filetos Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Διαβασα καπου οτι το klite ειναι πολυ βαρυ για ενα pc εν αντιθεσει με το Vlc που παιζει τα παντα και ειναι παναλαφρο.Ποιο κατα την γνωμη σας ειναι το καλυτερο;
giannisk1 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Χρησιμοποιώ το VLC εδώ και αρκετό καιρό.Πραγματικά παίζει τα πάντα και με έχει βγάλει απο δύσκολες καταστάσεις με διάφορα αρχεία media. Το συνιστώ!
GRECTORAS Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 εγώ είμαι ευχαριστημένος με το klite πολύ.βαρυ?δεν νομίζω.το vlc δεν το χω δοκιμάσει
Mercyful_Fate Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 δε νομίζω ότι το klite είναι ιδιαίτερα βαρύ, πάντος το vlc είναι όντος κορυφαίος player, και το σημαντικότερο: υπάρχει και για τις 3 πλατφόρμες (windows, linux, macos), πράγμα πολύ σημαντικό για μας που δεν χρησιμοποιούμε windows.
NOPSTRIM Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 I moni vlakeia einai oti to VLC den upostirizei ipotitlous gia divx movies... An kano la8os dior8oste me...
bloodram Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 ego xrisimopoio kai ta 2 ! to vlc den paizei ta panta alla paizei poli megali gkama ! to k-lite kai kirios to mega pack version tou paizei apolitos ta panta! Otan les vari ... den milame gia pc p2 me 64 mb ram etsi... ekei tha eitan vargia programata kai ta 2 !
_BASSstarlet_ Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Διαβασα καπου οτι το klite ειναι πολυ βαρυ για ενα pc εν αντιθεσει με το Vlc που παιζει τα παντα και ειναι παναλαφρο.Ποιο κατα την γνωμη σας ειναι το καλυτερο; Μην βάλεις το "Mega codec pack".Αλλιώς το διακινδυνεύεις.. Βάλε το "Standard" καλύτερα,και με το MPC που έχει θα είναι δύσκολο να βρεις βίντεο που να μην παίζει.
deker Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Εννοείται ότι θα βάλεις το Mega codec pack. Αυτό πραγματικά παίζει τα πάντα.Έχω χρησιμοποιήσει vlc στο παρελθόν και δεν τα παίζει όλα. Και ότι είναι βαρύ το K - Lite πρώτη φορά το ακούω! Τα ίδια μου φαίνονται εμένα. Δαγκωτό K - Lite Mega Codec Pack !!!
Lemuria Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Μην βάλεις το "Mega codec pack".Αλλιώς το διακινδυνεύεις..Βάλε το "Standard" καλύτερα,και με το MPC που έχει θα είναι δύσκολο να βρεις βίντεο που να μην παίζει. Τι διακινδυνευεις? ΑΝ προσεξεις την εγκατασταση δεν εχεις να διακινδυνεψεις τιποτα? Κανω λαθος? Τι εννοεις?
_BASSstarlet_ Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Να βαρύνει το σύστημα... Και τι ακριβώς να προσέξεις στην εγκατάσταση;
psycho Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Όταν βάζουμε codecs επιβαρύνουμε το συστημά μας. Το vlc δεν τους εγκαθιστά στο συστημα αλλα τους έχει ενσωματωμένους. Το καλύτερο είναι να έχουμε vlc και αν κατι δεν παιζει τοτε προσθέτουμε τον συγκεκριμένο codec απο το κ-λιτε. Είναι ανώφελη η πλήρης εγκατασταση ενός τέτοιου πακέτου. Μπορείς να βάλεις το G-spot το οποίο μπορεί να σου πεί ποιος codec χρειάζεται το κάθε αρχείο.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 I moni vlakeia einai oti to VLC den upostirizei ipotitlous gia divx movies...An kano la8os dior8oste me... Μάλλον λάθος κάνεις, το VLC υποστηρίζει υπότιτλους - και .srt και .idx/.sub και .sub (microDVD). Ό,τι DiVX βλέπω, το βλέπω σε VLC.
Lemuria Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Να βαρύνει το σύστημα...Και τι ακριβώς να προσέξεις στην εγκατάσταση; Δεν σε πιανω τι εννοεις να βαρυνει το συστημα? Γιατι να βαρυνει? Ισα ισα...νομιζω πως ειναι προτιμοτερο να ειναι εγκατεστημενοι οι αποκωδιοκοποιητες παρα να ανοιγει ενας player με το ζορι για ολα ενω θα μπορουσες εχοντας ενσωματωμενους τους αποκωδικοποιητες να τα παιζεις ολα με το windows media player! (αν επιλεξεις να μην βαλεις το media player classic!) Αυτο που αναφερω για προσοχη στην εγκατασταση αναφερομαι στο ποιους αποκωδικοποιητες θα εγκαταστησεις κι αυτο γιατι ορισμενα προγραμματα δεν λειτουργουν αψογα αν αντικατασταθουν οι επισημοι αποκωδικοποιητες της microsoft πχ για τα wma απο καποιας αλλης εταιρειας. Για παραδειγμα ορισμενες καρτες ραδιοφωνου δεν μπορουν αν ηχογραφησουν αν αντικατστησεις κατα την εγκατασταση αυτους τους codecs . σε τετοια περιπτωση εγκαθιστας εξτρα απο πανω τους αποκωδικοποιητες για τοο windows media player απο το site της microsoft
Mercyful_Fate Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 I moni vlakeia einai oti to VLC den upostirizei ipotitlous gia divx movies...An kano la8os dior8oste me... Όπως είπε και ο mac-φίλος paredwse, ο vlc υποστηρίζει κανονικότατα υπότιτλους. Πας File->Open File και επιλέγεις το αρχείο divx καθώς και το αντίστοιχο αρχείο υπότιτλων...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.