Προς το περιεχόμενο

Στήσιμο ενος internet cafe...

aldon

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

loipon katarxas esy palikari mou pou exeis 30000 eyrw gia na anikseis to netcafe isws theleis kati parapanw,episis diavasa kati koufa pramata gia to oti an fortoseis ta games se server dn tha pezoune,file edaxei dn tha ta litourgeis kai me batch files alla me kapio xiropiasto game launcher pou arketa atoma exoune grapsei,o server ena tapeino freebsd me kana opteron panw kai toulaxiston 2 gb ram kai 2-3 hdd scsi sigoura to fiaxneis tou petas tin othonikai to afineis na douleuei tora oso exei na kanei me tin diktiosh-internet tha exeis alli mia monada p tha einai o diaxirisths tou diktiou-net sou kai eisai kalimenos...me ta 30000 p les edaxei kati fiaxneis me kamia 15ara pcakia giati o filso pou sou eipe oti perneis 20 aksiologa pc ksexasa mallon tin epiplosh tin diakosmisi ton texniko/programmer/kalodia/router/switch/ ktl ktl

einai polla pramatakia p kapios den dinei simasia alla me tin parimia "fasouli to fasouli gemizei to sakouli" pisteyw pws katalaveneis ti enow....tha sou proteina an exeis tosa lefta stin akri na ta rikseis alla aneinai na xreotheis kai na mpeis mesa me ta tsarouxia na min to kaneis giati exei vromisei o topos apo internet cafe kai alloste ti na to kaneis,an pleon 20 eyrw exei mia adsl to mina o kathe foititis/mathitis prin "xesei" vazei mia adsl...opote mallon tha prepei na to skefteis ligaki perisotero kai na ta rikseis se kana souvlatzidiko na xesteis sto taliro :) sta lew ayta giati exw stisei 3 netcafe stin patra opou kai menw pleon kai ta kserw ligo parapanw,ta palikaria pou exoune apantisei apantisane akrivws se ayta pu rotises alla dn einai etsi....

• Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Το θέμα δεν είναι τι έχει, αλλά τι δουλεύει σωστά.

Άστα στον τομέα marketing, support & γενικώς της δουλειάς η εταιρία (???) αυτή είναι για τα μπάζα.

Gia na ta lew simenei oti iparxoun egkires piges kai oti den milaw me logia tou aera. Oso gia to thema to an doulevei i etairia pistevw oti fenete apo to oti sinexos einai no1 stin lista ton internet cafe(s) kai stis diorganosis ton Weekend Challenges alla kai stis ipiresies pou prosferei san etairia.

Filika.

Δημοσ.
Gia na ta lew simenei oti iparxoun egkires piges kai oti den milaw me logia tou aera. Oso gia to thema to an doulevei i etairia pistevw oti fenete apo to oti sinexos einai no1 stin lista ton internet cafe(s) kai stis diorganosis ton Weekend Challenges alla kai stis ipiresies pou prosferei san etairia.

Filika.

Άσε τις πηγές τα....weekend challenges ( LOL ).

Τα Gnet αυτή την στιγμή τρώνε πολλές ούζες από τα BnB [ εδώ και καιρό...πολύ καιρό ].

Όσο για το πως δουλεύει η εν λόγω εταιρία ( ??? ) [ Gnet ]...άστο το ξέρω από πρώτο χέρι, μιας και συνεργαζόμουνα μαζί τους.

Δημοσ.

Πάντως από γραμμή,αυτό που κάνουν μερικοί είναι να βάζουν 1 μισθωμένη για χαμηλού latency εφαρμογές και κάποια/ες DSL για downloads.

Μετά μαρκάρουν τα πακέτα που είναι για games και τα στέλνουν στην μισθωμένη και τα υπόλοιπα από dsl.

Δημοσ.

File Internet cafe xoris misthomeni oute na to skeftesai. exe mia gia ta paixnidia kai bale oses theleis Adsl gia downloads. Bres tropo na miorazei to traffic kai eisai OK. Me 30000 den enoigeis tipota. To apotelesma tha einai tragiko.

Oso afora tin idea kali einai alla exei gemisei o topos. Akoma kai an petixei tha sou erthouna alloi deka giro sou kai tha anoiksoun kai aytoi magazi les kai tha ginoun oloi megistanes.

Oso afora ta paixnidia ego ta trexo topika kai exo to kefali mou isixo. Trexo mono ta Lineages kai Wow kai merika alla apo server. Ta paixnidia fortonontai kanonika stin mnimi kai trexoun mia xara xoris porblimata. An eisai kai ligo magas kai ksereis apo Win den tha mporoun na sou to sbisoune to paixnidi apo ton Server.

alla akoma kai na sto sbisoune to restore einai akariaio.

