Προς το περιεχόμενο

FountinhoOP

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    84
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με FountinhoOP

  • Ημερομηνία γέννησης 27/03/1990

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Athens

Πρόσφατες Επισκέψεις

1.962 προβολές προφίλ

FountinhoOP's Achievements

  1. FountinhoOP

    Ip camera

    οταν λες δεν εχεις android? εγω σε ios την εχω.. εκτος αν εννοεις δεν εχεις τιποτα από τα δυο οπότε ναι, δοκίμασε το σε ένα φίλο σου.
  2. FountinhoOP

    Ip camera

    Δοκίμασε να κανεις ενα reset και να βαλεις σε ενα κινητό τη κανονικη εφαρμογή οχι bluestack, αν δεν δουλευει και ετσι τοτε μπορει να εχεις πέσει σε προβληματικό κομμάτι :/ Γενικά ειναι πολυ εύκολη στη χρήση, εμενα με το που τη σύνδεσα έπαιξε και ολα κανονικα 720, χειρισμός, άψογα.
  3. FountinhoOP

    Ip camera

    Έχεις δοκιμάσει reset? με την εφαρμογή της sricam την επίσημη πάλι δεν σου δουλεύει?
  4. Συμφωνώ απόλυτα, απλά είπε υδρόψυξη και είπα είναι "μονόδρομος" XD
  5. FountinhoOP

    Dbrand

    Να ζητησεις να μιλήσεις με το ταχυδρόμο, εγω σε ενα αλλο πακέτο ετσι ειχα βρει άκρη, ηταν ξεχασμένο εκει και αν δεν τους το ελεγα ακομα εκει θα ηταν!
  6. coolermaster nepton 240mm. Case closed. Ουτε budget ρωτάω ούτε τπτ. Μιλάμε για την πιο vfm εδώ και χρόνια. Σε build που έκανα σε φίλο με 6700k τον κρατάει ψυγείο. Απλά να αλλάζουμε και παστούλα μια φορά το χρόνο. Παρακαλώ δεν κάνει τπτ XD
  7. FountinhoOP

    Dbrand

    έχεις πάει να ρωτήσεις στο ταχυδρομείο της περιοχής σου? αν μπορείς ζήτα να μιλήσεις με το ταχυδρόμο που εξυπηρετεί τη περιοχή σου, άν εχεις κάποιο κωδικό αποστολής ή tracking θα στο βρεί αμέσως, αλλιώς ζήτα απο dbrands να σου στείλουν τα στοιχεία αποστολής για να το βρεις.
  8. http://www.corsair.com/en-eu/carbide-series-100r-mid-tower-case max 150mm λέει για το κουτί σου...αν θες να το ρισκάρεις XD εγω θα πρότεινα να μην το κάνεις γιατί μπορεί να βρίσκει.. πήγαινε σε κάτι λίγο μικρότερο.
  9. Μου θύμισες το πως ξεκίνησα, με συγκίνησες XD (με ημερολογιακή σειρά απο κάτω δεξιά με τη φορά απο του ρολογιού προς τα πάνω δεξιά)
  10. FountinhoOP

    Dbrand

    Εγω παρήγγειλα Δευτέρα και μου ήρθε την επόμενη Πέμπτη. Δηλαδή 10 ημερολογιακές, αλλά μην το δένεις και κόμπο, μπορεί σε σένα να κάνει 8 μπορεί και 12 μπορεί και 14..αλλα σε γενικές γραμμές για αποστολή απο χώρα εκτός Ευρωπαικής Ένωσης είναι γρήγορη.
  11. Απο τα 54 cfm πας στα 38 αρα θα εχεις μικρότερη ροη αέρα, με αποτέλεσμα λιγότερη ψύξη του ψυγείου, αρα θα δεις μια μεταβολή προς τα πανω στις θερμοκρασίες σου.
  12. http://www.insomnia.gr/topic/610848-οδηγός-επιλογής-κατάλληλης-ψύκτραςκατάλληλου/?p=56032610
  13. FountinhoOP

    Dbrand

    Ταχυδρομείο κ πας κ τα παίρνεις τωρα το θυμήθηκα!
  14. FountinhoOP

    Dbrand

    Το δικό μου έγραφε Hawaii πάνω ή κάτι τέτοιο εξωτικό και ήταν φάκελος, οπότε δεν τον ανοίγουν γιατί δεν περνάει σαν δέμα αλλά σαν φάκελος, για αυτό και η αποστολή-λήψη είναι τόσο γρήγορη.
  • Δημιουργία νέου...