kai paizei ta panta mia xara.o wmp m parousiazei polla problems

• Members
Δημοσ.
Vasika re paidia pos 8a do tous upotitlous?

Kapoios pou vlepei me VLC as mou pei giati se mena den paizoun...

video / subtitles track / track 1 (το τικάρεις)

Δημοσ.

Να ρωτήσω και γώ με την σειρά μου....

Είμαι σχετικά καινούργια στα θέματα ταινιών και players...

Πρώτη φορά χρησιμοποίησα το VLC και εφόσον έμεινα ευχαριστημένη, δεν κοίταξα για άλλον player.

Το θέμα είναι, ότι, την τελευταία ταινία που κατέβασα, (devil whears prada) οι υπότιτλοι, ενώ φαίνονται μια χαρά, όταν τους ανοίγω με το Νotepad, στην ταινία ξεκινάνε κανονικά και σε κάποια σημεία δεν φαίνονται καθόλου...Επίσης, αν πατήσω pause στην ταινία για λίγο, αυτοί συνεχίζουν και παίζουν...

Πως γίνεται αυτό?

Πρώτη φορά το βλέπω..:confused:

Καμία λύση κανεις...?

Δημοσ.

ναι..και μάλιστα έχω δοκιμάσει όσους σχετικούς υπότιτλους βρήκα και όλοι στα ίδια σημεία παρουσιάζουν πρόβλημα...

Δημοσ.

ti na s pw .. egw pragmatika gia auto egateleipsa to vlc ... dn mporousa na dw pollous upotitlous swsta ... eidika ass kai ssa me scripts dn ta deixnei m tpt ...

eukoli lusi einai na dokimaseis kapoio codec pack/player allo ...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...