An thelei kapoio epagelmatiki lisi gia load balance grammon kai backup mazi tote http://www.dataplex.gr . Ask there.

An skeftaite kapoios gia Internet cafe kalo einai na perimenei ligo na katastalaksei giati o kathenas anoigei kai apo ena kai sto telos tha ginei oti kai me ta video club. Meta bres mia kali perioxi kai anoikse to. Apla perimene na fane kapoioi ta moutra tous mipos kai baloume mialo stin Ellada.

Δημοσ.

Ειμαι επισκεπτης καταστηματος GNET και λειτουργει αψογα. Τουλαχιστον αυτα που προσφερει σ'εμενα σαν πελατη ειναι οτι καλυτερο σε αντιθεση με τον ανταγωνισμο.

Τωρα το αν καποιος δουλευε μεσα στην εταιρια π.χ billpeppas αυτο ειναι αλλου παπα ευαγγελιο. Και τι θελω να πω. Σε οποια εταιρια και αν δουλεψει καποιος οταν θα φυγει θα εχει να πει κατι.

Μιλαω για το ιδ.τομεα.

Το θεμα μας εδω ειναι να απολαυσει ο πελατης τις υπηρεσιες που πληρωνει. Αυτο το καταφερνει πολυ καλα η GNET.

Δημοσ.
Ειμαι επισκεπτης καταστηματος GNET και λειτουργει αψογα. Τουλαχιστον αυτα που προσφερει σ'εμενα σαν πελατη ειναι οτι καλυτερο σε αντιθεση με τον ανταγωνισμο.

Τωρα το αν καποιος δουλευε μεσα στην εταιρια π.χ billpeppas αυτο ειναι αλλου παπα ευαγγελιο. Και τι θελω να πω. Σε οποια εταιρια και αν δουλεψει καποιος οταν θα φυγει θα εχει να πει κατι.

Μιλαω για το ιδ.τομεα.

Το θεμα μας εδω ειναι να απολαυσει ο πελατης τις υπηρεσιες που πληρωνει. Αυτο το καταφερνει πολυ καλα η GNET.

Κοίτα, αυτό που λες

Σε οποια εταιρια και αν δουλεψει καποιος οταν θα φυγει θα εχει να πει κατι.
το παραδέχομαι, το κάνουν πολλοί και δίχως λόγο, έτσι απλά για να ικανοποιήσουν τον εγωισμό τους και τα ανύπαρκτα προβλήματά τους.

Εγω από την άλλη ως άνθρωπος, δεν μου αρέσει να κάνω τέτοια πράγματα, και από αρκετά μικρότερη ηλικία είχα υποσχεθεί στον εαυτό μου να είμαι κύριος σε όλα μου τα θέματα, και να μην βγάζω τέτοια "κακία".

Δεν δούλευα στην gNet, όμως συνεργαζόμουνα με αυτούς σε ένα site που είχα.

Δεν είχα οικονομικά ωφέλη εξ' gNet, αντιθέτως όμως είχαν.

Η ανοργανωσιά αυτής της εταιρίας είναι απύθμενη.

Αλλαγές σοβαρού προσωπικού υψηλοτάτων θέσεων δίχως λόγο [ και δεν μιλάω για παραιτήσεις ], για την διεκπαιρέωση ενός θέματος έκανες μήνες, και με το υπεύθυνο προσωπικό που άλλαζε πρόσωπα και αρμοδιότητες σαν τις κάλτσες ενός ποδοσφαιριστή ( :P ) η υπόθεση πήγαινε { αρχή -> μέση -> αρχή -> λίγο πιο πέρα -> μέση -> αρχή -> δόξα το Θεό, υπάρχει και τέλος ? } :D

Για τα προβλήματα να ξεκαθαρίσω ότι δεν μιλάω για αυτά που προσφέρονται στους πελάτες τις αλυσίδας net cafe, αλλά στα υπόλοιπα τμήματα της gNet [ στησίματα net cafe, παροχή υπηρεσιών, κλπ ].

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.
Κοίτα, αυτό που λες το παραδέχομαι, το κάνουν πολλοί και δίχως λόγο, έτσι απλά για να ικανοποιήσουν τον εγωισμό τους και τα ανύπαρκτα προβλήματά τους.

Εγω από την άλλη ως άνθρωπος, δεν μου αρέσει να κάνω τέτοια πράγματα, και από αρκετά μικρότερη ηλικία είχα υποσχεθεί στον εαυτό μου να είμαι κύριος σε όλα μου τα θέματα, και να μην βγάζω τέτοια "κακία".

