Να επιβεβαιωσω 100% τα λεγομενα του φιλου, πηγαινω κοχυλι και τελειον απο μικρο παιδι, ειναι ιδιο και απαραλλακτο (με την καλη εννοια παραδοσιακο φρεσκο σουβλακι).
Για να βαλω και εγω τις πληροφοριες μου, 1.Πολυβιος στην δραπετσωνα πανω απο το λιμανι, κανει μονο μεριδες, καλαμακι χοιρινο παρα πολυ ωραιο, φρεσκιες πατατες και μια πιτα που την ψηνει με βουτυρο, τρελη γκουρμεδια.
2. Αβρααμ, στην απεναντι γωνια, εχει μονο γιγας πιτα σε τυλιχτα, ψημενη με λαδι παπρικας, πολυ ιδιαιτερες γευσεις, θυμιζουν πολιτικη κουζινα, λιγο βαρυ (για μενα τουλαχιστον), αλλα κρεας και λαχανικα πεντανοστιμα και ολοφρεσκα.
3.Ροδοπολης, παλι δραπετσωνα, λιγο πριν το νεκροταφειο της αναστασης.
Επικο καλαμακι χοιρινο, επικο μπιφτεκι και σαλτσαρα γλυκοκαυτερη.Στο χερι δινει τυλιχτα, καθιστοι μονο μεριδες,
(μην σχηματισετε ασχημη γνωμη για αυτο, οι ανθρωποι ειναι μαστορες, και κρατουν πραγματικα γευση ποιοτητα στα υψη).
4.Η οδος, στην καραολη δημητριου στον πειραια, 2 στενα κατω απο την γρηγοριου λαμπρακη, μικρο οικογενειακο μαγαζι, με χειροποιητο γυρο και καλαμακια.
5. Ο παναγιωτης στον κορυδαλλο, στην λαμπρακη διπλα το αβ βασιλοπουλος, πριν την καθετο της ταξιαρχων, επικο μπιφτεκο και σαλτσα.