Weber spirit 310 . Την έχω ούτε μήνα ψήνω 2-3 φορές την εβδομάδα. Πρώτη φορά υγραέριο , ξεκίνησα με μπεργκερς (μοσχάρι, κοτόπουλο, γαλοπούλα), καλαμάκια χοιρινα -κοτοπουλο και λουκάνικα, πήγα σε ψάρια τσιπούρα κιλού, λαυράκια και φαγκρι και χθες και σήμερα έκανα flat iron steak (the mart 500g) πολύ καλό ! Και σήμερα ακολούθησα από εδώ το TriTip πάλι από the mart (2 κομμάτια του κιλού). Αφαιρεσα το πολύ λίπος από τα κομμάτια , seasoning με γλυκιά πάπρικα, μαύρο πιπέρι, σκόρδο σκόνη, αλάτι χοντρό, δύο ώρες ψυγείο , μισή ώρα εκτός ψυγείου. 300 βαθμούς ζεσταμα searing 3 λεπτά φουλ όλα με να κλειστό καπακι η κάθε πλευρά και μετά έμμεσο ψήσιμο μέχρι τους 61-62 βαθμούς. ΦΟΒΕΡΟ (χρειάζομαι μαχαίρια για πιο λεπτές φέτες στο κόψιμο ) . Βάζω φωτό με το φλατ αιρον στεηκ και μετά με το τριτιπ
Βίντεο
https://www.instagram.com/s/aGlnaGxpZ2h0OjE3ODU4MTQ3MDAzMjUzMjc4?igshid=1qmp27fo9qzw6&story_media_id=2429957782171092770_482196779