Προς το περιεχόμενο

Stavros_Fox

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    67
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με Stavros_Fox

  • Ημερομηνία γέννησης 01/08/1984

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Crete
  • Ενδιαφέροντα
    What else?

Πρόσφατες Επισκέψεις

551 προβολές προφίλ

Stavros_Fox's Achievements

  1. Καλησπέρα στην παρέα, Έχω φτιάξει μια ιστοσελίδα και θα ήθελα ένα άτομο γνώστη να κάνει κάποιες ρυθμίσεις, στο κομμάτι του online payment. Παράλληλα, θα συζητήσουμε και για περαιτέρω συνεργασία σε διάφορες ανάγκες που μπορεί να προκύψουν στην πορεία. Όποιος ενδιαφέρεται ας μου στείλει ένα μήνυμα. Ευχαριστώ.
  2. Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση, μάλλον θα κάνω την πρώτη επιλογή, έτσι κι αλλιώς πόσο συχνά κάνει reset το ρούτερ; Νομίζω είναι ένα ρίσκο που μπορώ να πάρω μιας και το oxygen είναι τόσο κακό. Αν χρησιμοποιήσω άλλο ρούτερ με VoIP, εκτός speed port, ως κάτι πιο αξιόπιστο;
  3. Καλησπέρα στους γνώστες, αν γνωρίζετε να με ξεμπερδέψετε λίγο!! Θέλω να εκαταστήσω ένα VoiP τηλεφωνικό κέντρο στην επιχείρηση και μιας και μου αρέσουν αυτά λέω να το κάνω μόνος μου, αν τα καταφέρω. Προσπαθώ όμως να διαβάσω το πως θα το συνδέσω στο ρουτερ και μπερδεύομαι. Το τηλεφωνικό θα είναι το Yeastar S20 Ο πάροχος είναι ο ΟΤΕ με ρούτερ Speedport ή με ρούτερ Oxygen (μου το έδωσαν προσωρινά το oxygen, αν θέλω το κρατάω). Απότι κατάλαβα, αν θέλω να συνδέσω το oxygen θα χρειαστώ μια κάρτα BRI και το εν λόγω ρούτερ όλοι λένε πως είναι χάλια. Αν θέλω να συνδέσω το speedport, συνδέω το Yeastar στη θύρα LAN, απενεργοποιώ την τηλεφωνία από το ρούτερ και βάζω τα στοιχεία SIP TRUNK στο Yeastar. Σωστά? Αυτά τα αποκόμισα μέσα από διάβασμα σε διάφορα φόρουμ και στις οδηγίες του Yeastar, αν μπορείτε παρακαλώ διαφωτίστε με αν κινούμαι σε σωστό δρόμο, ευχαριστώ
  4. Καλημέρα, μήπως ενδιαφέρεται κανείς να βοηθήσει;
  5. Καταλαβαίνω τι λέτε και σας ευχαριστώ πολύ, ναι θα την ενδιέφερε ιδιαίτερο μάθημα, προφανώς μέσω Η/Υ. Είναι πεπεισμένη πως αυτό είναι το καλύτερο για αυτή, άρα δεν θα το αμφισβητήσω. Όποιος νομίζει πως μπορεί να τη βοηθήσει, με το αζημειωτο, παρακαλώ να μου στείλει μήνυμα! Ευχαριστώ και πάλι για την καλή σας πρόθεση!
  6. Καλησπέρα σε όλους, μια φίλη μου έγινε δεκτή σε μεταπτυχιακό μοριακής βιολογίας και απαιτούνται γνώσεις Python. Κάνουν προβλήματα με διάφορα προγράμματα και οι απαιτήσεις αυξάνονται. Οι γνώσεις της στη γλώσσα προγραμματισμού είναι λίγες. Χρειάζεται ένα άτομο να μπορέσει να της λύσει απορίες και να της μάθει ο,τι χρειάζεται για να ανταπεξέλθει. Στον παρακάτω σύνδεσμο μπορείτε να δείτε την ύλη: https://github.com/kantale/python_lessons/tree/master/2020_2021 Ευχαριστώ!
  7. Δεν είναι μόνο η SanDisk, διαβάστε εδώ: https://amp.reddit.com/r/sysadmin/comments/bawktf/anyone_else_been_having_a_lot_of_intel_ssd/ Και εδώ: https://forums.lenovo.com/t5/ThinkPad-T400-T500-and-newer-T/Intel-Pro-5400s-SSD-failures/td-p/4369838 Το έψαξα μετά από καταστροφή ssd Intel 5400s σε Dell laptop. Ο δίσκος ήταν μη προσβάσιμος και σε όποιο σύστημα και να τον έβαζα, το "κρεμαγε". Γενικα αν έχετε ssd σε αγορασμενο σύστημα από εταιρεία, ψάξτε στους drivers του κατασκευαστή για firmware updates.
  8. Δοκιμασε το partition guru, αν μπορεσει να βρει το προηγουμενο διαμερισμα του σκληρου σου δισκου, αυτο δηλαδη που τωρα φαινεται ως unallocated. Αν δεν ειχες αρχεια που χρειαζοσουν, κανε δεξι κλικ στο unallocated και μετα new volume
  9. Stavros_Fox

    Δεν ξεκινάει το pc

    Ο επεξεργαστης εχει κατσει καλα;
  10. Καλημερα, δοκιμασε να βγαλεις ΤΑ ΠΑΝΤΑ απο πανω και να φυσηξεις τη μητρικη με αερα. Μετα βαλε πανω μονο το σκληρο που εχεις τα windows, τη μια RAM, το τροφοδοτικό και ξεκίνα. Το πιθανοτερο ειναι πως την επαιξε η μητρικη αλλά μπορει να ειναι και απο σκονη.
  11. Σε ευχαριστω για το ενδιαφερον, θα το κοιταξω!
  12. Για αρχη, να αναφερω πως ειμαι ψιλοασχετος και για αυτο ειπα πως το συζητάμε. Τα σχετικα περι πληρωμων και καρτων θα συζητηθουνε με οποιον θελει να ασχοληθει. Ναι, καλα καταλαβατε, χρειαζομαστε request forms οι οποιες θα στέλνουν το request μεσω email. Απλα επειδη θα εχουμε διαφορες υπηρεσίες, καποιες φορμες θα ειναι κατ'αναγκη διαφορετικες απο αλλες.
  13. Σε ευχαριστω για το εμψυχωτικο μηνυμα, εχω ηδη κάνει αρκετη δουλεια μονος μου και σε αυτο τον τομεα χανομαι λιγο. Βλεπω οτι μου παιρνει παρα πολυ χρονο και το αποτελεσμα δεν με ικανοποιει. Καλυτερα καποιος που ξερει να το αναλαβει
  • Δημιουργία νέου...