Καλησπέρα. Επειδή και εγώ ψάχνομαι για ειδίκευση αλλα στο Δημοτικό για ευκολότερη το δυνατόν εργασία (και εγώ σε φιλοσοφική σχολή είμαι) μόλις είδα το μήνυμά σου.
ΙΕΚ χωρίς εξετάσεις πιστοποίησης δεν υπάρχει,με το που τελειώσεις πρακτική κ περάσεις όλα τα μαθήματα,παίρνεις την ΒΕΚ .Οταν ξανακάνουν εξετάσεις πιστοποίησης δίνεις και αφού περάσεις μετράει ΑΣΕΠ κ δημόσιο. Με την ΒΕΚ μόνο σε ιδιωτικά νηπιαγωγεία ή αν κρατάς παιδάκια αλλά και πάλι δύσκολο,ειδικά οτι έχει σχέση με παιδιά θέλουν τη πιστοποίηση και λογικό.
Εφόσον έχεις τελείωσει τριτοβάθμια κοίταξε αναλόγως των οικονομικών σου, κάποιο σεμινάριο εξειδίκευσης εκπαιδευτικών (μοριοδοτούμενα) ή μεταπτυχιακό, νομίζω συμφέρει καλύτερα.Και εγώ σκεφτόμουν το ΙΕΚ ,αλλά οτι θα σου δώσει το μεταπτυχιακό και απο μονάδες στο δημόσιο και γενικά,δεν έχει.