Η ανοργανωσιά αυτής της εταιρίας είναι απύθμενη.

Αλλαγές σοβαρού προσωπικού υψηλοτάτων θέσεων δίχως λόγο [ και δεν μιλάω για παραιτήσεις ], για την διεκπαιρέωση ενός θέματος έκανες μήνες, και με το υπεύθυνο προσωπικό που άλλαζε πρόσωπα και αρμοδιότητες σαν τις κάλτσες ενός ποδοσφαιριστή ( :P ) η υπόθεση πήγαινε { αρχή -> μέση -> αρχή -> λίγο πιο πέρα -> μέση -> αρχή -> δόξα το Θεό, υπάρχει και τέλος ? } :D

Για τα προβλήματα να ξεκαθαρίσω ότι δεν μιλάω για αυτά που προσφέρονται στους πελάτες τις αλυσίδας net cafe, αλλά στα υπόλοιπα τμήματα της gNet [ στησίματα net cafe, παροχή υπηρεσιών, κλπ ].

Κύριε Πέππα, είδα εντελώς τυχαία αυτό το Post το οποίο χαρακτηρίζω επιεικώς ατυχές και κακοπροαίρετο.

Ουδέποτε είχατε δοσοληψία με την Gnet, ουδέποτε εργαστήκατε ή συνεργαστήκατε. Ένα site είχατε και ζητούσατε servers, όπως 30-50 άτομα σαν κι εσάς, κάθε μήνα.

Ο συνάδερφος που χειρίζονταν το θέμα προσπαθούσε (με εμενα) να βρει κάτω από πιο καθεστώς θα μπορούσε να γίνει μια συνεργασία. Το να σας δώσω servers με ανταλλαγή ένα Banner για 200-500 εγγεγραμένα άτομα site δεν ήταν και το δελεαστικότερο

Είμαι διευθυντής marketing από το 2005 και δεν έχω δει καμία αλλαγή στο τμήμα μου ή στην εταιρία, που να δικαιολογεί αυτό το χαμό –( Αλλαγές σοβαρού προσωπικού υψηλοτάτων θέσεων δίχως λόγο). Αντιθέτως η εταιρία αύξησε τα άτομα της κατά 50% από τότε που εσεις ήρθατε σε επαφή με κάποιο mail

Διεκπεραίωση θέματος; Ανάλογα το θέμα και τη σοβαρότητα του. Αν θέλετε ζητήστε συνεργασία από τη valve, τη forthnet, το Γερμανό ή τα Goodys και σε ένα χρόνο ίσως μην σας απαντήσουν. Ανοργάνωτες και αυτές και αργούν τόσο;

Τώρα για τα τουρνουά που δεν αξίζουν ή χάνουν από bnb κλπ δεν θα μπω σε μια κουβέντα που δεν εξυπηρετεί καμία σοβαρή σκέψη.

Για τα καλά σας λόγια με τον τρόπο που τα γράψατε, επιφυλάσσομαι να κινηθώ για συκοφαντική δυσφήμιση σε δημοσιευμένη σελίδα. Θέλετε κ. Πέππα να δείτε πόσο γρήγορα λειτουργεί η εταιρία και τι νομικό –εκτός των άλλων- τμήμα διαθέτει;

Μας γνωρίζετε - όσο γνωρίζει καποιος με ανταλλαγή 3ων email. Αυτή είναι η σχέση σας με εμας και τίποτα παραπάνω.

Δημοσ.
Κοίτα, αυτό που λες το παραδέχομαι, το κάνουν πολλοί και δίχως λόγο, έτσι απλά για να ικανοποιήσουν τον εγωισμό τους και τα ανύπαρκτα προβλήματά τους.

L O L !

ego den eimai tetoios anthropos, alla tha vgalo kakia, giati ego ksero... :P

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

vasika o anthropos den ipe na aniksi internet cafe 3orofo kai orismenoi edo mesa ta kseroun ola. palikare kane tin kinisi sou anikse to to cafe kai min akus kanenan opos vlepis i zilia stin elada ine pleon ena xaraktiristiko tou kosmou.

Δημοσ.
Κύριε Πέππα, είδα εντελώς τυχαία αυτό το Post το οποίο χαρακτηρίζω επιεικώς ατυχές και κακοπροαίρετο.

Ουδέποτε είχατε δοσοληψία με την Gnet, ουδέποτε εργαστήκατε ή συνεργαστήκατε. Ένα site είχατε και ζητούσατε servers, όπως 30-50 άτομα σαν κι εσάς, κάθε μήνα.

WoW, i'm impressed.

