insomniaK Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 έχω ακούσει φήμες και έχω μείνει προς στιγμήν άφραγκος και να χρωστάω 1000 ευρά στην Ταιβαν, ότι από τον Σεπτέμβριο 2010, πρέπει να ενημερώσεις την τράπεζα σου για λόγους ασφαλείας ότι θα κάνεις χρήση της κάρτας στο εξωτερικό. Δοκίμασε το. Καλά να περάσετε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Δανία δεν είχα τέτοιο θέμα πάντως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Kαι γω Αγγλια-Ολλανδια το Νοεμβρη εβγαλα και απο Εθνικη και Αλφα Μπανκ κανονικα. Προμηθεια ειχε ελαχιστη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hamurabi Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Για Τσεχια χρειαζεται διαβατηριο;; παρακαλω απαντηστε οποιος ξερει σιγουρα μη φαμε κανα πακετο!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Garnele Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Αυτό θα πει ανοργανωσιά. Όχι δε θέλει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hamurabi Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Γιατι καλε; εχω χρονο αν χρειαστει να βγαλω. Garnele, πως θα βρω τι εχεις γραψει για τσεχια; ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Garnele Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Ιδέα δεν έχω. Επιπλέον νόμιζα ότι πετούσες άμεσα για Πράγα, γι αυτό τα περί ανοργανωσιάς. =ρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
insomniaK Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 μήνυμα 481, αν όλα πάνε καλά πάτα εδώ και θα το βρεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
insomniaK Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 Άντε ρε χαμούρα, φρέσκια φρέσκια για να μπαίνεις στο κλίμα τoυ ταξιδιού. Και να κάνουμε και ένα σχόλιο για τις τσέχικες αερογραμμές. Φτηνές είναι, ψιλοάδεια τα αεροπλάνα είναι, το αεροδρόμιο της Πράγας είναι ευκολο για μετεπιβιβάσεις, την urquell σου την πίνεις εύκολα θαυμάζοντας. Να τις προτιμάτε, πολύ καλές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hamurabi Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 Garnele, εεε αμεσα εννοω σε 3 βδομαδες. Θελω να βρω τιποτα πρακτορεια ντοπια που να οργανωνουν να σου δειχνουν τα sightseing της πολης, να υπαρχουν αραγε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Garnele Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 Υπάρχουν, αλλά δεν υπάρχει λόγος να το κάνεις αυτό. Ένας χάρτης της πόλης σου χρειάζεται μόνο και όρεξη για περπάτημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hamurabi Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 Εχει κανεις σας κανα χαρτη σε ψηφιακη μορφη να το εκτυπωσω σε Α3? αν ναι ανεβαστετο καποιος,θενξ Απο κει και περα καποια συγκεκριμενα μερη για φαγητο/καφε/ποτο; Θα ηθελα να βρω και κανα παραδοσιακο τσεχικο εστιατοριο πολυ ατμοσφαιρικο... αν εχεις να προτεινεις καποιο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Garnele Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 Θυμάμαι ωραίο τσέχικο εστιατόριο -με τσέχους μέσα μάλιστα- απέναντι από το μουσείο του Κάφκα. Γενικά δες το ποστ που έχω κάνει εδώ, του Σέλλερς που πήγε στα προτεινόμενα του άρεσαν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hamurabi Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 Bασικα βρηκα διαφορα πουχετε γραψει για πραγα αλλα δε βρηκα καπου προτεινομενα εστιατορια, καφε και τετοια.... Επισης για να φτιαξω ενα προγραμμα... μπορει να μου πει καποιος σε γενικες γραμμες τι να δω απτην παλια και τι απτη νεα πολη; Βρηκα διαφορες σκορπιες ονομασιες αλλα δε ξερω τι ειναι που. δηλαδη για φαγητο/καφε/βραδινο ποτο προτεινετε μονο στην παλια ή μονο στη νεα πολη; ή και οι δυο εχουτν διαφορα; κατι ξεμπαρκα που ειδα που πεταξανε μερικοι τι ειναι; smazeny sye, gambrinus, cesky krumlov, krusowicze ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pablo_Hasan Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 ρε Χαμουρα, μέχρι και καφε θες να σου προτείνουμε; Άσε και κάτι να το ανακαλύψεις μόνος σου, ειναι και αυτό μέρος της εμπειρίας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις