Προς το περιεχόμενο

NeOSL

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    789
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

NeOSL's Achievements

  1. όσοι κάνατε επέκταση, τον κωδικό που λάβατε πού τον πληκτρολογήσατε; ρωτάει ένας και δεν έχω ιδέα τι να του απαντήσω. πρέπει να λογκάρει στο Office λογικά, ε; και να πάει στη συνδρομή; αυτά του είπα και δε βρίσκει πού πρέπει να πληκτρολογήσει. είχε αγοράσει ελληνικό οικογενειακό πακέτο, αν παίζει ρόλο αυτό με τη γλώσσα, επέκταση θέλει να κάνει κι αυτός. ευχαριστώ.
  2. Τα βήματα τα έγραψα λίγα μηνύματα νωρίτερα. Ακολουθούν αναλυτικά: Κατέβασα το mi fitness, έκανα pairing - συγχρονισμό - απαραίτητα updates και αφού τελείωσαν αυτά, πήγα στο xiaomi pay του mi fitness (συσκευή - εφαρμογές), ακολούθησα τα βήματα προσθέτοντας κάρτα mastercard από alphabank (με αυτή είχα διαβάσει ότι δουλεύει) και επιλέγοντας ένα εξαψήφιο PIN. Τελείωσαν όλα και την επόμενη μέρα δοκίμασα αγορά 2€ και σήμερα αγορά 4,3€. Και τις δύο φορές που μου είπαν οι ταμίες να βάλω την κάρτα μου στο POS, επέλεξα από το band το μενού με την κάρτα, βελάκι, εξαψήφιο PIN, γύρισα την οθόνη πάνω στο POS και περίμενα να εκδοθεί η απόδειξη. Έτοιμος. Πραγματικά, πιο εύκολα δεν μπορεί να γίνει. Διάβαζα ένα κάρο προβλήματα πριν κάνω την αγορά. Τελικά, ήταν προβλήματα για τα οποία ευθύνονται οι χρήστες, κι αυτά ήταν α) λάθος εφαρμογή (zepp life) και β) λάθος κάρτες. Η λύση είναι mi fitness και mastercard της alphabank.
  3. Επανέρχομαι με 2η επιτυχημένη αγορά με χρήση του band 6 NFC, πάλι χωρίς να είναι συνδεδεμένο το band με το κινητό. Πραγματικά, ένα βολικό γκατζετάκι. Πριν λίγα χρόνια καραγούσταρα που πλήρωνα με το NFC του κινητού, τώρα με το band. Παρήγγειλα και 2ο band, από Γερμανό όπως αναφέρθηκε παραπάνω, για δώρο.
  4. στο κατάστημα Κηφισίας (Αμπελόκηποι) είχε τουλάχιστον 2 διαθέσιμα. πήρα το 1. Στα αρνητικά, δεν έχει ελληνικό μενού. (δεν έκατσα να ασχοληθώ με φλασαρίσματα) Επίσης, έχω σετάρει κάρτα mastercard από alphabank μέσω mi fitness αλλά δε δοκίμασα ακόμη κάποια αγορά. εύκολη διαδικασία, απλά ακολουθείς τα βήματα. πολύς ντόρος για το τίποτα. εμένα μ' άρεσε.gif αντικατέστησε το miband 3 μου. χρησιμοποιώ τα ίδια λουράκια με το παλιό, απλώς υπάρχει ένα μικρό κενό στα λουράκια, φαίνεται να είναι υπερυψωμένο το band. edit: μόλις έγινε επιτυχώς και η πρώτη πληρωμή με το band, 2€. χωρίς να είναι συνδεδεμένο με το κινητό. μεγάλη χαρά! 😂 γύρισα καρπό στο POS για να βλέπει η οθόνη του band την οθόνη του POS. δεν ξέρω, ίσως να ήταν περιττή κίνηση και να δούλευε απλώς με ένα πέρασμα του χεριού μου από πάνω.
  5. Η τιμή πέφτει στα 13€ για 1 έτος ανά user, με τα εξής βήματα: α) Θα χρειαστούν 2 users. β) Ο 1ος user δίνει το referral link του σε έναν άλλον για δημιουργία νέου λογαριασμού. Προσοχή, να έχετε απενεργοποιήσει το adblock του browser σας. γ) Δημιουργείται ο λογαριασμός του 2ου user και ο 1ος user επιβεβαιώνει πως πήρε +1GB από τη δημιουργία νέου λογαριασμού του 2ου user. δ) ο 2ος user, ο νέος λογαριασμός δηλαδή, κάνει την αγορά του πακέτου $29 για έναν χρόνο. ε) ο 1ος user γίνεται κι αυτός upgraded σε Pro βάσει μιας προσφοράς που αναγράφεται στο site του windscribe. Τι μένει; Να βρεθούν ζευγάρια χρηστών πριν λήξει η προσφορά και να προβούν στην αγορά σύμφωνα με τα βήματα που περιέγραψα. Σχεδόν 13€ στον καθένα βγαίνει. Για την ανανέωση σε έναν χρόνο, το βλέπετε σε έναν χρόνο αν θα χρειαστεί να κάνει αγορά ΜΟΝΟ ο 2ος user ή ο καθένας από μία ανανέωση. Προσωπικά, ποντάρω στο πρώτο.
  6. NeOSL

    Ψάχνω για...

    Καλημέρα και καλή εβδομάδα! Ψάχνω ύλη εξετάσεων για τον γραπτό διαγωνισμό ΑΣΕΠ 2Γ/2022. Στο site του ΑΣΕΠ έχουν αναρτήσει μόνο "βοηθητικά αρχεία για την ενότητα 6 (υπο-ενότητες 6.2, 6.3 & 6.4) και για όλη την ενότητα 7". Σε αναζήτηση μέσω google βλέπω κάτι προγράμματα από 890€ και κάτι βιβλία που ξεκινάνε από 25€. Γενικά, ένα χάος και δεν μπορώ να βρω δωρεάν pdf για να διαβάσω. Μέχρι και μια ομάδα στο fb βρήκα, άφησα απάντηση σε ποστ και έστειλα pm σε 2-3 άτομα αλλά δεν έχω λάβει κάποια απάντηση ακόμα. Έχει μαζέψει κάποιος την ύλη; Ευχαριστώ!
  7. NeOSL

    Να τα πούμε;

    χρόνια πολλά! Καλά Χριστούγεννα και Καλή Χρονιά να έχουμε! το βασικότερο... να έχουμε την υγεία μας. Καλές προσφορές και καλές αγορές!
  8. κάνε google αναζήτηση το "κοινόχρηστο κλειδί ταράτσα" . διάβασε τα λινκς της 1ης σελίδας και πράξε αναλόγως. με ένα γρήγορο διάβασμα που έκανα δεν επιτρέπεται το κλείδωμα των θυρών ώστε να έχει άμεσα πρόσβαση η Πυροσβεστική αν χρειαστεί να μπει στην πολυκατοικία, καθώς και σε περίπτωση εξόδου των ενοίκων από την πολυκατοικία. Όμως, αν στη Γενική συνέλευση αποφασίσουν πως θα πρέπει να είναι κλειδωμένες λόγω ασφαλείας είναι υποχρεωμένος ο διαχειριστής να ανοίγει αυτές τις πόρτες όταν του ζητηθούν ή αν λείπει σε διακοπές να δώσει τα κλειδιά σε άλλον για να εξυπηρετεί. Διάβασε τα λινκς και πράξε αναλόγως. Καλή τύχη.
  9. NeOSL

    Νέα λειτουργία: Achievements

    κάθε αλλαγή για την εύρυθμη λειτουργία του φόρουμ καλοδεχούμενη. ερώτηση: υπάρχει στο πλάνο να επανέλθει το σκουρόχρωμο background και το ανθρωπάκι με τον σκούφο και τα μισόκλειστα μάτια;
  10. για δοκίμασε από αυτό το λινκ https://www.amazon.com/George-Orwell-Complete-Greatest-Novelists-ebook/dp/B09T3XNQ1W
  11. όσοι έχουν what's up και δεν εμφανίζεται η προσφορά για cosmote tv ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα: 1) κατεβάζετε την εφαρμογή "my cosmote" από το store. 2) εκεί, φτιάχνετε έναν λογαριασμό αν δεν έχετε ήδη φτιάξει. 3) τσουπ! εμφανίζεται η προσφορά. την ενεργοποιείτε, σας έρχεται ένα SMS και ακολουθείτε τα βήματα (κατέβασμα εφαρμογής "cosmote tv" και login με cosmote id). βάζετε και ένα pin στο προφίλ όταν θα ζητηθεί. 4) σας έρχεται και ένα email της "αγοράς" με κόστος 0€. αυτή τη στιγμή βλέπω cosmote tv με ενεργοποίηση από what's up αριθμό.
  12. 👆 όσοι έχετε πέσει θύμα ηλεκτρονικής απάτης από το εν λόγω ηλεκτρονικό κατάστημα επικοινωνήστε με τον teohat μέσω pm.
  13. Για να μην διαβάζετε τόσες σελίδες και πελαγώσετε όσοι έχετε πέσει θύμα ηλεκτρονικής απάτης επικοινωνείστε με τον teohat μέσω pm.
  14. NeOSL

    Ψάχνω για...

    Καλημέρα, χτες παρέδωσε πνεύμα η τηλεόραση στο σαλόνι, LG 4K smart TV στις 43" (όχι καθαρά 4K, αλλά από την 4K ανάλυση που έκαναν οι εταιρείες κόλπο με το επιπλέον άσπρο pixel, δεν ξέρω αν το κάνουν ακόμη). Τεσπα, συνεχίζω... Είμαι σε αναζήτηση νέας τηλεόρασης και δεν μπορώ να περιμένω BF ή άλλες περιόδους έκπτωσης (γιορτές, συνεργασίες με τράπεζες και επιστροφή σε πόντους). τα κριτήρια είναι: να είναι μοντέλο 2020-2021, αδιάφορη η μάρκα (όμως όχι F&U) τουλάχιστον 49", 4K καθαρό, 2x hdmi και 1x usb αδιάφορο αν θα είναι led, oled, qled, nanocell, κλπ να υποστηρίζει streaming πλατφόρμες (ειδικά Netflix και ertflix), αδιάφορο αν έχει Android ή κάποιο άλλο λειτουργικό αρκεί να είναι γρήγορο και να μην σπάει μπάλες, το webOS 2.0 αυτής που είχαμε ήταν για κλάματα, να μην είναι μικρή η γωνία θέασης (αράζουμε σε 2 καναπέδες όταν έχουμε βραδιά ταινίας ή αγώνα), και γενικά ότι πιο VFM γίνεται μέχρι το ποσό των 400€. αν μπορούμε να κατέβουμε, γιατί όχι; Συνήθως καθόμαστε στα 4-5 μέτρα, παρακολουθούμε κανάλια μέσω Digea, Nova, streaming, usb, κάνω pairing με το κινητό μου και χαζεύω. ήχος από την τηλεόραση, δεν υπάρχει ηχομπάρα ή ηχοσύστημα. βρήκα την "LG 49UM7050PLC", σε νήμα εδώ μέσα, στα σχεδόν 290€ (όχι ετοιμοπαράδοτη) αλλά δεν ξέρω τι καπνό φουμάρει. κάποια πρόταση; ευχαριστώ.
  • Δημιουργία νέου...