Υποθέτω πως έψαξες μόνο ότι άκουσμα είχατε με το όνομα Πέππας στην εταιρία έτσι ? :D

Περίπτωση να είχα αναμειχθεί μέσω τρίτου δεν υπάρχει ? :)

Anyways, δεν γουστάρω να εμπλακώ σε flaming wars, ούτε οποιουδήποτε άλλου παραπλήσιου είδους δράση.

Ο συνάδερφος που χειρίζονταν το θέμα προσπαθούσε (με εμενα) να βρει κάτω από πιο καθεστώς θα μπορούσε να γίνει μια συνεργασία. Το να σας δώσω servers με ανταλλαγή ένα Banner για 200-500 εγγεγραμένα άτομα site δεν ήταν και το δελεαστικότερο

Είμαι διευθυντής marketing από το 2005 και δεν έχω δει καμία αλλαγή στο τμήμα μου ή στην εταιρία' date=' που να δικαιολογεί αυτό το χαμό –( [i']Αλλαγές σοβαρού προσωπικού υψηλοτάτων θέσεων δίχως λόγο[/i]). Αντιθέτως η εταιρία αύξησε τα άτομα της κατά 50% από τότε που εσεις ήρθατε σε επαφή με κάποιο mail

Διεκπεραίωση θέματος; Ανάλογα το θέμα και τη σοβαρότητα του. Αν θέλετε ζητήστε συνεργασία από τη valve, τη forthnet, το Γερμανό ή τα Goodys και σε ένα χρόνο ίσως μην σας απαντήσουν. Ανοργάνωτες και αυτές και αργούν τόσο;

Συνάδερφος ? Δεν ήταν ένας...ούτε δύο ούτε τρείς...αλλά τέλος πάντων, δεν έχω την παραμικρή όρεξη να ασχοληθώ με το παρόν θέμα.

Όσο για τις συνεργασίες, και άλλες εταιρίες...το site την εποχή που συζητούσαμε με εσάς ήδη είχε active support με conf. news, samples, κλπ από γνωστούς κατασκευαστές hardware, όπως OCZ, Abit, Antec, GeIL, Mushkin, Asetek, Arctic Cooling, SilenX, XG/MGE, Akasa, Vantec, Creative, Swiftech

και είχαμε φτάσει πρός το τέλος των διακανονισμών με ATi, Intel, AMD για engineering samples επίσης...

Το πόσο κοινό είχε το site μάλλον δεν το κοιτάξατε καθόλου καλά...διότι από ότι φαίνεται είχατε δει μόνο το Gaming Section, και κυρίως το Gaming Forum...

Χάσατε όμως το Hardware Section του site με τα news, reviews, guides & articles, που είχε τουλάχιστον 5000 unique visitors per day...

Και βρισκότανε στα link πολλών γνωστών site, συμπεριλαμβανομένου και της τατιάνας στεφανίδου του Internet, το TheInquirer.

Πολύς κόπος και λόγος για το τίποτα.

Άλλωστε το site δεν υπάρχει πλέον, και δεν με ενδιαφέρει :D

...

Φιλικά Bill [ btw, γιατί όλη αυτή η ανωνυμία ? ]

Δημοσ.
WoW, i'm impressed.

Υποθέτω πως έψαξες μόνο ότι άκουσμα είχατε με το όνομα Πέππας στην εταιρία έτσι ? :D

Mpa! de xreiazotan na psaksoume poly... Ligoi exoun erthei me tetoio thrasos san kai to diko sou zhtwntas paroxes aksias xiliadwn Euro xoris na dinoun tpt...

Epishs, to nohma twn sygkekrimenwn post einai na stamathseis na afhneis aixmes gia th Gnet. Kata ta ypoloipa pragmatika den yparxei logos na synexistei h syzhthsh.

G.

Δημοσ.
WoW, i'm impressed.

Περίπτωση να είχα αναμειχθεί μέσω τρίτου δεν υπάρχει ? :)

Όταν δεν υπάρχει επιχείρημα υπάρχει ειρωνεία

Συράκης Μιχάλης Λέγομαι κ. Πεππα. Και μιλήσαμε μαζί. Έχω αφάνταστα γερή μνήμη που δεν χρειάζομαι "ψαχτηρια".

Αποτελεί έπαρση το να γνωρίζετε καλύτερα από εμάς πoιο είναι "το καλό μας" και αν χάσαμε ή κερδίσαμε.

Μας εκθέσατε σε μια ομάδα ανθρώπων με άδικους και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Μην δοκιμάσετε την ανοχή μας σε χρήση νομικών θεμάτων. Σας παρακαλώ.

Ας το κλείσουμε εδώ για το καλό σας.

Φιλικά

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...