Προς το περιεχόμενο

Empeiros1925

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    0
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Empeiros1925's Achievements

  1. Empeiros1925

    Στρατό στα 17!?

    -
  2. Δηλαδή αν πάρεις για παράδειγμα τους Έλληνες (που τους έχουμε πρόχειρους) στυλοβάτες του καπιταλισμού (Βαρδινογιάννης, Αλαφούζος, Μπόμπολας, Κόκκαλης, Μελισσανίδης κτλ), είναι άνθρωποι που με τις γνώσεις και τη σκληρή δουλειά, προόδευσαν στο δίκαιο σύστημα του καπιταλισμού. Καλό είναι να ανοίξουμε και κανένα βιβλίο περί καπιταλισμού, αντί να αμπελοφιλοσοφούμε σε ένα δημόσιο forum υπέρ ή κατά. Βιβλιογραφία υπάρχει άφθονη, από Adam Smith, μέχρι και Κορνήλιο Καστοριάδη.
  3. Για τους φόρους που δεν έχουν πληρώσει εδώ και 5 χρόνια τα ΜΜΕ, από τα οποία κάνεις copy paste την προπαγάνδα τους, έχεις να μας πεις τίποτε? Πιστέ ακόλουθε της Καθημερινής και του ΣΚΑΙ. Site: Μόνοτα κανάλια δεν πληρώνουν φόρο! Για την Αγροτική Τράπεζα που έδινε δάνεια σε όποιον μιλάει Ελληνικά (και ψηφίζει αυτά που ψηφίζεις), έχεις να μας πεις τίποτε? Γιατί τα αυτά τα κερατιάτικα, εγώ κι εσύ (αμφιβάλω για σένα) τα πληρώνω. Site: Ζημία5 δισ. από αγύριστα δάνεια της ΑΤΕ
  4. Για να μην αφήσω ασχολίαστο αυτό το διαμάντι. Το ότι έβγαλα 100 ευρώ ξεκινώντας να ποντάρω 50 cents, είναι σοβαρή ένδειξη πως δεν γνωρίζω μαθηματικά.
  5. Διαχρονικά βγαίνω κερδισμένος διότι η πιθανότητες να έχω χασούρα είναι τραγικά μικρές (10 αγώνες συνεχόμενοι χωρίς x). Στην "μαθηματική" του ανάλυση ο Posthelper μιλούσε για πονταρίσματα σπιτιών και καταστροφές, κι εκεί στήριζε το ότι θα βγω χαμένος διαχρονικά (διότι θα ποντάρω σε πολλαπλάσιο όλα όσα έχω κερδίσει). Αυτό δεν ισχύει, διότι τη μία και μοναδική φορά που θα συμβεί το σχεδόν απίθανο γεγονός (10 αγώνες συνεχόμενοι χωρίς x), θα σταματήσω στο όριό μου κι απλά θα χάσω κάποια χρήματα. Σε βάθος χρόνου είμαι κερδισμένος κι η πράξη το επιβεβαιώνει. Εσύ ισχυρίστηκες ότι το σύστημα θα δουλέψει 1, 2 3 ... (πολλές φορές θα σου πω εγώ) και μία φορά δεν θα δουλέψει και θα χάσω χρήματα. Το ίδιο πράγμα λέμε, με τη διαφορά ότι η μία και μοναδική χασούρα δεν είναι όπως την φαντάζεσαι. Συμφωνώ κι επαυξάνω.
  6. Τα πράγματα είναι ακόμη πιο απλά. Το σύστημα μου, έχει σημείο στο οποίο σταματάς, το οποίο καθορίζει ο παίχτης από την αρχή. Δεν ποντάρω άπειρες φορές, δεν ποντάρω σπίτια, δεν καταστρεφομαι. Το σύστημα το έχω παίξει 28 φορές, και μια και μόνο φορά αναγκάστηκα να σταματήσω, όπου έχασα χρήματα. Τις υπόλοιπες 27 φορές είχα plus, και το σύνολο κέρδους είναι πολλαπλάσιο της μιας χασούρας που είχα. Αν εσύ κι ο Posthelper θέλετε να αναλυετε τις καταστροφικες συνέπειες ενός Martingale δίχως τέλος, είμαι μαζί σας, αλλά δεν έχει καμία σχέση με αυτό που αναλυσα.
  7. Μέχρι να γράψεις γιατί είναι μαθηματικά βέβαιο πως θα καταστραφώ, αυτός που δεν λέει τίποτε είσαι εσύ. Γράψε λοιπόν την απόδειξη σου, αλλά μην ξεκινήσεις με ότι δεδομένα θέλεις και βιασεις κι εσύ τα μαθηματικά. Γράψε την απόδειξη σου πάνω στο σύστημα όπως το αναλυσα. Δεν πιστεύω πως θα το κάνεις, πέρα από χαρακτηρισμους δεν νομίζω ότι μπορείς να στηρίξεις μια άποψη.
  8. Και που να δεις τι θα γίνει στο καινούργιο νήμα που θα ανοίξω σε μια εβδομάδα. Η χαρά των "Μαθηματικων" και "Καθηγητών" στοιχήματος
  9. Μπράβο μεγάλε, φοβερή απάντηση. Άνοιξα το νήμα, έκανα ανάλυση από την αρχή τι θα παίξω και πως, έβγαλα πάνω από 100 ευρώ ξεκινώντας με 50 cents, ανεβάζοντας screenshots σε κάθε bet. Αν έχεις να αναπτύξεις κάποια άποψη πάνω σε αυτά με χαρά να τη συζητήσω. Αλλιώς συνέχισε τις κουταμαρες για μαθηματικά δημοτικού και τρίχες.
  10. Την γνωρίζω καλά την περίπτωση "Crom" Απλά δεν μπορούσα να μην απαντήσω στο σοβαρό ποστ του, με τον αντίστοιχο τρόπο.
  11. Μια ακόμη εμπεριστατωμενη άποψη τεκμηριωμένη με επιχειρήματα. Ψηλέ, στην ανακύκλωση τα δελτία σου, να σεβόμαστε και το περιβάλλον.
  12. Από τα πρώτα σου ποστ, έχεις δείξει πως έχεις τσακωθεί με την έννοια του επιχειρηματος. Πετάς απλά χαρακτηρισμους, γράφεις ανοησίες και πραγματικά για ποιο λόγο γράφεις εδώ, ούτε εσύ δεν ξέρεις. Το ποια κακία δεν μου βγήκε, αν εσύ το κατάλαβες, έχεις τα συγχαρητήρια μου.
  13. Τι μανία σε αυτό το φόρουμ, να με βγάζουν άσχετο σε κάθε τι :-P Αν μαζέψω τις μπούρδες που έχετε γράψει σε αυτό το νήμα, θα γεμίσω 2 σελίδες. Για αυτό ήρθα στο Insomnia, για να μάθω από εσάς τους σχετικούς.
  14. Με την αναμονή θα μείνεις. Για την ώρα φαλιμέντο τρώει η ομάδα σου.
  15. Ultralisk, κάνε υπομονή και σε ένα μήνα (αν είμαστε καλά πρώτα ο Θεός) θα ανοίξω καινούριο thread, όπου θα δείξω πως να παίξουμε το σύστημα στα πρωταθλήματα της Ευρώπης. Περιμενω μαζικό κράξιμο, θεωρίες και σεντόνια ;-)
  • Δημιουργία νέου...